Мъж без книжка блъсна с мотопед момиче в Русенско

Превозното средство не е било регистрирано
10
Мъж без книжка блъсна с мотопед момиче в Русенско
Снимка: Булфото

Шофьор без книжка и с нерегистриран мотопед блъсна 15-годишна пешеходка в град Сеново, съобщават от Областната дирекция на МВР в Русе.

Сигналът за инцидента е подаден снощи. Изпратените на мястото полицаи са установили, че 39-годишният мъж, управлявал нерегистрирана "Ямаха", е неправоспособен.

При удара момичето е пострадало. То е откарано с кола на "Спешна помощ" в русенска болница, където е било установено, че има фрактура на крака.

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
Ad_olfп преди 4 години
Защо по-добре ли щеше, ако я беше блъснал с " книжка"???
5
2
 
2
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Много ясно, че ако има книжка няма да блъсне момичето. Дано се оправи по-бързо пострадалата!
4
1
 
8
 
! Отговори
злобар преди 4 години
Изключително много мотористи без книжки с нерегистрирани мотори станаха по селата . Полицията е заета с по важната задача да стачкува за пари .
3
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
*** по пътищата , дето се мислят за Господ и не могат и да шофират станаха повече от полицаите.Като нямаш акъл в главата ( а си на 39)Колко полицая трябва да те вардят от теб самия??? Или да ти налеят липсващия в кратуната ? ;) ;) ;)Или като оная фукла във фейса дето си качила клипа на 9 год. "шофьор" ???Или баба му дето се изказва: Че какво толкова, все пак е ДЕТЕ!!!!!ХАЙДЕ МИСЛЕТЕ С ГЛАВИТЕ СИ КАТО ПИШЕТЕ!!! Ако има нещо в тях де.....
2
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
КАТ КАДЕ СА? ИЛИ САМО ИСКАТ ПАРИ БЕЗ ДА СИ ВЪРШАТ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА ...
1
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пак ми се потвръждава тезата че ако ще и 50 акта да имат (които няма да платят), ако ще и книжката, и кръщелното им да вземат, джигитите на пътя ще продължат да карат както и колкото си поискат, и да застрашават всички на пътя!На тоя какво ще му вземете като няма книжка?Единствения изход е арест на джигита, или пък ако това е крайно - конфискуване на колата!Къде са ви управниците и кога ще го разберат това?