Стара вражда за пасища доведе до жесток побой

Мъж наби свой "конкурент" в санданско село
6 юли 2020 19:44,
9
Стара вражда за пасища доведе до жесток побой
Снимка: БГНЕС

Служители на РУ Сандански установиха и задържаха извършител на побой. В събота около 22 часа в полицейското управление е постъпил сигнал по телефона от 48-годишен жител на с. Хърсово, общ. Сандански, който съобщил, че е открил пребит 57-годишния си брат, който отглеждал животни в местността "Бел камин" край селото.

Още по темата

Незабавно към мястото на инцидента е изпратен дежурен екип, който установил, че пострадалият от побоя мъж е с трайно затруднено движение на тялото, спукан череп и временно разстройство на здравето. На пострадалия е оказана медицинска помощ, а полицейските служители са издирили и задържали лицето, съпричастно към извършването на деянието - 39-годишен мъж от с. Катунци.

По първоначални данни побоят е провокиран от стара вражда между двамата във връзка с районите на пасищата, които ползвали. В РУ Сандански е образувано досъдебно производство по чл. 129, ал.1 от НК за причинена средна телесна повреда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нищо нетипично за някои български хронични ганиуюве и говниуюве!
8
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 5. Ние сме в ЕС. И българската администрация и правосъдие да се обърне за помощ към ЕС и конкретно към Германия. Опита им на Местната Власт трябва бързо да се предаде и тук
7
1
 
9
 
! Отговори
До 4 продължение: преди 3 години
Преди два дена в Детройт.Бял мъж отива с бременната си жена на ресторант. На излизане от ресторанта се разминават с чернокожи като момиче от групата се забива в корема на бременната жена. Бременната жена казва на момичето да внимава, като след това майката на момичето 200кг черна жена изкарва телефона и крещи по мъжа и жената. Те искат да си заминат, но черната препречва и удря по колата.Бялата жена вади пистолет и си заминават.След това белите са арестувани с обвинение нападение с оръжие.
6
2
 
2
 
! Отговори
До 4: преди 3 години
Абе ти пиян ли си?Много каубойски филми си гледал, всичко вече свърши отдавна.От миналата седмица - чернокожи протестиращи виждат голяма къща с огромен двор и чупят външната врата. Отвътре излиза лелка с пистолет и мъжа й с полуавтоматична пушка. Лелката казва, че ще стреля ако черните продължат и ония си подвиват опашката.На другия ден лелята и чичката са обвинени в углавно престъпление.
5
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какви пасища сега определяте,чудите се какви неща да измислите и какви проблеми да създавате на хората с измислени правила,някога да не би да е имало разпределяне на пасища?И пак животните са били повече от днес и биологично чисти.Хората вече се пребиват за глупости помежду си!
4
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Случва се най-редовно. Затова - частна земя и ако не се мха - стреляш. Ако оцелее - затовр до живот, ако не ... ами още по-добре :)Собстеността ти е по-важна от живоата на такива ... животни!
3
1
 
2
 
! Отговори
До 1: преди 3 години
А също така има и една поема на Вапцаров как един убива брат си и баща си.Нищо ново под слънцето ... за съжаление.
2
1
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Какво се чудите македонска работа сам, при тях стават тези неща.
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има един разказ на Чудомир , описващ подобни отношения и горе-долу такъв му беше края.