Обявиха по-скъп газ за този месец

Утвърдиха цената на доставките
1 дек 2022 18:00, Росен Стойчев
39
Обявиха по-скъп газ за този месец
Снимка: БГНЕС

Комисията за енергийно и водно регулиране утвърди цена на природния газ за декември в размер на 146,09 лв./MWh, без цени за достъп, пренос, акциз и ДДС.

Още по темата
На тази цена „Булгаргаз“ ЕАД ще продава природен газ на крайните снабдители и на лица, на които е издадена лицензия за производство и пренос на топлинна енергия.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
0
 
! Отговори
тоя преди 1 година
не е ли за пенсия
34
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Богаташите на газ дето си топлят гъзовете, няма да ги сбърка. Ще поокрадат малко нормалните хора и пак ще са на топло.
33
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ние сме колония (народа ) на юсей а надзирателите са ни пр-то и дерутатите
32
1
 
5
 
! Отговори
СМЕХ... преди 1 година
Това е газа от Чирен , и е скъп защото го внесе Правитеството на Кирчо и Кокорбо , бе....С ДАЛАВЕРИТЕ НА ФИРМИТЕ ИМ..ха,хахааааааааа...!
31
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
РАЛИЦЕЕЕ! СЪН ЛИ СЪНУВАШ ЗА БОЙКО БОРИСОВ! КОЙ УПРАВЛЯВА В МОМЕНТА? ДА ТЕ ИНФОРМИРАМ ОТ ДВЕ ГОДИНИ УПРАВЛЯВА РАДЕВ !ББ НЕ Е НА ВЛАСТ! КЪДЕ СЕ КРЪСТИ!БОЖЕЕЕ ОМРАЗАТА ВИ ПОБЪРКА И НЯМАТЕ СПИРКА ИЗПАДАТЕ В ИСТЕРИЯ !
30
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Минавката с газа е жестока! Борсите работят, ние купуваме пак руска газ и плащаме двойно и тройно, после защо било скъпо, защо има инфлация, защо се вдигат лихвите! Еми така се прави криза, разковничето е в руската газ, ама не от тръбата, а от борсата, ех тая Русия, а ни се пишат братя!
29
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
всеки един от правителството първо мисли за джоба , семеството си и хич не го интерусува какво яде този народ !!! Имах случай да видя цените на ястията с които хранът но не само те но и семествата им носът от там всичко в къщите си (даже и тоалетна хартия която е бесплатно по 5-8 а то и 10 упаковки) Самата храна е в пъти по евтина от тези в ресторан ! Всички знаят защо са правителството и защо стават депутати - за да забравят че има и народ
28
0
 
8
 
! Отговори
До 28 преди 1 година
Да печалба за Русия и САЩ е! А Европа да духа студената супа, като смеТъпи и слушаме САЩ и ЕС! Ние си го избрахме беее!
27
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е плащаме си на Русия договорения тръбен газ, тя не ни го праща защото ние не го искаме!, и купуваме пак руски, но втечнен газ от прекупвачи на борсите! Е ако това не е далавера за Русия!, а за нас орисия!
26
0
 
9
 
! Отговори
До 26 преди 1 година
Абе вие не разбрахте ли откъде купуваме газ от Май месец??? От спот борсата в Холандия! Там има и втечнен руски газ даже! Да! И втечнен американски, всякакъв! Но на 4 и 10 торно по скъпи цени от договорения рески по тръбопровод! Кой още не разбра??
25
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Обяснението на КЕВР е че е поскъпнал газа на Нидерландската борса???Знази България купува газ от Нидерландия вместо от Азербейджан през интерконектора с Гърция в който България е вложила милиони.
24
1
 
6
 
! Отговори
И пак преди 1 година
Берем плодовете на промяната. И пак е два пъти по-евтин от при тях. Ако бяха останали сега щяхме да караме втора Виденова зима.
23
1
 
6
 
! Отговори
Ралица преди 1 година
Абе разбойко нали се кълнеше, кръстеше пред попове и икони, че като вземе властта и инфлацията ще падне, че горивата ще паднат с лев-2? И сега какво, разбойко и бандата на 40-те разбойници от 3 месеца са първа грабителска сила, и виждаме как спазва обещанията си разбойко. Мислете на следващите избори и изгонете разбойко и грабителите от гроб иначе пак да ви вдига цените.
22
0
 
10
 
! Отговори
Fena преди 1 година
А този Иванчо Иванов е най-въртяната мъжка жрица на любовта, която е управлявала ДКЕВР! На всичко ще се нагоди, само и само да остане! Преди каза, че когато са го върнали и цената паднала, а сега - Холандската борса TTF била виновна за поскъпването!
21
0
 
12
 
! Отговори
Fena преди 1 година
До 19 Всички политици имат вина за това положение. Бойко например също доброволно се отказа от Договора ни за транзит до 2030 година, с което държавата ни загуби близо 2,5 млрд. лева. Напълно доброволно! Всеки отишъл горе преследва лични интереси и никой не мисли за хората!
20
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Газа хем е без договор на борсата, хем е втечнен и по скъп! Докато те се върнем към рески газ от тръбопровод, цените ще скачат и ще скачат! Ще избирате храна или топлина!
19
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ама хора защо никой не протестира савъзобновим договора с Газпром дългосрочен договор и евтина газ по тръба?? Даже имаше протести да купуваме ощепо скъпа втечнена газ от САЩ?? Заслужавате ги цените!
18
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Между другото правителството на ПП се отказа доброволно от евтина газ от Русия с евтин дългосрочен договор и започнахме да купуваме от спот пазарите 4 път по скъп втечнен американски газ!
17
0
 
9
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Спете, българи...
16
1
 
6
 
! Отговори
БАНко преди 1 година
ПРИ ЛИПСА В ЕВРОПАТА НА РУСКА ГАЗ , БАЙДЪНЧОВЦИ И УРСЪСЕЛ ФОРДОЛНОЛАЙНО СИ РАЗИГРАВАТ КОНЯ С АМЕРИКАНСКИ ГАЗ !!!