Майката на Ноле: Условията в хотела са ужасни, има хлебарки

Държат го като затворник, заяви тя
Обновена: 7 яну 2022 10:01 | 7 яну 2022 10:00, Нели Христова
113
Майката на Ноле: Условията в хотела са ужасни, има хлебарки
Снимка: БГНЕС

"Държат го като затворник, условията са ужасни. В хотела, ако това може да се нарече хотел, има хлебарки, храната е ужасна". Това заяви майката на Новак Джокович Дияна относно центърът за настаняване на бежанци в Мелбърн, където световният номер 1 в тениса бе настанен, след като му бе отказано да влезе в Австралия.

Още по темата

Джокович ще трябва да изчака във въпросния център до понеделник, когато съдът ще разгледа неговата жалба срещу отказаната му виза и ще бъде взето крайно решени дали той ще може да участва в Откритото първенство на Австралия. "Говорих с него преди няколко часа, той е добре, разговаряхме за няколко минути. Опитваше се да заспи, но не можеше. Можете да си представите как се чувствам като майка, чувствам се ужасно през последните 24 часа. Държат го като затворник не е честно, не е човешко. Надявам се той да остане силен, ние също се опитваме да му дадем сили. Надявам се да спечели", сподели Дияна пред медии и фенове на Джокович в Белград.

Бащата на тенисиста Сърджан определи действията на Австралия като "политически". "Новак е Сърбия и Сърбия е Новак. Това няма нищо общо със спорта, това е политическа атака. Няколкостотин милиона души от Запада не могат да понесат, че Новак е най-добрият спортист в света. Като унижават Новак, те унижават Сърбия и сръбския народ", каза Сърджан, който сравни сина си с Исус Христос и Спартак.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
0
 
1
 
! Отговори
майчичко преди 2 години
на мама момчето!
72
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само да ви светна шефа на света е българин кзва се иван станков, и не е никаква загуба да не си блозо до него! Нито за джокович нито за григор димитров, освен ако не искат да прехванат срамни въшки и други венерични болести от курвара!
71
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е заради гнусния иван, хотела има хле..рки, защото той ограничава знанието за всичко на един човек, бившата му жена и я определя като лош хотел! Долна *** и Григор Димитров за това не се класира по високо в ранг листата, защото американците са му по- близки на станковия от българите! Долен ***!
70
0
 
3
 
! Отговори
Ааххх преди 2 години
И хл.еб.ар.ки се оказа забранена дума в днес.бг. Хл.еб.ар.ката е насеком,бе,насеком. Инсект.По биология в началния курс се учи. И като е забранена думата вий защо я пишете в материала, а ние не можем да я коментираме.Я да ви тегля аз един бан за няколко месеца и никакво стъпване на сайта ви.Човек си троши пръстите да пише, а после вместо напълно нормални книжовни думи излизат звездички.Хайде пишете си сами коментари, че знаете кои думи са разрешени и кои не.
69
0
 
2
 
! Отговори
Ааххх преди 2 години
Хлeбарки имало,представете си.Синът й е роден със златна лъжичка в устата и е спал само в атлазени пелени и чаршафи и сега изведнъж- хлeбарки. Не се усещат родителите му,че прекаляват и вече започват да настройват хората срещу себе си и съответно срещу сина си.
68
0
 
1
 
! Отговори
До BULGARIA WITH NOL преди 2 години
Ако така ще да го пишем в Туитъра, съм пас, а ако имах профил щях да го закрия...
67
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
има право да си тръгне във всеки един момент ,но не желае ,защото при депортация ,няма право да посещава Австралия 3 години,стига с тия драми,сам се вкара в кошарата,не навсякъде става с име и пари!
66
2
 
7
 
! Отговори
DHL преди 2 години
Майка му спешно да му изпрати буркани с лютеница, свинско варено и малко туршия !
65
3
 
7
 
! Отговори
ТУНДЖАНЕЦ преди 2 години
Сръбски глезотии. Пази БОЖЕ сляпо да прогледне.
64
3
 
7
 
! Отговори
Каракольо преди 2 години
Браво на Австралия , мръсният сръпски *** да си седи в београдо
63
8
 
5
 
! Отговори
BULGARIA WITH NOLE преди 2 години
WHOLE BULGARIA IS WITH NOLE FULL SUPPORT!!!ПИШЕТЕ В ТУИТЪРА
62
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
точно като исус христос е. без разлика.
61
2
 
9
 
! Отговори
malart преди 2 години
Предполагам има договори и заради това е тръгнал за Австралия, а не че му трябват още пари
60
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Джокович не направил нищо лошо.Ни е псувал на майка съдиите,ни пък е целувал журналистка със силикон.Човека просто е прекарал вируса и не му е необходима ваксина.Но в нацията -затвор Австралия ,всеки е виновен и осъден.Къде са ООН..Тук имаме брутално нарушаване на хартата на човешките права.
59
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
*** като не му харесва, да се прибира при мама. Там може да си прави каквото си поиска.
58
0
 
5
 
! Отговори
11 преди 2 години
Аве що цензурирате хлeбaрки ве? То идва от хляб - и хляба ша цензурирате вече.
57
1
 
12
 
! Отговори
11 преди 2 години
Чувал съм, че австралийските хлeбарки са кат врабчета и ревът кат карпатски вълк.
56
1
 
7
 
! Отговори
алооооо преди 2 години
е преди да стане известен и номер едно и у вас имаше хлeбарки .
55
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Уви,вместо да подкрепят колегата си излезе ,че му завиждат и искат да го няма на турнира.Най-глупав нашия Гришо.Щом го задържали значи имало защо?Къде е и Стоичков да каже от своите тъпни.Няма ги.Робска и смотана нация сме ,колкото и да се палим за Левски и Ботев-не ги заслужаваме.Знаете ли защо.Защо сърбите имат Джокович ,а ние мърди и страхливци.
54
4
 
10
 
! Отговори
Непозната преди 2 години
Австралийската страна обяви, че започва проверка на останалите тенисисти и персонал, влезли с медицинско изключение в Австралия. Интересно защо въобще са допуснати да влезнат, без да се направи и на тях щателна проверка, както при Джокович. Чак след скандала с Ноле и обвиненията към Австралия в дискриминация към Джокович се сетиха, че трябва да проверят и останалите. Поне за очи. Явно все пак всичко е насочено към световния номер едно. Много грозна саморазправа!