ВАС се произнесе: Ценко Чоков не е кмет на Галиче

Нямал право на неплатен отпуск, а е в ареста от май 2016 г.
40
ВАС се произнесе: Ценко Чоков не е кмет на Галиче
Снимка: Булфото, архив

Върховният административен съд се произнесе по казуса с Ценко Чоков и реши, че вече не може да бъде кмет на врачанското с. Галиче. Четвърти наказателен състав на ВАС потвърди постановлението на административния съд във Враца от май т.г. , според което Чоков повече не може да заема кметския пост, съобщи "24 часа".

Още по темата


Основанието за решението на висшите магистрати е, че пряко избраните от електората длъжностни лица имат право на платен, но не и на неплатен отпуск.

Решението на висшите магистрати е окончателно и не подлежи на обжалване.

Ценко Чоков е зад решетките от края на май миналата година и срещу него е в ход наказателен процес в специализирания съд.

Той е обвинен като тартор на банда за рекет, лихварство, побоища и палежи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя е абсолютен срам за всички които го търпяха.
35
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
NE ZNAM,NO NE MOGA DA RAZBERA EDNO PLUS EDNO E RAVNO NA DVE.KAK MOGE IZBRAN OT NARODA DA GO SADI NYAKAKV SI SADIA ,KOITO NE E IZBRAN OT NARODA?
34
1
 
4
 
! Отговори
cantstumpthetrump преди 6 години
Естествено че не е кмет.. вече. Самопредписа си няколко декара, изпокупи няколко лимузини за синчетата. Полежа малко, разболя се, плати си смешната глоба, домашно арестче. Ох, кеф. И аз искам да съм Ценко Чокофф.
33
1
 
10
 
! Отговори
ШибиРиби преди 6 години
БахтиТашака кмет е обвинен в банда лихварство и палежи. Звучи ми като президент обвинен в тероризъм
32
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бой с камани докато и последния нерв в него шава!
31
3
 
18
 
! Отговори
доказателствата преди 6 години
Много лесно могат да изчезнат доказателствата, като принудят свидетелите да се откажат от показанията си. Винаги така се действат тези които са чадър на престъпниците. Но господ гледа и няма да им прости. Той ще им бъде съдник.
30
4
 
14
 
! Отговори
справедливост преди 6 години
Много справедливо ще бъде, такива като бившият кмет престъпник да бъде набучен на кол.Тогава всички престъпници ще се замислят.
29
3
 
15
 
! Отговори
Голям прос преди 6 години
Хайде вкарвайте го най сетне, че на хората им дотегна. После и другите биячи покрай него също
28
2
 
11
 
! Отговори
пандиза преди 6 години
Този злодеи ще го научат в затвора често да се навежда за сапунчето. Много ще му подхожда да бъде балерина в пандиза. Съкилийниците му ще му дават духовна храна.
27
2
 
9
 
! Отговори
депутатите преди 6 години
Управляващите може да го направят депутат, за да има имунитет и да не го съдят. Те са покровителите на престъпниците в територия България.
26
1
 
9
 
! Отговори
статисти преди 6 години
Властите и съдебната система са безучастни като статисти. Трябва техни близки да пострадат за да започнат да спазват правилата и законите.
25
0
 
11
 
! Отговори
БГ преди 6 години
Ако пуснат тоя *** да избяга, ще трябва които го е пуснал да бъде в затвора заради него. Затова хората взимат правосъдието в свои ръце и нямат доверие на властите.
24
2
 
11
 
! Отговори
правосъдието преди 6 години
Този престъпник става за храна на хищните животни в зоологическата градина. Билетите може да бъдат скъпи с благотворителна цел. Много желаещи ще има да присъстват на приятната гледка. След това ще намалеят престъпниците.
23
0
 
12
 
! Отговори
правосъдието преди 6 години
Престъпника ще го пуснат да избяга от закона, както до сега пускат богатите престъпници. Заради тези които пускат престъпниците не ни приемат в шенген. Те са съучастници в престъпления и също са за пандиза.
22
0
 
12
 
! Отговори
гост преди 6 години
Такива *** ще трябва да се радват ако влезнат в затвора, защото на вънка ще го дерат жив както и съучастниците му. За това заслужават. В затвора само само ще го използват като женичка.
21
1
 
10
 
! Отговори
възмутен преди 6 години
Престъпника ще им прати суджуци и няма да го съдят.
20
1
 
22
 
! Отговори
Тоя, преди 6 години
Отдавна трябваше да го обесят.
19
1
 
15
 
! Отговори
Гошо преди 6 години
Всякаква *** тормози българите. Такива като доцент доктор на бандитските науки Чоко Боков трябваше одавна да е усетил тежестта на закона.
18
16
 
4
 
! Отговори
MRAWKA преди 6 години
НЕ Е ОСЪДЕН ЗАЩОТО ЛИПСВАТ СВЕСТНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ПРЕСТЪПНА ДЕИНОСТ.НЯМА ЛИ ДОКАЗАТЕ3ЛСТВА НЯМА ДЕЛО.НЕГОДНИТЕ ПРОКУРОРИ И СЪДИИ СЕ НАДЯВАТ НЕЩО ДА СКАЛЪПАТ ,НО ИЗГЛЕЖДА НЕ СТАВА.ДРАГИ ПИШЕЩИ,ТРЯБВАТ ЖЕЛЕЗНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА,НЯКОИ ОТ ВАС ИМА ЛИ ГИ ТА ИЗДАВАТЕ ПРИСЪДИ?
17
16
 
5
 
! Отговори
КОНСТАНТИНОВ преди 6 години
ТОЯ КМЕТ ГО ДЪРЖАТ ГОДИНА И ПОЛОВИНА БЕЗ ОБВИНЕНИЕ И СЪД.ИЗГЛЕЖДА НЕМОГАТ ДА СКАЛЪПАТ НИЩО СВЕСТНО ЗА ПРЕД ПОРЪЧКОВИЯТ СЪД.НЕ ПОЖЕЛАВАМ НА НИКОГО НЕГОВАТА СЪДБА.