Русия намери решение за действията на Запада

Това обяви Антон Силуанов
31 окт 2022 20:40, Росен Стойчев
82
Русия намери решение за действията на Запада
Снимка: БГНЕС/EPA

Русия откри правилния начин, с който да се справя с ограниченията на Запада, обяви руският финансов министър Антон Силуанов, съобщи ТАСС.

Той обяви, че е разработен набор от решения, с които страната да премине през настоящата ситуация. Стартирана е програма, с която да бъде градена руската икономика.

Още по темата
"Имаме решения за работа в такава ситуация. Научихме се да реагираме на тези ограничения, които ни поставят", коментира Силуанов.

Той допълни, че има значителни постижения в тази сфера и скоро те ще бъдат видени от всички.

През тази година беше съкратена значителна част от търговския обмен между ЕС и Русия. Това кара руската държава да действа на различни равнища.

Представени са различни решения за напредък.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още по темата: РусиярешениеЗапад
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
5
 
5
 
! Отговори
Какво следва преди 1 година
Русия пренасочва износа на енергоресурси на изток. А в ЕС ще строят терминали за по-скъпият втечнен газ. Всекиму своето.
65
18
 
15
 
! Отговори
решение преди 1 година
да направят руски дронове и да ги продават на Иран, да направят самолетоносач и да го продават на САЩ, да направят руски мерцедес и да го продават на германците...ха ха ха ха ха
64
23
 
15
 
! Отговори
Дрън преди 1 година
Да, тепърва ще търсят решение. И няма да намерят такова близките години. С БВП по-малко от това на Италия да се правиш на голяма сила е смешно. Също с прогнила от корупция и кражби държава. Самите руснаци се молят този с деменцията да приключи.
63
21
 
23
 
! Отговори
Гражданин преди 1 година
Заглавието е груба манипулация! От текста става ясно, че тепърва ще се опитват да търсят решение, което е нещо съвсем различно! Типичният стил на болшевишката пропаганда, всичко е в бъдеще време....
62
14
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Намерили Руснаците решение, колкото им беше най добрата армията с безаналогови оръжия. Точно толкова и икономически ще се справят без дистъп до европейският пазар. Зялата им икономика ще ръждяса и затъне в кал точно както безаналоговите им оръжия в Украйна.
61
19
 
18
 
! Отговори
Безумия преди 1 година
Европейският съюз се управлява от бе'зумни чиновници, съюзните държави от бе,зумни под,логи, а Америка от без,умни аван'тюристи. Къде са народите? Народите са без'умните ду'хачи.
60
5
 
1
 
! Отговори
Майна преди 1 година
Който Има Дуровини - Не може да остане гладен!!! А който има такива в ЕС и ако е малък - ще дава на останалите до безкрай!
59
13
 
31
 
! Отговори
Бай Дрън преди 1 година
Не ги мислете германците, ще се оправят. Ще изсмучат малко човешки потенциал от нас, ще ни вкарат в еврозоната, за да им плащаме задълженията, ще се оправят. Ама ние какво ще правим? Ще вървим на 5години зад тях и тъкмо ще получим някакъв икономически растеж, ще измислят нова криза и ние още по-бедни...тия които ще са живи и тук де...
58
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 66 както е известно китайците продават на Европа втечнен руски газ, а индийците руски нефт.
57
9
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Напишете статия за BASF почват да дyxaT супата и ще изнасят производството извън Европа. Това е един от основните данъкоплатци и голям работодател в Германия. Причината е високите цени на енергоносители. Както се знае химическа промишленост без газ и ток не става. Често на печелившите, чакаме следващия на опашката да последва първия. Може германците в бъдеще да карат БМВта произведени в Америка.
56
30
 
20
 
! Отговори
Гост преди 1 година
Русофилите сами се лъжат. Китай внася общо около 20 пъти по-малко газ отколкото Европа. Дори да почне да внася всичко от русия, това никога няма да замени за русия европейския пазар. И това без да взимаме внимание, че маржът при продажба към Китай е значително по-нисък заради ниските цени и огромното разстояние.
55
15
 
18
 
! Отговори
Зевзек преди 1 година
Той и комшията намери решение - тъкмо научи коня да не яде и коня умpя.
54
16
 
10
 
! Отговори
НЕПА 2 преди 1 година
СЕ ЗАДАВА !!! МОРЕ ОТ МЕД И МАСЛО ПОТИЧА ОТ МОСКВА ПРЕЗ БОСФОРА И ЧАК ДО ГЛАДНИТЕ АФРИКАНСКИ ДЕЦА !!! ДА ГРАБВАМЕ ЛЪЖИЦИТЕ И НА ЧЕРНОМОРСКИЯ БРЯГ !!!
53
5
 
15
 
! Отговори
Гош преди 1 година
По тъпо нещо не бях чел скоро....
52
11
 
20
 
! Отговори
Отиваме в Русия ! преди 1 година
Да си паднем на оная работа ! Удряме го на живот ! Синът на Медведев се връща от Америка ! Децата на Путин се връщат от Швейцария !
51
13
 
10
 
! Отговори
Български преди 1 година
До :анонимен Тъпънар 59. Ми ти сравняваш една страна и един континент. И РУСИЯ Е КОЛКОТО Половината. Малка ли??
50
20
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе чета по-надолу в коментарите, че Русия била 1/3 от сушата, била незаобиколим фактор и т.н. Абе путино.фили, по голямата част от Русия е на север и на картата изглежда по-голяма и от Африка, но Африка е 30 220 000 кв.км., а Русия е 17 100 000 кв.км.
49
26
 
30
 
! Отговори
Joe преди 1 година
От злоба мятат ракети по цивилни. Щото намериха решение ,нали? Скоро ще им бутнат втората част от моста и още един-два кораба като станат подводници, и финалът е ясен...
48
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Спасиба
47
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мерси