Зверев победи Медведев и изхвърли Надал

Германецът ще играе на полуфинал с Доминик Тийм
16 ное 2019 08:48, Елка Василева
26
Зверев победи Медведев и изхвърли Надал
Александър Зверев. Снимка: Reuters

Александър Зверев стана последният полуфиналист в Лондон и продължава да защитава титлата си на финалния тенис-турнир за годината.

В решаващ сблъсък той победи Даниил Медведев с 6-4 и 7-6, за да завърши втори в групата след Стефанос Циципас. Рафа Надал също приключи с две победи, но заради поражението си от Зверев няма да продължи напред.

„О2 Арина е много специално място за мен, тъй като тук играя най-добрия си тенис. Атмосферата е невероятна, но ще трябва да бъда на най-доброто си ниво, за да имам шанс до края“ коментира Зверев.

Той проби подаването на съперника в първия гейм, което се оказа достатъчно за победата в сета. Във втората част се стигна до тайбрек, в който Медведев допусна ключова двойна грешка, след което Зверев затвори мача. Победителят бе много стабилен при свой начален удар, като спечели 88% от точките си на първи сервис.

Така на полуфиналите утре Зверев ще се изправи срещу победителя от другата група – Доминик Тийм, като двубоят няма да започне преди 22:00 часа. В ранния мач не преди 16:00 часа, ще се срещнат Стефанос Циципас и Роджър Федерер.

Спортни новини четете на Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още по темата: Александър Зверев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Зверев срещу Медведев-съдия на мрежата Кумчо Вълчо...
26
2
 
3
 
! Отговори
до 25 преди 4 години
Не започва от него, но има ГОЛЯМА разлика, между днешния и тогавашния. Мисля, че е около 200места в ранглистата, ако не са повече.Тея като съм ги гледал на записи, Серина ще ги бие, като стой та гледай.Трябва или да си сляп, или...
25
3
 
1
 
! Отговори
до 23 преди 4 години
Как забравих,тениса започва от Джокович.Ъхмм!
24
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Още поне две години Надал, Джокович и Федерер ще господстват на шлемовите турнири.Там е друга играта. Няма групи, няма сметки. Всеки мач е елиминационен. Тримата Големи са толкова велики, че е престъпно да се сравняват един с друг. Те са в божественото измерение на тениса. Всички други не са нищо друго освен техен съпорт, дори когато вземат някоя победа!Младоците ще взимат все титли от АТР. Преди 3 години и Гришо спечели финалния турнир в Лондон,но след това затъна лека-полека.
23
3
 
3
 
! Отговори
до 19 преди 4 години
Пълни смешковци са тогавашните тенисисти, сравнени с днешните. Онея легенди, не ги виждам в топ 100, днес, ама изобщо.Дамир Джумхур, ще ги бие един след друг. Без почивка.
22
0
 
6
 
! Отговори
до 2 преди 4 години
И майка му, баща му са руснаци. По-големият му брат е роден в Русия. Александър Зверев е роден в Германия.
21
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 19Човече, изби рибата тук! Как може да казваш че мач от 1980- та година е най-великият в историята?Това е все едно да кажеш, че Бен Джонсън навремето, макар и с допинг дето направи феноменалните за времето си 9.79 секунди на 100 метра е най- бързият човек на планетата...а след това дойдоха Асафа Пауъл, Тайсън Гай, Джъстин Гатлин и Йохан Блейк и тоя негов рекорд си го счупваха на тренировки.За Юсейн Болт даже не говоря!
20
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 19 Не можеш да сравняваш играта на Борг и Макенроу в оня мач с тази на Джокович и Надал на АО 2012-та. Гледал съм репортаж от мача. Първите сякаш игаят на забавен каданс спрямо Джокович и Надал.Разликата е огромна. И който е казал тази простотия за номер едно Борг- Макенроу е или от старото поколение и с огромно чувство на носталгия или е пристрастен към Борг или Макенроу.
19
2
 
4
 
! Отговори
До 16 преди 4 години
Други пък определят за номер едно пет сетовия финал на Уимбълдън 1980 между Борг и Макенроу.В четвъртия сет се стига до първия финален тайбрег,спечелен от Макенроу с 18:16.Т това е и най-знаменития тайбрег в историята.
18
4
 
5
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
В СРЕДНОТО УЧИЛИЩЕ ПО ФИЗИЧЕСКО КАТО НИ КАРАХА ДА ТИЧАМЕ ОБИКОЛКА НА УЧИЛИЩЕТО ЕДИН СЪУЧЕНИК ВЗИМАШЕ НЕЩО И НЕ САМО, ЧЕ ТИЧАШЕ БЪРЗО НО И МУ ДАВАШЕ И ИЗДРЪЖЛИВОСТ!НЕ ЗНАМ КАКВО ВЗИМАШЕ НО ИМА МЕДИКАМЕНТИ ЗА УДЪЛЖАВАНЕ НА ИЗДРЪЖЛИВОСТТА!!!И НАДАЛИ СА БИЛИ ИНЖЕКЦИИ С АДРЕНАЛИН ОТ КОИТО СЕ ЗНАЕ, ЧЕ МОЖЕ ДА ВДИГНЕШ И МЪРТВЕЦ!---------ИЗВОДА Е,ЧЕ ТИЯ СПОРТИСТИ ТРЯБВА ДА ДАВАТ КРЪВ СЛЕД ВСЕКИ МАЧ!
17
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 15 И ти също не се прави на гръмнат, щото в професионалния спорт и най-вече да печелиш и да си на финали и да си шампион няма как да си без стимуланти, бе. Или искаш да кажеш че тия младоци Циципас, Тийм...не вземат допинг?? трябва да си много прооост и наивен ако го мислиш това. Въпросът е кой е най-добрият сред назобените.
16
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като стана въпрос за допинг, най- голямото доказателство в историята на тениса беше от назобените Надал и Джокович на АО 2012- та година където бягаха като ненормални 6 ЧАСА с нечовешки разигравания през целия мач. Мачът се определи за номер едно в историята на тениса.Накрая им дадоха по едно столче, щото не можеха да стоят на краката си при награждаването.
15
3
 
6
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
До Анонимен 12НЕ ДАВАЙ ЗА ПРИМЕРИ ФУТБОЛИСТИ ЩОТО ВСИЧКИТЕ СА НА МЕДИКАМЕНТИ А СЛЕД 30 НА ОЩЕ ПО СИЛНИ МЕДИКАМЕНТИ НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА УЛАВИ!!! 35 ГОДИНИ Е КРАЯ НА КАРИЕРАТА В ПОВЕЧЕТО СПОРТОВЕ!
14
2
 
14
 
! Отговори
Не зная преди 4 години
За другите тенисисти,но Надал доказано взима допинг.През 2014 г.Надал е регистриран с разрешение на допинг по медицински показания във WADA.
13
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 10Да ти имам логиката... значи примерно Федерер за 7 години( 2003-2010) има 16 титли от ГШ, докато е бил под 30 години, но след като става над 30 години печели още 4 титли но за 9 години( 2010-2019) защото е използвал зоб според теб, иначе без зоб нямаше да спечели и една титла след като е навършил 30-тте? ***, скрий се, бе!
12
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 30 Значи според теб Меси е на зоб, защото вече е на 32 години, а е голмайстор на Испания и си вкарва от пряксвободни повече отколкото беше на 25????
11
1
 
13
 
! Отговори
Пената от Мировяне преди 4 години
Испанското наркоманче не си беше взело дозата...
10
10
 
7
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ТЕЗИ КОИТО СЕ ЗАНИМАВАТ С ТОВА ГО ПРАВЯТ ОТ ПОНЕ 18 ГОДИШНА ВЪЗРАСТ!!!АКО ЗА 2 ГОДИНИ НЕ СИ ИЗУЧИЛ ТЪНКОСТИТЕ ЗНАЧИ СИ ПЪЛЕН НЕКАДЪРНИК!!!ШАМПИОНИТЕ В ТОЗИ СПОРТ ТРЯБВА ДА СА ВИНАГИ ПОД 30 ГОДИНИ!ТЕЗИ КОИТО СА НАД 30 И СА ШАМПИОНИ В ТОЗИ СПОРТ СА ЯКО НА ЗОБ И МЕДИКАМЕНТИ ВСЯКАКВИ
9
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 7Най- назобеният бил Федерер? Момък, а тогава какво да кажем за Надал- тоя дето ще се спука от бицепси и дето бяга като ненормален по корта на 33 години 5 часа?
8
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 6Ами бил го е нашия Надал. Бил е и Федерер бил е и Джокович, но Джокович тогава се завръщаше от контузия. Като не е контузен го видяхме нашия срещу Джоко в Париж преди няколко седмици.