Да не дадеш точка - феноменалната Тайбе в Будапеща

Българката сред най-доминантните шампионки в Европа
20
Да не дадеш точка - феноменалната Тайбе в Будапеща
Снимкa: БФ Борба, Start-Photo.bg

Тайбе Юсеин се качи за пореден път на върха на европейската борба и беше безкомпромисна на тепиха при 62-килограмовите в унгарската столица Будапеща.

Това й донесе 15-и медал от големи първенства (1 златен, 3 сребърни и 2 бронзови отличия от Световно; 3 златни, 3 сребърни и 2 бронзови медал от Европейско и бронз от Олимпийските игри в Токио), пише Boec.bg.

Интересното е, че унгарската столица Будапеща се оказва щастливо място за нея. Именно там Юсеин стигна до първата си и за момента единствена световна титла през 2018 година, а точно сега и точно там тя завоюва най-категоричната си европейска такава в богатата си на успехи спортна кариера.

Впечатляващ е начинът, по който Юсеин стигна до третото си европейско злато при жените. 30-годишната българка доминира и в трите си схватки на шампионата на Стария континент и то без даде и точка на своите опонентки.

Вижте видеа и пътя й до феноменалния успех в категория до 62 кг тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още по темата: Тайбе Юсеин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
11
 
4
 
! Отговори
1-н преди 2 години
състезания по надпърдяване за жени, аре бе, арееееееееее
10
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
България винаги е имала голями спортисти .Тайбе една от тях.
9
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Армен Назарян, Таибе Юсеин, Карлос Насер, Лаура Траатс много повече българи от половината коментиращи. България не е точка на картата, българин не е цвят на кожата, не е език, не е религия, а начин на мислене. Много им здраве на американофилите-фобите, русофилите-фобите. Да живее България отвъд времето и пространството! Честито на Таибе, на България и на истинските българи, а не на онези дребните необразовани расисти поклонници на младите империи.ч
8
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички по-долу пишещи се големи христиани, можете ли да ми кажете дали Исус Христос се е кланял пред кръста? И колко от пишещите глупости знаят, че Исус го има в Корана? На мен майка ми е православна, баща ми е католик и от малък обожавам да се ровя из азиатските религии. Който не разбира мюсюлманите, индусите, будистите и зороастрите не осъзнава, че Бог е един. Забавното при хиндуизма е, че всеки може да си бъде свой собствен Бог. Добре дошли в 21ви век.
7
15
 
3
 
! Отговори
Любовник преди 2 години
Това Тайбе нема да го мога...
6
3
 
12
 
! Отговори
До 7 АнонимеН преди 2 години
А ти откъде знаеш коя е праватя вяра? Чел ли си Библията и Корана, това са двата основни документа на т.нр. Авраамистични религии. Или я караш по усет ...
5
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вътрешна конкуренция му е майката, това го знае всеки един треньор както и мениджър високо ниво в големите компании.
4
18
 
9
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ТИПИЧНИ БЪЛГАРСКИ ЧЕРТИ , ИМА НЕКАКВИ БЪЛГАРИ КОИТО СА ПРИЕЛИ ЧУЖДАТА ВЯРА ВЕРОЯТНО СЕ КАЗВАХА ПОМАЦИ! НЕ ВИЖДАМ В НЕЯ ТИПИЧНИЯ ТУРСКИ ГЕН! ВЕРОЯТНО РОДИТЕЛИТЕ И СА СЕ ОТКАЗАЛИ ОТ ПРАВАТА ВЯРА ИЛИ РОДИТЕЛИТЕ НА РОДИТЕЛИТИ И!
3
3
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Голяма машина е, само мускули и талант. Да е жива и здрава, а хейтърите тук са някви лоени топки смърдящи на бира и цигари.
2
30
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Трябва да си смени името на Тинка Иоскова.
1
30
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хубаво момче!

Спонсорирани публикации