Путин внесе в Думата законопроект за новите области

Четирите региона ще станат част от Руската федерация
45
Путин внесе в Думата законопроект за новите области
Снимка: GettyImages

Президентът на Русия Владимир Путин внесе в Държавната дума проект на федерален конституционен закон за приемането на ДНР, ЛНР, Херсонска област и Запорожка област в състава на Руската федерация, съобщи ТАСС, позовавайки се на информация от пресслужбата на Комитета за държавно строителство и законодателство на Държавната дума.

"Четири проекта на федерални конституционни закони (ФКЗ) за присъединяването на Донецката и Луганската народни републики и Запорожската и Херсонската област към Руската федерация бяха представени от руския президент в Държавната дума", съобщиха от пресслужбата.

Според документа ДНР, ЛНР, Херсонска и Запорожка област се приемат в състава на Руската федерация в съответствие с руската конституция и законодателство, като се образуват нови субекти - две републики и две области. Името на новия субект на Руската федерация ще бъде включено в първата част на член 65 от руската конституция, в която се изброяват руските региони.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
1
 
! Отговори
Зайцев преди 1 година
С подкрепата на всички други страни ,Украйна няма да падне,но Русия ще бъде уморена и изтощена от битките ,загубата на войска и не виждам бъдеще за Путин ,че дори и роднините му.Трябва да се крият в дупки из гората ,че да не бъдат намерени .За това плашат с ядрени ракети,виждат че само това им остана.
37
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Русия праща на фронта аматьорите, там където професионалистите се провалиха. Междувременно ВСУ продължава да си връща територии. Докато рашистите обучат новото пушечно месо и го докарат на фронта, ще са пристигнали и новите Химарси с новите ракети и нови танкве за контраофанзива. Ще са дошли и от Европа новите украински батальони, професионално обучени от НАТОвески офицери с нови оръжия. Замата става страшно за Русия.
36
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лиман ще влиза и излиза от РФ всеки месец. Не го мислете.
35
8
 
4
 
! Отговори
Аз казах преди 1 година
Колкото и паранаочен диктатор да е рано или късно ще пукне.Затова пък руснаците ще са бедни дълго време.Мноооого дълго
34
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Излишно напечатана хартия, ЛЕНД-ЛИЗА тръгна , лудите украинци не прощават .
33
8
 
4
 
! Отговори
Юда преди 1 година
идват нови 300000 торби руски хумос за украинската земя и после трябва да се валира нали.
32
5
 
4
 
! Отговори
Валякът идва преди 1 година
Поне 300 хиляди са мобилизирани. Когато се присъединят към опълченците от Донецк и Луганск вече няма да има позиционна война.
31
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най-много до зимата Путин вече няма да го има на владт, за да са валидни разпорежданията които подписва - по всяка вероятност и физически.
30
4
 
3
 
! Отговори
toti преди 1 година
Човешката простотия няма граници,не виждам защо ще има межгу Русия и УКрайна....да се оставят да си живеят в ДЖУНГЛАТА и да им се ЗАБРАНИ ВЛИЗАНЕ В СВОБОДНИЯ СВЯТ !!!!
29
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Супер слабата страна анексира огромна територия а вечно побеждаващата страна подаде молбичка за НАТО...
28
5
 
5
 
! Отговори
Путин гласува преди 1 година
законопроект за изключване на Лиман от руската федерация
27
15
 
17
 
! Отговори
Война можеше да няма преди 1 година
Украйна можеше да избегне войната и да задържи Доннецк и Луганск ако спазваше Минските съглашения - изтегляне на тежките оръжия от т.н. линия на разделение, даване на специален статут на Донбас и Луганск, отказ от членство в НАТО. Можеше,но не го направи. Осем години обстрел, намерения за създаване на атомно оръжие, лаборатории за биологично оръжие. Войната вече не можеше да не започне. Засега Украйна загуби само Донбас, Херсонска и Запорожка област. Ако не започнат преговори ще загубят още.
26
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дотук 60,100 рускофашистки окупатори са успешно "демилитаризирани", "денацифицирани" и "освободени" от ВСУ.НО НАЛИ ТОВА СА ХОРА. УКРАИНЦИТЕ СЪЩО МНОГО ОТ ТЯХ СА В РЕЖИМ НА НЕИЗПОТЯВАНЕ. КАТО СЕДИТЕ НА ТЕЛЕФОНИТЕ СИ Е ЛЕСНО . А АКО ВАШИТЕ ДЕЦА СА ТАМ?
25
15
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо си играят на дребно? Да внесат цялата Украйна. И без това е бутафорна държава, марионетка на САЩ.
24
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дотук 60,100 рускофашистки окупатори са успешно "демилитаризирани", "денацифицирани" и "освободени" от ВСУ.
23
12
 
4
 
! Отговори
PL преди 1 година
Те докато го гласуват те-:)) новите:)))) области ке бъдат пак старите понеже Украйна ще си ги как беше то-анексира обратно:)
22
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Изхода от тази война е само един И двете армии да се обърнат с гръб една към друга и да тръгнат към столиците си да изметът власта която ги управлява. Тогава ще има мир.
21
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С документи войнма не се води... Нещата се решават на фронта, а там путинистите се оказаха гола вода...
20
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Внесъл съм пред домсъвета на нашият вход искане за присъединяване на Москва (столица на РФ) към териториите, които лично притежавам... Ако хората от входа одобрят искането ми, ще смятам, че Москва е моя лична собственост...
19
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този докато се занимава с глупости, украинците си освобождават окупираните територии.