С Джокович на корта Сърбия отнесе приза на първия ATP Cup

Второ място заема Испания
Обновена: 12 яну 2020 17:56 | 12 яну 2020 17:17,
16
С Джокович на корта Сърбия отнесе приза на първия ATP Cup
Снимка: БГНЕС

Сърбия е големият победител на първото издание на ATP Cup след като победи Испания с 2-1.

За сърбите игра вторият в световната ранглиста Новак Джокович, след като се наложи в единичните срещи над водача в класация Рафаел Надал.

За испанците пък водещ беше Роберто Баутиста Агут.

В мача между №1 и №2 в ранглистата Ноле спечели 6:2, 7:6 (7:4) Рафаел Надал и изравни. Преди това Роберто Баутиста Агут записа 7:5, 6:1 с Душан Лайович.

На двойки Надал не игра с обяснението, че е много изтощен, като уточни, че това е отборно решение. Така на корта излязоха Пабло Кареньо Буста и Фелисиано Лопес, но въпреки слабия старт Джокович и Виктор Троицки се наложиха 6:3, 6:4.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Иван преди 4 години
Абе защо повечето българи са решили, че Григор е най-добрият на света, но понеже се лигавел, не може да бие всички наред? Ами толкова може човекът. И това не е малко. Някой път ще бие (дано е по-често), друг път ще пада. Може да е най-добрият ни тенисист, но това се отнася за България. Аз избягвам да го гледам, за да не се нервирам, защото е зле с психиката и лесно се обезсърчава, но иначе е на прилично ниво. И толкова! Да не би да очакваме същото от всичките ни състезатели във всички спортове.
9
0
 
3
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 4 години
Каквото и да става вече през годините между Джокович и Надал, онази класика от 2012-та на АО между двамата няма стигане. 6 часа битка на предела на човешките възможности през целият мач!Изродииии!
8
4
 
9
 
! Отговори
Сандо преди 4 години
как не ви е срам бе !!!!Григор пое разходите на целият наш отбор на този турнир. Да от групата на излязоха, НО участваха и се бориха до последно!!! Подигравайте се като самите вие успеете да направите нещо!
7
6
 
3
 
! Отговори
Само питам преди 4 години
А, България кога?
6
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма такава зловеща битка между Джокович и Надал в историята на тениса.От 55 мача - 29 победи за Джоко и 26 за Рафа.
5
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Днес Надал направи невероятен втори сет и пак беше надигран, защото Джокович игра също на 100% в него. Ако беше се отпуснал малко Джоката ( да играеше на 95 % примерно) и Надал взимаше сета. Това вторият сет си беше битка на живот и смърт.
4
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 3Сърбите са си горди, но без Джокович щяха да бъдат отвяти от Испания с 3-0 от три срещи.В Сърбия Джокович е единственият боготворен! И наистина има защо.
3
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сърбите са горди хора с достойнство и чест.Сърбия е по-малка от България, но видяхте какво направи.А тука само разни разглезени лекенца и позьорчета като Григор & сие.
2
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Новак и Рафа днес направиха извънземен втори сет помежду си завършил с тайбрек...6-2 7-6 за Новак. Тия двамата "пенсионери" показаха на младите какво значи истинска класа на 32 и 33 години!Поклон!
1
10
 
18
 
! Отговори
Да преди 4 години
Нашия даже маратонките не можеш да помирише на Джоката!!!