Морбили спря евакуацията в САЩ от Афганистан

Хората са поставени в карантина
11 сеп 2021 08:32, Петя Славова
15
Морбили спря евакуацията в САЩ от Афганистан
Снимка: БГНЕС

Операцията по евакуация на афганистанци в САЩ е преустановена, след като сред тях са открити пациенти с морбили. Това съобщи в петък на редовен брифинг за журналистите говорителката на президентската администрация Джен Псаки, предава БГНЕС.

Тя поясни, че евакуацията e спряна по искане на федералните центрове за контрол и превенция на заболяванията, които се обърнали към властите.

"Съюзническите операции за изпращане на полети (с афганистанци) до Съединените щати са преустановени…като предпазна мярка поради четири диагностицирани случая на морбили сред афганистанците, които наскоро пристигнаха в САЩ. Тези хора са в карантина", отбеляза Псаки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
2
 
! Отговори
В. преди 2 години
Пренасочват ги към София.
13
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Байдън поиска от конгреса 6,5 милиарда долара за настаняването в Щатите на около 100 000 афганистанци!!!!!!, а не за постралите от урагана!
12
0
 
17
 
! Отговори
Хм преди 2 години
Ясно беше,че ще се провалят,но такъв грандиозен американски провал...Тия ще вземат да дадат фира предсрочно и ще объркат света,неподготвен за тяхното оттегляне.
11
2
 
14
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
КАКВА ЕВАКУАЦИЯ!! НАЛИ ТАЛИБАНИТЕ НА БАЙДЪН ДАДОХА СРОК НА ФАЩ ДО 31 АВГУСТ 2021 И НИТО ЧАС ПОВЕЧЕ!
10
3
 
15
 
! Отговори
Горе на черешата преди 2 години
Абе хора, не усещате ли че ни качиха горе на черешата?! Срещу морбили ваксината в България е задължителна, но никой не ни хипнотизира ката ден от екрана да се ваксинираме срещу морбили и други опасни вируси, само короната е проблемът!
9
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А ковид нямало ли е? Само морбили?
8
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До: номер 6 Аз не съм ти никакъв "антиваксър" бе, ***!!! Синът ми е ваксиниран срещу морбили, паротит, рубеола и всички останали задължителни ваксини! Това че не желая ДОБРОВОЛНАТА ваксина срещу коронавирус не ме прави "антиваксър", разбра ли безмозъчно зомби???!!!
7
1
 
13
 
! Отговори
ХА ТАКА! преди 2 години
Добрите стари морбили! *** нали само коронавирус имаше бе??? Други вируси няма, аз поне така знам от официалните власти??? А между другото, в България ваксината срещу морбили е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА, за разлика от модерната ваксина (не само на фирмата Модерна, но и на Пфайзер и другите), която е ДОБРОВОЛНА!Детето ми да тръгне на училище в 8 клас му искат всички задължителни ваксинации, които ги има. Е, ние "антиваксъри" ли сме, като нямаме една ДОБРОВОЛНА ваксина - срещу коронавирус?
6
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е Американците нали са ваксинирани за морбили? Какъв е сега този страх?
5
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички антиваксъри да отидат в Авганистан там и да искат няма ваксини.
4
3
 
3
 
! Отговори
Losch matrial sa преди 2 години
Sami vidqxte,che samo s pari i texnika ne moje da se voiva.USA voinicite ne im se mre za USA.Ot qsno po qsno.Edni talibani ne mogat da biqt iskat sveta da upravlqvat
3
1
 
20
 
! Отговори
Атаман Сирко преди 2 години
Но не спира евакуацията на анадолски вирусоносители - содомити към Европа.!.
2
0
 
25
 
! Отговори
Хайдрих преди 2 години
В такъв случай на границата може ли да се правят гонки и да се отстрелват емигранти, понеже като имаше чума по дивите прасета така действахме.
1
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да де, все ще измислите нещо за да не си признаете пораженивто и бягството. После ще се окаже че лунния цикъл е повлиял. Смешници