Какво се случва, ако имаш "Откачена фамилия"

Разказват Мария Сапунджиева и Валентин Танев
6 юни 2016 12:08, Петя Славова
1
Какво се случва, ако имаш "Откачена фамилия"
Снимка: Военния театър

Мария Сапунджиева и Валентин Танев, който се изявява и като режисьор в постановката, ще играят комедията "Откачена фамилия" от Рей Куни в Театър "Българска армия" тази вечер от 19.00 ч.

Ева Тепавичарова, Албена Колева, Мариус Донкин, Кирил Кавадарков, Васил Банов, Анна Симова и Явор Костов също са в актьорския екип на спектакъла на Хасковския театър, съобщават от трупата.

Преводът е на Матей Тодоров, сценографията и костюмите - на Николай Нинов.Всеки от нас има случайни срещи в интернет. Понякога една такава среща във виртуалното пространство може да се окаже съдбоносна.

В чата момче и момиче неочаквано откриват, че бащите им. . . Това е началото на "Откачена фамилия" - следват куп комични ситуации, резултат от голяма лъжа.

"Откачена фамилия" не е просто комедия, а маратон", "класически фарс - всяка реплика заплита сюжета, всяко движение е рисковано, всяка блъсната врата крие луд маниак зад себе си, а бигамия е вид ястие в китайски ресторант", "пиеса без капчица политическа коректност - чиста радост от начало до край", "Откачена фамилия" разглежда сериозни въпроси през комична призма.

Това е пиеса-десерт - бърза, остроумна, лека, с хрупкави персонажи и достатъчно обрати за всеки вкус", пише световната преса.

Рей Куни, наричан Краля на комедията, е автор на повече от 70 пиеси, които се играят с успех в цял свят. През 2005 г. получава Орден на Кралство Великобритания - признание за работата му като драматург, припомнят от театъра.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
простотия