Осъдиха българин за сводничество в Белгия

Кирил Божанов получи 4 г. затвор при строг режим
Обновена: 13 сеп 2011 10:18 | 13 сеп 2011 10:18,
17
Осъдиха българин за сводничество в Белгия
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

39-годишният българин Кирил Божанов е осъден на четири години затвор при строг режим от съд в Брюксел за участие в международна мрежа за проституция и за сводничество, съобщава вестник "Дерниер Йор".

В информацията на изданието се отбелязва, че Божанов вече е в затвора.

Следствието е установило, че той е отговарял за 15 проститутки, чиято самоличност е била разкрита. Жените били експлоатирани в продължение на две години, между 2004 г. и 2006 г.

Вестникът допълва, че останалите членове на престъпната мрежа вече са получили дори по-тежки наказания.

Разследването на случая е започнало след получаването на сигнал през 2005 г. Първоначално властите установили самоличността на Милен Костов, който надзиравал жертвите и събирал приходите им.

Още по темата

По-нататък в следствието станало ясно, че международната мрежа ръководят Евелин Димов и Радостин Стоянов, известен с прякора си Ради.

Според публикацията в България е била изпратена международна следствена комисия, която открила достатъчно факти за анализ на дейността на уличените.

В показанията си жертвите са уточнили, че през май 2005 г. Божанов е трябвало да смени Костов в структурата на мрежата, за да се заличат следите на престъплението.

Макар дълго да отричал обвиненията, накрая Божанов направил самопризнания.

В тях той посочил, че всяка седмица е изпращал събраните от проститутките средства по шофьорите на автобуси, пътуващи между Брюксел и София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
uuuuuuuuu tezi prostitutki.....
16
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
13, сериозно ли
15
1
 
5
 
! Отговори
БАЙ МАНГО преди 12 години
тази снимка я слагате за 6 път....
14
1
 
7
 
! Отговори
мафия преди 12 години
а тук щяха да го пуснат под гаранцийка.
13
9
 
10
 
! Отговори
valentin преди 12 години
Az p1k s1m siguren,4e e nqkak1v mirizliv ***-a ne B1lgarin!!!
12
4
 
7
 
! Отговори
ей Хасанчо преди 12 години
Ти от толкова много мислене ,това ли измисли да напишеш бе ?! Че коя *** е тръгнала да проституира с цел забременяване ?! Ти за противозачатъчни чувал ли си ,или спирали и пр.?! Виж *** какво пише ,щял да сигнализира за нелегалните *** в Германия ,е тогава жална и майка на сестра ти дето се *** по кафенетата с турци-пенсионери !
11
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Супер! Браво на Белгия! Дано Испания да последва примера!
10
6
 
7
 
! Отговори
хасан преди 12 години
Как ще го съдят такъв патриот?благодарение на забременелите БГ *** БГ ще се е интегрирала в Европата само за едно поколение.И няма да има такова крадливо племе.
9
5
 
3
 
! Отговори
1234 преди 12 години
ha,,ha,ha,....ta nali pochti vseki 3-ti ,v holandia,grmania,francia ,belgia i dr, se zanimavat s tazi biznes no ne navski my preliaga tazi rabota az lichno sam na van od i 17godi, znam mnogo hora koito se zanimavat s tova od dlgo vreme i prodalzavat s tova dase zanimavat.a kolkoto do momichta nikoi negi nasilva i kara da robotiat te sami siiiskat da rabotiat pove4eto sa taka...
8
1
 
9
 
! Отговори
bg преди 12 години
Осъждай, експолоатирай в затвора, после пак осъждай и доживот мутрите в зандана. Межудуругото нищо вече не се чува за сливенския убиец с джип в Бояна????!!!!
7
3
 
17
 
! Отговори
гурбетчия преди 12 години
Що се заблуждавате ,че не са му дали реална присъда ! Щом са му дали 4г. значи е бил незначителен в бизнеса /пионка/ ,може само да е превозвал жените до Белгия или да е бил куриер ,да е носел парите в Бг. и да ги е давал на шефовете си ?! По-големите риби в йерархията ще получат повече ! Както казах вече : назапад неоткрит престъпник е възможно да има , но открит и неосъден справедливо - НЕВЪЗМОЖНО ! Опичайте си акъла !
6
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пропускате най-важното от написаното - парите се изпращат в България, получателят им едва ли ги дарява на детски домове, това са парите за корупция, за развиване и закрила на мутренските бизнес начинания тук, накратко - мафиотски пари, които работят срещу обществото.
5
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Малко е наистина, но тук нашия некорумпиран съд щеше да го осъди условно с 1 годишен изпитателен срок!
4
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво,но е малко!
3
2
 
20
 
! Отговори
гурбетчия преди 12 години
Салахадинчо ,много си назад с материала мойто момче ! Дори и в България да си развива "бизнеса",захванат ли се по сигнал следователите от чужбина да се ровят ,после чрез интерпол ги съдят в чужбина ! Знам един такъв случай ,при който закопчаха един "тарикат" и го пратиха във Франция да излежава 15г.присъда! На запад е така ,неоткрит престъпник може да има ,но открит и неосъден просто е невъзможно!Чудя се дали да не сигнализирам за нелегалните *** работещи в Германия,едно оплакване и....
2
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Още не мога да разбера - защо като кажеш, че си българин, в северна Европа ти обръщат гръб?
1
10
 
18
 
! Отговори
Салахадин преди 12 години
Глупаво момче.Развивай си бизнеса тука.Изпрати ги на коледно парти колежките на оргия, на съдиите и щеше да си пуснат след 24 часа.За какво ти е тази чужбина?