Англичани заселват Тополовградско, морето им близо

Само в село Синапово има купени над 90 имота
Обновена: 19 юли 2011 20:40 | 19 юли 2011 20:40,
62
Англичани заселват Тополовградско, морето им близо
Снимка: Архив Булфото

Чужденци масово заселват обезлюдени села в Тополовградско. Най-голям интерес проявяват англичаните, които вече са се установили в Княжево и Синапово, съобщи директорът на Териториалното статистическо бюро в Хасково Наско Нанев.

Чужденците предпочитали тополовградските села не заради природата или уредеността на населените места, а заради евтините имоти и близостта на района до морето.

По думите на кметовете на двете Синапово и Княжево чужденците обяснявали, че предпочитат да си купят къща в Тополовградско и през лятото да идват тук на почивка.

Било по на сметка да пътуват всеки до морето за около 1 час и да се връщат, отколкото да почиват в скъпи хотели по Черноморието.

В Синапово има закупени над 90 имота от британски граждани, като близо 20 от семействата живеят там постоянно.

Според статистиката в Хасковска област живеят близо 1300 чужденци, като около 600 са с двойно гражданство.

Най-много са представителите на Руската федерация - 436, следват представителите на Великобритания, Гърция, Украйна, САЩ, Армения, Молдова, Полша  Испания, Италия и Германия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
0
 
1
 
! Отговори
venco преди 12 години
моите деца са там на село за лятото. лошо е много там, не ходете. Англичаните да идват щото е лошо. и пътя от Елхово за Бургас също е много лош.
58
0
 
0
 
! Отговори
bg преди 12 години
Regionalno letishte Topolovgrad.Dobre doshli.
57
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Минава се през Сакар и Странджа и на места пътищата са доста разбити. Но иначе е красиво !
56
0
 
5
 
! Отговори
bg преди 12 години
1 chas put do moreto sus samolet.
55
1
 
13
 
! Отговори
осведомен-до 32 преди 12 години
бай Иване, тази новина е отпреди 4-5г.Вече не само, че никой не купува, ами много къщи са изоставени заради обирите. Наистина от някакви съборетини направиха хубави къщи, но точно това привлече престъпниците. А пък местните *** как разведоха някои от тях, няма да повярваш. А за 1 час ще стигнат до морето, ама друг път. До Бургас са 115 км., минава се през много села с разбити пътища. Живеят постоянно не 20 семейства, а по-малко от 20 човека и наистина си живеят царски с техните пенсии.
54
2
 
2
 
! Отговори
някой преди 12 години
До: номер 51В допълнение на коментара на номер 54 искам да добавя, че самото определение на думата "ариец" - "индоевропейски народ" подсказва индийската връзка.Нещо повече - самият Хайнрих Химлер е проявявал особен интерес към Индия и всичко индийско. Самата свастика също е много популярна в Индия.Още тогава им е било известно, че *** произхождат от Индия. Затова нацистите са имали големи трудности да обяснят как така *** хем идват от Индия, хем не са арийци. Без майтап!
53
0
 
3
 
! Отговори
до 51 преди 12 години
Значение на думата ариец ист. Представител на древен индоевропейски народ, завладял Северна Индия и Иран между и хилядолетие пр. Хр.ост. У теоретиците на расизма висок рус долихоцефал, произлязъл от този народ, висш представител на бярата раса (без научна основа). Всички сме руси според теб!!!
52
1
 
7
 
! Отговори
до Mickey преди 12 години
Напиши си го честно: "Аз съм *** и за мен бъргарите са арийци....!"Какви са тия мнения плюещи българите без обосновка? Единственото нормално е ти да НЕ си българин ! Даже ника ти е на латиница!Ако имаш проблем с българите ,сега сме в Европейския съюз ,може да вървиш където си поискаш и мислиш ,че ще ти е по- добре!
51
2
 
7
 
! Отговори
;;; преди 12 години
Продавайте си евтино имотите на чужденците а в чужбина на вас да гледат като втора ръка хора и всичко да ви е скъпо.
50
4
 
7
 
! Отговори
Mickey преди 12 години
До Ели 45 и ПЛЮСкащите я:"Само турци да не се заселват."И що??? Щото са лоши хора ли? Или щото Доган е агент на Турция, а не българската ДС??????
49
3
 
4
 
! Отговори
Томас преди 12 години
Когато българи изоставят земята си - ще я вземат чужденци
48
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Първо ще ги нацепят мутрите и областните управители и администрацията и чак след това ***!
47
7
 
7
 
! Отговори
Mickey преди 12 години
Всеки тук пише за страшните ***, а за СТРАШНИТЕ "АРИЙСКИ ЧИСТИ БЪЛГАРИ" от които са проплакали и Белите Държави, а и читавите българи в България НИКОЙ НЕ ПИШЕ!, Та от кои да се пазят повече чужденците ? От *** в БГ? Или от "арийските българи"? Че не рабрах нещо!Кой ще им разкаже повече "играта" на тези чужденци авантюристи?
46
1
 
7
 
! Отговори
rock-n-rollah преди 12 години
Само днес предложение на промоция: предлагам имот в България за същия по размери имот в Анлгия! Предложението важи до изчерпване на количествата.
45
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тъпе чужденци да си стоят в тъпите държаве не им продавайте евтина бе *** вие като идете в чужбина къде ще намерите евтино бе ей *** народ проста държава затуй сме зян
44
8
 
28
 
! Отговори
Ели преди 12 години
Само турци да не се заселват.
43
3
 
38
 
! Отговори
Гагарин преди 12 години
Да, нека чужденците да ни кажат, че в България е гот!Иначе ние ще се удавим в собствената си злоба и ненавист един към друг и към страната ни!
42
5
 
15
 
! Отговори
Патриот преди 12 години
Тези са любители на екстремен туризъм явно,тъй де!
41
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
gluposti gluposti balgari zigani edna ***
40
5
 
33
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Горките - те не знаят къде са попаднали !!! Като се върнат догодина за следващата ваканция, няма да има къща неразграбена... може и някои къщи да са изчезнали цели - до основите.Тогава ще разберат със закъснение, че са си купили дом не в България, а в ***.Точно в тоя район преди 1-2 години цяло Българско село близо до турската граница бе буквално разрушено до основи от хъхрещите ***, без т.нар. "полиция" да си мръдне и пръстът да защити собствеността на хората !!!