Майка налагала директорка на забавачка, а сега ще плаща

1300 лева глоба наложи съдът на майкатахулиганка
30 дек 2016 12:20,
18
Майка налагала директорка на забавачка, а сега ще плаща
Снимка: Flickr

1300 лв. глоба, която трябва да заплати в полза на държавата, получи от районния съд в Павликени родителка, нанесла побой на директорка на детска градина.

Скандалът се разиграл на 17 юли 2016 г. Година по-рано побойницата Салиме подала заявление до директорката на забавачницата, че желае детето й да посещава детската градина.

След това обаче започнала да забавя и изобщо да не плаща таксата за градината, което предизвикало конфликт между нея и ръководството на детското заведение, пише "Монитор".

На 17 юли след поредното пререкание Салиме обещала, че до вечерта на същия ден ще внесе дължимите пари, които били в размер на около 200 лева.

Около 16:30 ч. тя влязла в градината заедно с двете си деца, приближила се към директората, която по това време била на двора и започнала да я налага с юмруци по главата.

След намесата и на останалия персонал побойницата била укротена, а след това е отведена в полицията. Срещу майката е образувано наказателно производство, което приключило с мнение за предаването и на съд.

След одобрено споразумение с прокуратурата районният съд в Павликени постановил налагането на административно наказание, 1300 лв. глоба.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ТОВА Е НИЩО ДА СИ СПОМНИМ РОМСКИТЕ ФЕКАЛНИ ОБСТРЕЛИ НА ДЕТСКАТА ГРАДИНА В КАМЕНО БУРГАСКО ПРЕДИ НЯКОЛКО ГОДИНИ- ТОВА РОМИТЕ ГО ПРАВЯТ ОТ СЪРЦЕ И СА МНОГО ЩЕДРИ В "БЛАГОДАРНОСТИТЕ ЗА ГРИЖИТЕ".
14
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А директорката как е възмездена!>
13
0
 
7
 
! Отговори
ник преди 7 години
На "Салиме" пари не се взимат. Те са в протекторат. Индиго хора. Или кафяви. Защо името, а не инициалите??
12
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хитро. И как точно ще съберат вземанията? На социални и детски помощи запор не можеш да наложиш. А ние добре знаем от коя маргинална група е майката героиня и какъв цвят е.Няколко месеца в панделата биха се отразили доста по-възпитателно.
11
0
 
10
 
! Отговори
Край преди 7 години
Съд и парламент са в еднакво безхаберие за това че системата не функционира.
10
0
 
12
 
! Отговори
Край преди 7 години
Много шум за нищо - дела съдилища, протоколи, бумаги - дрън дрън. Глоба от тая жена не можете да съберете. И лошото е че си го знаят ама имитират дейност.
9
0
 
13
 
! Отговори
Край преди 7 години
ХАААА ХА. ГЛОБА .... Държавата се прави че не знае че една прослойка от населението глоба НЕ ПЛАЩА НИКОГА. А сега да видя чиновника дето ще и събере глобата. Дааааа така е при демокрацията.
8
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Еми като не и се плаща на АйшетоВ къщи да си гледа детето
7
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Долу ръцете от тази! Тя е гласувала за Бойко и пак за него ще гласува. Какви глоби сънувате - БХК няма да позволи.
6
10
 
2
 
! Отговори
ABC преди 7 години
До ПОЯСНЕНИЕОткога Соц. подпомагане плаща глоби? Няма такова нещо. А дет. учители и мед. сестри от ясли, записани да бият децата - те какви глоби платиха?
5
1
 
17
 
! Отговори
ПОЯСНЕНИЕ преди 7 години
Майка е ромка и не е плащала за престоя на децата и , в градината .Побесняла е защото са и искали пари за снимка с календар , искала е Държавата да поеме този разход , Директорката отказала . Интересно в случая е следното - тя е осъдена да плати 1300 лева глоба , но забележете - Социалните Служби ще поемат този разход заради децата .Финландия и Норвегия пасти да ядат по отношение на парите за социално слаби - 560евро .
4
2
 
6
 
! Отговори
ABC преди 7 години
Моята майка цял живот беше учителка-от тези, които се раздаваха всеотдайно, ходеха да помагат у дома на болните си ученици, беше уважавана от българи и ***. Сега опростачването е страшно-и родители, и учители, за съжаление. Свидетел съм на отвратително държание от страна на детски уч-ли-говори и дъвче дъвка с отворена уста, грубо отношение към децата и бой-виждаме го и от записите, направени от родители. Тъй че, имам резерви-майката не я защитавам, но и другата страна има трески за дялане...
3
16
 
1
 
! Отговори
Кдкдй преди 7 години
Учителите в България бяха нагли преди, но сега като им теглят по един малък бой и си застават на мястото.
2
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ни барайте Салимето,то е фърляло гласЪ за ГРОБ........
1
5
 
19
 
! Отговори
Асан преди 7 години
Ромите не плащат !!!