Заради ремонтирани "кръпки": Блокираха пътя Пещера-Батак

Хората се заканиха, че следващият протест е на 4 юни
Обновена: 31 май 2019 21:23 | 31 май 2019 20:21, Петя Славова
3

Жителите на селата Нова махала и Фотиново блокираха движението по пътя Пещера - Батак. Причина за недоволството им е лошото състояние на пътя и приключилият преди изборите некачествен ремонт.

С плакати с надписи - "Защо плащаме Винетка?" и "Парите ни отиват в дупки", хората излязоха и затвориха движението по републиканския път, предаде

Bulgaria ON AIR

.

Спорно е и качеството на извършения преди изборите ремонт на пътя. Оказва се, че асфалтът, който е положен е 1 или 2 см. Протестите продължават и блокиране на пътя Пещера - Батак ще бъде на 4, 9 и 14 юни.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
5
 
! Отговори
раша бг е наша преди 4 години
ТОЗИ ПЪТ КАК ГО ПОМНЯ ОТ ДЕМОКРАЦИЯТА НЕ Е НАПРАВЕН НИКАКЪВ РЕМОНТ ДА ПЪТУВАШ ПО ТОЗИ ПЪТ КАТО ЧЕЛИ СИ ВЛЯЗЪЛ В АДА АМИ ЗА ДОСПАТ ОЩЕ ПО-ЛОШО ВСЕКИ 60СМ ДУПКИ
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бойкоооо, кажина хората какво ставаааа?
1
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Я па тия. Да не би да искат 15 см. асвалт както пише в дебелите книги. А какво ще остане за крадене бе. Вие да не сте Умни. Това да не вие на бай Тошо времето когато ако някои се опитваха да крадат директно заминаваха на топло за 15 годинки. Важното е да влезнат милионите на някои другари в джобчетата всичко останало е ветър и мъгла.