Работници на протест - блокират "Хемус", "Тракия" - София

Хората не получили изработени около 37 млн. лв.
12 авг 2021 13:55, Петя Славова
88
Работници на протест - блокират "Хемус", "Тракия" - София
Снимка: БГНЕС

"Автомагистрали - Черно море" АД започва протести в петък заради неизплащане на изработени близо 37 млн. лв. с ДДС за ремонта на магистрала "Тракия".

От дружеството в Шумен заявиха, че от края на април се опитват да получат заработените средства от държавното предприятие "Автомагистрали" ЕАД. Липсата на решение от страна на Министерството на регионалното развитие и Пътната агенция е довело до забавяне на заплати в размер на над 7 548 000 лева. Това е довело до принудително спиране на работа във всички звена, предава БНР.

Предстоят съкращения на работници.

От 10:30 часа утре ще бъде блокирано движението на автомагистрала "Хемус" при пътен възел Белокопитово; на автомагистрала "Тракия" при 165 км, дясно платно; на пътя Русе-Варна на кръстовището за Кубрат; и в София, на бул. "Дондуков" пред Министерския съвет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още по темата: протестработниципари
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
2
 
4
 
! Отговори
Радеф е виновен преди 2 години
Защо блокират магистрали? Да ходят в София и да измъкнат Рундьо и калинките му министри на площада и бой, бой докато не платят
59
5
 
14
 
! Отговори
Румен Владимиров преди 2 години
Значи когато хората протестираха срещу ГЕРБ нямаше проблем, обаче щом излязат на протест работници, които държавата в лицето на фигурант Радев лъже и не им плаща за положения труд, значи са провокатори и нарушават обществения ред! Двоен стандарт!
58
4
 
12
 
! Отговори
Ма ме н це то ви преди 2 години
Аз съм доктор и от 3 месеца бе съм получавал премията. Това ли е новият морал на новите?От образованите и трудещите се ще орави пари Радев-ата пасмина.
57
12
 
4
 
! Отговори
Бунтата преди 2 години
Седите и плямпате врели некипели!!!Защо Слави мълчи пред медиите и нищо не казва!!!Ами защото медиите,които са платени от Пеевски,Домуса и Бойко ще направят всичко възможно да изопачът нещата и да провокират партията на Слави.бойко не може да се примири,че американците му духнаха под опашката и го литнаха в дивия и сега се чуди как да разсипе всичко!!!Ще има нови избори и тогава ще видите цирк
56
3
 
13
 
! Отговори
Отговор преди 2 години
До 77 Изчакай да дойде зимата и ще видиш, какво тручане ще падне! Фигурантът Радев и СлаФчу Учен'долски отсега са се покрили!
55
18
 
5
 
! Отговори
българин преди 2 години
Кога ще тричаме Бойко Методиевич бе??? Благодарение на него България се превръща в руска република бе!!!
54
4
 
18
 
! Отговори
# БЛОКИРАЙ ХУНТАТА.. преди 2 години
ГОТВЯТ ХИПЕРИНФЛАЦИЯ, ЗА ДА ОКРАДАТ ПАРИТЕ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ......
53
9
 
16
 
! Отговори
ГРОБОКОПАЧЪТ НА БГ преди 2 години
Е РАДЕВ-РАЗЕДИНИТЕЛЯ.....ИСКАЩ ДА ИЗЧЕГЪРТА РАБОТЕЩИТЕ БЪЛГАРИ............................. НА ХОД СА РАБОТЕЩИТЕ.......... В ЗАЩИТА НА СВОЕТО ЗДРАВЕ И ЖИВОТ.....
52
10
 
18
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Много са смешни клакьорите на Фигуранта Радев,и подопечните му "служебни"! Те блокирали сметките на Автомагистрали, прибрали парите , а после лъжат по форумите ,че "Тиквун" бил саботирал! Или как беше..."пари нема, действайте"! Само че, зима идва! Хората като загубят работата си, като дойдат сметките и излязат на улицата, няма "Тиквун" да ви бърше ***, а Фигуранта ще бъде измъкнат изпод полата на Деса, и охраненото Вице! Чал'гарят отсега се е покрил, и е пуснал само своя ...холограма!
51
7
 
17
 
! Отговори
Дежаву преди 2 години
Почна се. Следващите стъпки ще бъдат камъни и сопи по *** в президентството и по некадърност му служебно правителство.
50
23
 
23
 
! Отговори
Мнение преди 2 години
Радев няма багери,трактори,камиони и строителни фирми!Фирмите са на Бацата и аверите му и те взеха авансово милионите!Стига с Тоя Радев бе *** смотан)
49
27
 
22
 
! Отговори
спряни преди 2 години
До АнонименПроектите ги блокира тиквун. Фирмите имат заповед директно от Банкя да бламират всичко в момента, за да може пак да си го изберем. Колкото повече време тиквун не е на власт, толкова повече му отслабва контрола на фирмите, в които до момента е наливал нашите пари и отливал към чекмеджетата си.
48
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И как сега ще се приберат шопските селяни от морето?
47
19
 
23
 
! Отговори
Предложение.. преди 2 години
Да си ги търсят парите у Чекмеджан Тиквунов и Дебелян!)
46
19
 
27
 
! Отговори
СМЕХ... преди 2 години
ХУНТАТА НА РАДЕВ , АКТИВНО СЕУСИРА.......НЕМА ЛАБАВО!
45
17
 
14
 
! Отговори
az преди 2 години
До АнонименНе го защитавайте вожда , защото вредите , които всички ние търпим са огромни! Няма съд ,няма никаква промяна за тези 12 години при лекарите. Проекти за училища и детски градини се правят 12 години и нищо ??? не ви ли е срам да го носите тоя на ръце?
44
8
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Челен удар на генералската хунта - държавата е в ступор !
43
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каква стана ? От едни се чува , че платено авансово милиони , а други не взели пари. Ами съберете се на площада и се разберете.
42
6
 
19
 
! Отговори
СЛАВИ ТРИФОНОВ.. преди 2 години
КВО МИ ПУКА ЗА ВАС , БЕ...МОИТЕ ДУПЕТАТИ , СИ ВЗИМАТ ПО 10-БОНА ЗАПЛАТКА....ПА ВИЕ СИ СТОЙТЕ ПО ДЖИДЕТАТА.... НА СЛЪНЦЕ!..НА ДРУГИТЕ ИЗБОРИ ШЕ ИМА ПО ОЩЕ 5-БОНА....НА ДУПЕТАТ!
41
9
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да позная, и за това ще ви е виновен Бойко? Нищо че от 4 месеца не е пипвал управление. Продължавайте да сте заслепени о*вце.