Петър Стойчев с 10-а победа на Охридския маратон

Плувецът ни е начело в класирането за Световната купа
Обновена: 15 авг 2011 09:32 | 15 авг 2011 09:32, Елка Василева
50
Петър Стойчев с 10-а победа на Охридския маратон
Снимка: Архив Булфото

Петър Стойчев постигна юбилейната десета победа на 25-ото издание на Охридския плувен маратон.
 
Стойчев преплува 30-километровото разстояние от манастира „Свети Наум“ до Охрид за 5 часа, 35 минути и 13 секунди. 

Стойчев водеше убедително от самия старт чак до финала на пристанището в Охрид. Там той получи лавровия венец от президента на Македония Георге Иванов.

С триумфа си в Охрид Петър Стойчев си осигури първото място в генералното класиране за Световната купа за 2011 г. със спечелените 101 точки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
2
 
0
 
! Отговори
Журналист преди 12 години
Да ама Петър Стойчев отказа на тъпите македонци измисленото им гражданство.Ха сега умрете от яд *** макето.Македонска нация няма и никога няма да има.
44
2
 
0
 
! Отговори
Журналист преди 12 години
Да ама Петър Стойчев отказа на тъпите македонци измисленото им гражданство.Ха сега умрете от яд *** макето.Македонска нация няма и никога няма да има.
43
2
 
0
 
! Отговори
Македонец преди 12 години
До 26 - ИМПЕРИАЛИСТ:Не го направиа това македонците, а току србите и српските *** ко това лаjно от коментар 29. Ние, македонците, знаеме кои сме и шо сме.
42
2
 
2
 
! Отговори
Македонец преди 12 години
Да ви честитам, ***, дека го имате еден таков спортсмен како Стойчев. Тоа е най-добриот во сдветот! Да му дава Господ много години здраве и живот!
41
2
 
1
 
! Отговори
Македонец преди 12 години
До коментар 29:Да ти кажам, ти си една ***. Не бугарите. И ке ти кажам дека си личи оти не си ти македонец, Ти си едно *** на татко ти. Баш е требало татко ти да се измоча, па сетне да си легнува со ***. Оти е бил много пиян. Си личи.
40
2
 
1
 
! Отговори
До коментар #29 преди 12 години
Лесно е да се скриеш под анонимността си и да псуваш. Само ке те питам, га знайш цръквата Света Богородица Перивлептос в Охрид? Види шо пиши тамо на камено, шо го покрива гробот на архиепископ Методий. И ми кажи зощо не го пиши това на "македонски" jазик! Ти велам, дека тоа е старото име на цръквата. От 15 в. се кажува Св. св. Климент и Пантелеймон.Та кажи ми еден писмовен паметник на "македонски" jазик!Тоа ***, шо му го направифте паметникот в Скопие секаде и секой пат се пишал елин.
39
2
 
3
 
! Отговори
.. преди 12 години
Браво на Стойчев ! Старата БЪЛГАРСКА столица му носи късмет ! Поздрав от Струмица !
38
2
 
1
 
! Отговори
bayco преди 12 години
Стойчев е един велик българин
37
5
 
0
 
! Отговори
Боби преди 12 години
Па тоя все първи,чак вече взех да се чудя дали останалите участници в тия маратони не са инвалиди.
36
5
 
3
 
! Отговори
26996 преди 12 години
абе Македонци---правете *** на србия ама скоро ще правите на АЛБЕНИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!
35
2
 
3
 
! Отговори
Robbie [mKd] преди 12 години
до 36Много си прав Goon, вместо да се радваме на успехите ....ние се нападаме кой какъв бил....
34
2
 
5
 
! Отговори
Goon преди 12 години
Браво на Стойчев !!! Пожелавам му за заслугите си да му подарят царските имоти, че повече е заслужил.Относно историческите джавкания: Кога ще разберем, че колкото повече си пречим ,толкова по-зле за всички!При тези обидни упреци се вижда кой колко струва, било той Българин или Американец!
33
6
 
0
 
! Отговори
ИМПЕРИАЛИСТ преди 12 години
Грешка: сабота, 13 август 2011 :: Бр. 14765
32
7
 
0
 
! Отговори
ИМПЕРИАЛИСТ преди 12 години
До 28Заглавие във ВЕЧЕР от 14 август."Петмина Македонци во лов на Сточев"
31
4
 
3
 
! Отговори
3535 преди 12 години
Няма ли кой да изтрие от сайта писанията на тази жалка сръбска ***.А на тези майкопродавци един съвет - да се запасят с вазелин, че албанците идат.
30
2
 
7
 
! Отговори
дод преди 12 години
Голям спортист, къде са Ст.Костадинова и В.Лечева до го поздравят. Но тях ги веждаме само по партита. Не си ценим талантите.
29
8
 
1
 
! Отговори
До ИМПЕРИАЛИСТ преди 12 години
Хората, които са се отказали от собствения си тюркски език и са приели за книжовен диалекта на чужд народ от чужда държава за литературен е несериозно да претендират за нещо повече от място в лудницата. НИКОГА не забравяйте, че вие българите си изхвърлихте родния език на бунището и взехте МАКЕДОНСКИЯ солунски говор за свой литературен, докато Република Македония не е взимала от никъде език, а си ползва своя собствен народен език с цялото му многообразие от диалекти от Шар до Пирин и Егей !
28
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ха Абе *** комплексари. С това че обиждате само показвате колко ревност и злоба има вo вас. Татари сте, *** ако штете, монголци какво ли не. Просто не знаете какво сте. А и през социализма момичетата ви се продаваха за една червена, или за една кутиа течен шоколaд така че оште повече не знаете кои сте. Жалки сте, ужасно жалки !!!Втората световна война,лизахте до края гъзовете и ботушите на чичко Адолф и фашистите,като се надявахте че ще ви подари за лакейството Mакедония! После изведнъж,като фурнаджийски лопати си припомнихте за любовта към братушките, СССР и станахте всички ,активни борци против фашизма и капитализма и така...цели 45 години!Абе колко и да се напъвате, не ги разбирате работите, само злобата ви е в повече... сложете една запушалка отзад, да не избие от там, че лошо!Един Българин......*** е желана от всичките, най-лошото е да си *** и да твърдиш че си дествена, ***, наебани, заебани, преебани и унижени, затова до днеш ви смятат за втора ръка хора, ***........както е викал Чърчил...."да си българин или руманец не е националност"...........*** на европа, ***!!!
27
2
 
9
 
! Отговори
Robbie [mKd] преди 12 години
до 26Това какво трябва да означава???? Трябва ли да го мразя че е победил на маратона в Охрид!? или трябва да се радвам на успехите му....аз претпочитам второто, ти какво ще ме съветваш???
26
6
 
5
 
! Отговори
Стойчев -македонец преди 12 години
Защо Петър Стойчев говори в интервю по телевизията на така наречения "МАКЕДОНСКИ ЕЗИК", забрави българския ли ? Защо толкова се старае ?

Спонсорирани публикации