Бил Клинтън отново падна в... секс капана

Четири жени винят бившия US президент в тормоз
Обновена: 22 ное 2017 15:15 | 22 ное 2017 11:07,
30
Бил Клинтън отново падна в... секс капана
Снимка: Reuters

И Бил Клинтън се оказа сред "насилниците" на САЩ, след като близо два месеца обвиненията и признанията за сексуален тормоз, разтърсиха цял Холивуд.

Сега четири жени завеждат дела за сексуален тормоз срещу бившия президент. Обвиненията срещу него се отнасят за момент, в който той вече е бил напуснал Белия дом - през 2001 г. Тогава е работил в компанията на милионера Рон Бъркли, съобщи Bulgaria ON AIR.

Новите посегателства, за които претендират дамите, се отнасят за период преди повече от 10 години. Потърпевшите тогава заемали ниски длъжности в компанията "Бъркли", тъй като били още тийнейджърки - сексуално засегнати от Бил Клинтън.

Да припомним, че бившият Първи на Америка, не веднъж е бил замесван в подобни скандали. Според в. "Дейли Мейл", позовавайки се на високопоставени източници на Демократическата партия, в края на 90-те години на миналия век Клинтън е платил 850 000 долара, за да уреди делото за сексуален тормоз от страна на Пола Джоунс, бивш държавен служител в Арканзас.

Сегашните обвинения срещу 71-годишния Клинтън го изправят пред дела, заведени от адвокатите на четирите жени.

Исканията им са за значителни суми в замяна на мълчанието на клиентките им. В момента текат преговори между жените и Бил Клинтън.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Влезте му в положението на човека, все пак е женен за Килъри... Не му е лесно!
26
1
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
как занимават света с вьрешните си проблеми демократи срещу републиканциа зад скандалите брокерьт продава орьжие за милиарди ама мен какво ме интересувачерния петьк и секс скандалите аз питам защо маслото от 250 гр е 6 лв и 6 яицаза 2=49 лв хлябьт над 1 лев осн ядене пр мляко над 2 лв и бьлгарите нямат зьбив устата си
25
0
 
2
 
! Отговори
Аззз преди 6 години
Толкова неграмотна статия отдавна не бях чел. Авторката да си върне дипломата и да се обади на госпожата си по БЕЛ от гимназията. Отчайващи сте!
24
0
 
3
 
! Отговори
Бил преди 6 години
- Ако докажат, че жените, които ме обвиняват не са се държали провокативно сексистки и не са искали да правят секс - нека ме осъдят!
23
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега Хилъри трябва да докаже, че е еманципирана жена и да се разведе с тоя, който и рушиимиджа на нормална семейна жена и руши имиджа на семейството и. Нали така е по поелите на феминизма, които така разпалено разпространяват демократите. А да я видя сега каква феминистка е Хилърчето.
22
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Той Тръмп и каза на Хилъри, че е лузърка...
21
0
 
5
 
! Отговори
10 преди 6 години
След президентството работил в компанията на Бъркли!?А за нашите паши нищо не пишат след президентството.Какво правят,как свързват двата края?Дерт ми е!
20
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Явно Хилъри е късметлийка...
19
2
 
2
 
! Отговори
65 преди 6 години
Рептиляк ,вампир
18
2
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
всичко е за пари при тях няма морал
17
0
 
2
 
! Отговори
Dublin преди 6 години
Samo na men li mi se struva, ce vsicki tezi seriali sa ot znamenitata poredica Mr.Trump i susheneto na reptilskoto blato v kravarnika...Purvo se pocna ot Holivudskite hEvreiceta..., ce mnogo vriakaha po vreme na izborite...., a za Cereshkata na Tortata....lek udar v guZZeca na SEMeistvoto...;))Koga li i di Killuri i ste se doberat...APROPO,...niakoi cuval li e biasna feministka da sudi podobna za liz-bliz nakrivo...??
16
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Плевнелиев също е подал жалба срещу Клинтън за сексуален тормоз.
15
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шавал е човекът, то с такава жена какво да прави... освен милиони. А понеже е фрашкан с долари, дано му изкрънкат нещо тия, обараните булки. Ама днеса, мля ви, сменете тази снимка, че ми развалихте обяда!
14
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-големите развратници ми говорят за морал.
13
1
 
8
 
! Отговори
за рибките и хората преди 6 години
До Анонимен 10Ха-ха, готино. Пък в Англия осъдиха някакъв, че на купон е глътнал жива рибка от аквариум и горкото животинче е умъртвено по особено жесток начин в киселинна среда. Все пак трябва да отчитаме, че тези новини в огромната си част са за дела на първа инстанция.
12
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дано не вкарат "Хиподил" в затвора за подстрекателство. "Ц0мбене на женки в шести клас, ръбене на пТички в осми клас..."
11
2
 
6
 
! Отговори
ко бо преди 6 години
Бачо Клинтъне, яла в бг да отдъхнеш от жената и децата и от тая сексуална истерия, нашта мисирка не можа да покани оранжевия пуек на срещата на оонето, но покани теб, тя ще те посрещне с почести и уважение .... пхахахаха
10
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Американската съдебна прецедентна система е варварска и факта,че можеш да осъдиш някого за абсолютно всичко от преди 20-30г. без давност е показателно. Наскоро видях тяхна карикатура. Малко момче пита майка си- мамо, кога и аз ще порасна, за да мога да се съдя с хората. Неотдавна жена осъди мъжа си за тормоз. Той прочитал по-бързо от нея любимите й криминални романи и на стр.45 написвал името на убиеца, от което тя се стресирала.
9
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Качете снимки на "жертвите", дано са по така, че последния път беше се натресал много лошо с тоя тюлен Люински
8
1
 
25
 
! Отговори
Ха ха преди 6 години
Тези кукувици сега се сетиха да го съдят, когато вече не може човека. До го доажат! И да споделят какво са получили в замяна тогава.