Кметът на Варна не ще да хвърля оставка

Щяло да е в ущърб на варненците, които са гласували за него
25 фев 2013 13:52,
250
Кметът на Варна не ще да хвърля оставка
Кирил Йорданов Снимка: Булфото

Кметът на Варна няма да подава оставка, стана ясно на извънреден брифинг на градоначалника.

“Евентуалната ми оставка трябва да е от полза на тези, които настояват за нея, и не бива да бъде в ущърб на тези, които са ми гласували доверие. На последните избори 70 000 варненци са дали своя вот за мен”, обясни Йорданов.

Той каза още, че следи отблизо събитията и прави анализи, но за момента не можело да се говори за оставка и ако дойде моментът да я подаде, щял веднага да я сподели с журналистите.

Кирил Йорданов каза също, че е на разположение на инициативните комитети, които организират протестите във Варна и че е готов да им предостави възможност при взимането на решения за града, които предстоят в най-близко бъдеще.

“Това, което каза тази сутрин Николай Бареков по ТV7, приемам като клевета и ще подам тъжба срещу него”, заяви кметът на Варна по повод коментарите на Бареков за имотното състояние на Йорданов.

В сутрешния блок на TV7 Бареков поиска оставката на кмета на Варна при пряко включване от морския град. След като част от нициаторите на протестите отказаха да го подкрепят, Бареков обяви, че Йорданов притежава имот в Швейцария и би било по-добре да си подаде оставката.

По повод въпрос за варненската групировка ТИМ Кирил Йорданов обяви, че откакто е кмет на Варна, между нея и oбщината има три сключени сделки, но неговият подпис не стоял под документите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


250
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
226
1
 
0
 
! Отговори
Пит Питски преди 11 години
Единствено искане: Промяна на Изборния закон към реална Демокрация.Това ни стига за да си изчистим Държавата. Народа ще измете тарикатите ако му се даде възможност, това е ясно. Ако тарикатите почти довършиха народеца ни , то той едва сега ги почва.. Единствено закона е гарант за ред. Няма друг път. Ако успеем да променим Изборния закон - след това ще постигнем всичко стъпка по стъпка. Там е барикадата между политиците и народа - в начина на избора. Не се разпилявайте , не се противопоставяйте
225
1
 
2
 
! Отговори
ТИМ преди 11 години
Киро трябва да си ходи,за него гласувах заради герб,надявах се да озаптят малко ***,но уви стана обратното *** озапти Бойко,единствения шанс е сами ние да си го махнем,няма кои друг.Вина ги ще има хора които ще се продадат за да го защитават все пак *** си е зад него,както казах от хората във ВАРНА зави си,ако сме достатчно много в неделя и останем повече пред общината а не да вървим 20 км,когато на 3 км хората са се отказали,нека се задържим там и да се чуе ясно и силно ОСТАВКА ..
224
1
 
2
 
! Отговори
без принизяване преди 11 години
До Без дребнавостине забравяй, че протестът започна първо във Варна, едновременно срещу енергото и кмета
223
1
 
3
 
! Отговори
под чехъл преди 11 години
*** Няголова не му разрешава
222
1
 
5
 
! Отговори
Варненец преди 11 години
Кто продумал "девочка" ?Где она?Киреееее, дали не е по-добре да си отидеш, та да не става зиян държавната сонственост?Човек се запали пред местоработата ти...или не е ясно къде ходиш на работа? А къде??? -в *** ...тихо промълви Кирето
221
1
 
11
 
! Отговори
варненец преди 11 години
***
220
6
 
2
 
! Отговори
Без дребнавости преди 11 години
Не свеждайте протеста на местно ниво. Основно протестът е на национална ниво, икономическо, социално и политическо. Кметът е най-малката беля. Важното е да бъде избрано Екпертно правителство с представители от Протестиращите - съд, финансии, икономика, вътрешни работи. Необходима е тотална проверка на харчлъка и договорите от !1990 год. досега, подвеждане под отговорност, арести, съд, връщане на заграбеното, анулиране на заробващи договори. Не издребнявайте с някакъв си кмет, важно е главното.
219
1
 
9
 
! Отговори
хмммм преди 11 години
Толкова са жалки, вкопчили са се във власта, хванали са кокала и всичко ще направят само и само да останат, въпреки че и капка достойнство не им е останала...Имаше един кмет (бог да го прости) от Русе, министър беше също...и за него цял град така говореше, само групировката беше друга...Трупа, трупа като една мравка цял живот..и защо....2 на 2метра, после, всички там ще отидем...защо е всичкото това трупане, безумие?!
218
1
 
10
 
! Отговори
гларус преди 11 години
Кире , ай да одиме, че се вядъхме и вмирисахме толкоз време на стола на кмета, бей
217
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
киче, чичовото, давай си сам оставката, че да не ни гониш после да ти я взимаме
216
1
 
19
 
! Отговори
sistemata преди 11 години
Системата,системата! И да изгоните Киро,*** ще си намери Спиро и чрез "демократичната"избирателна" система ще ви го пробута за кандидат за кмет.И щете,не щете,,поради липса на друг,ще го изберете.Ако и така не стане,ще ви изпрати Гочоолу,Дочоолу и Данко Хаирсъзина и самос избирателите от Максуда,пак ще им(на ***) изберете кмет.Затова-СИСТЕМАТА!Не я ли "гътнете'...*** ще ви сервира и супа за духане.
215
1
 
21
 
! Отговори
молитва преди 11 години
Боже, кмета пази, (от малоумието, ината и лакомията му)!
214
1
 
29
 
! Отговори
Как преди 11 години
Този човек е за съд наистина. Нужно е да се провери колко хотела има бившата му жена манекенка и колко настоящата руска девачка.Изврътен кръдлив ***.ал.
213
1
 
21
 
! Отговори
СВ преди 11 години
Кире, съсипа ни града и дори не поемаш и отговорност. Браво!Какво значение има на кого са подписите за сделки с *** като ти си кмета????Ти сигурно не си знаел даже за тези сделки нали???:)Ти не знаеш, че съществуват и европейски програми за развитие на градовете нали...а даже и да ти представяха проекти ги захвърляше в девета глуха...за съд си човече!
212
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нямало кмегчето имоти извън Варва, па камо ли в скъпи курорти из Европа. Верно с оригинала! Никакви такива имоги г-н Кирил Йорданов няма. На негово име. ХАХАЯХАХАХАЦиркаджия.
211
1
 
22
 
! Отговори
ив преди 11 години
това не е Бойко да се откаже толкова лесно,хайде варна съберете 70 000 души и Крчо вън от играта,аз не съм от Варна но като сравня двата ни морски града- Бургас е в хиляди пъти по напред от Варна.Ние сме с вас :)
210
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
много варненци не му дават да си подаде оставката, например добруджанката *** няголова, която без киро е нищо в културата
209
1
 
24
 
! Отговори
Клошар преди 11 години
Рядко ми се повдига от нещо гнусно , ама от тоя направо си издрайфах червата
208
1
 
15
 
! Отговори
Мюмюн Али преди 11 години
Нидей брато пудава уставкъ че ниа в маалата сички сма глацували за теб дет ни дава кибабчеа и ти спичилихме идзборите
207
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Подай оставка, пък ще преглътнем ущърба.Не ни мисли.