7,7 по Рихтер разтърси Канада

Обявено е предупреждение за цунами
Обновена: 28 окт 2012 09:21 | 28 окт 2012 09:21,
133
7,7 по Рихтер разтърси Канада
Снимка: Ройтерс

Земетресение от 7,7 бала по скалата на Рихтер разтърси тази нощ канадската провинция Британска Колумбия, съобщи Националната геоложката служба на САЩ. Няма данни за щети и пострадали.

Службата "Земетресения Канада" обяви, че е регистрирала трус със сила 7,1.

Тихоокеанският център за предупреждения за цунами съобщи, че в резултат от труса не се очаква появата на вълни-цунами . Центърът за предупреждения за цунами на Западното крайбрежие и Аляска издаде обаче такова предупреждение за крайбрежни райони на Британска Колумбия и Аляска.

Първата вълна се очаква в Крег в 9.10 часа местно време, но не се очаква да е голяма - около 0,3 метра, заяви Бил Найт от центъра. Той каза,че максималната вълна няма да е голяма.

CNN предаде, че жителите на Хавайските острови са предупредени да се евакуират заради очакваното цунами, което се очаква след по-малко от три часа (около 11 часа българско време).

Предупреждава се и за наводнения. Земетресението е последвано няколко минути по-късно от вторичен трус със сила 5,8 бала по скалатана Рихтер.

Първоначалният трус е с епицентър на 198 км южно-югозападно от пристанищния град Принц Рупърт, на дълбочина от 10 км.

Издадено е предупреждение за цунами за крайбрежните райони на Британска Колумбия и Аляска от северния край на остров Ванкувър, Британска Колумбия до Кейп Дисижън, Аляска, на 137 км югоизточно от град Ситка, съобщава AP. Предупреждението е в сила и за крайбрежието на северната част на американските щати Калифорния, Орегон и Вашингтон.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
вчера следобед имаше силно земетресение в северен Пакистан
106
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До онзи с ХАРП-иите.С кво се друсаш бре брето? Явно е много яко? Я кажи кой ти е дилъра?
105
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
119- ми не си губи времето с нас семитска *** ,ами се пръждосвай в ционисткия ви *** -изрел дето скоро няма да го има
104
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
в Ю Туб напошете The 2012 Enigma by dawid Wilcock и ще ви свете за какво иде реч
103
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ХА-ХА ЯВНО НЕЩО МНОГО ГИ ТРЕВОЖИ *** ТЕЗИ НОВИНИ ЗА ТЕЗИ ПРИРОДНИ АНОМАЛИИ И КАТАКЛИЗМИ И СМЯНАТА НА ПОЛЮСИТЕ ,НЕЩО ГОЛЯМО ШУБЕ ГИ Е НАЛЕГНАЛО ТА ПЛЪЗНАЛИ ТУКА ,КАТО ЛЕШОЯДИ НА *** ДА ЦВЪКАТ КАШЕРНИТЕ СИ КОМЕНТАРИ И ДА СЛАГАТ МИНУСИ НА ВСЕКИ КОМЕНТАР ,КОЙТО НЕ ИМ ИЗНАСЯ ,ЧИФУТЧЕТА ,НЯМА ДА СЕ РАЗМИНЕ КАКВОТО ИМА ДА СТАВА ЩЕ СТАНЕ И ВРЕМЕТО КРАЯ НА ЦИОН Е ПО БЛИЗО ОТКОЛКОТО СИ ПРЕДСТАВЯТЕ
102
9
 
8
 
! Отговори
хронология преди 11 години
Когато идваше 2000-та година,пресата беше пълна със спекулации за Y2K,е нищо не стана но се писа много.Сега наближава декември 21,2012 когато според луциферианското движение"Нова епоха"ще настъпи"духовна трансформация"на света,а няма никакъв шум в пресата,това само по себе си е съмнително и червен флаг.Краят на света няма да настъпи преди редуцирано население,световно правителство с антихриста начело обявявайки се за "Христос"-7 години,чипа 666 ,Голямата скръб и Исус Христос се завръща.
101
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
АВЕЕЕЕ В ТОЯ САЙТ ХОРА ИМА ЛИ? ИЛИ САМО ГНУСНИ Ч*ФУТЯГИ ХАХАХАХАХАХА
100
0
 
11
 
! Отговори
dew преди 11 години
Къде го това земетресение? В Албърта не го усетихме. Относно коментара за лекарствата. Лекарствата в Канада не са безплатни, дори са доста скъпи. Естествено здравните осигуровки покриват нещо, възможно е и да има осигуровки за социално слаби, които да покриват 100%.
99
1
 
3
 
! Отговори
do 114 преди 11 години
Moje, samo pogledni kolko chesto se obajda, dano ne sa pravi rumancite :(
98
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Току що четох на няколко места,че румънците предупреждават че Вранча може да се разтресе яко до края на годината както през 1977г. Господ да ни пази!
97
4
 
13
 
! Отговори
агресия преди 11 години
С 4 самолети ционисткият режим са нападнали и бомбардирали военен комплекс в Судан,убили 2 души и нанесли големи разрушения ,е обвинило ционистката държава суданското правителство.Има статия в Аарец.Този международен акт на агресия е разтърсил не по-малко света.
96
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
по минусите на пост 111 ще разберем колко юдо-хазаески подчовека щъкат по темата и във форума !!!!!1
95
18
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дай Боже ,следващото да е съвсем скоро и да е със сила 13,7 по скалата на Рихтер и да е с епицентър -тел авив и всичко да се срине в,камък върху камък да не остане и един ционист да не оцелее ,та светът най-после да си отдъхне от лихварски грабеж и воини и поквара
94
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
neshastnizi samo za sebe si mislqt.Ami ako beshe tuk golqmo jalane i sajelenie she6e da padne.Temeruti.A dano da ne gi spoleti nishto tezi horiza.........
93
0
 
7
 
! Отговори
hahahahahahah преди 11 години
Заметресението е станало на острови Queen Charlotte Islands. Сьщия тоя остров е на 727 km NW от Vancouver. На острова населението е от около 900 жители или 1 човек на 25 квадратни километра. Снимки от селцето могат да се намерят наnorthpacificseaplanes/qcicity.htmЕ стига с тая пропаганда - Канада ама там хората , правителството и прочие, или щото им е десна резбата. Политика да се права ама до време. Когато има толкова много информация само полу-грамотните бьлгари дето не знаят
92
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ПО МИНУСИТЕ ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ КОЙ ЧОВЕК И КОЙ ЕВРЕИН.......... ДО ТУКА ИМА НАД 4МА ЕВРЕИНА..... И ПОСЛЕ В БЪЛГАРИЯ ЖИВЯЛИ САМО ХОРА....... ДА БЕ ДА ХАХАХАХАХАХА
91
23
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
АБЕ В КАНАДА ИМА ЛИ ХОРА ИЛИ СА САМО ЕВРЕИ? ХАХАХХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХА
90
9
 
16
 
! Отговори
WASILISQNISGERMANI преди 11 години
БЪЛГАРИТЕ НЕ ОБИЧАТ РИХТЕР....ПО СЕ КЕФЯТ НА ЦЕЛЗИИ.....
89
15
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Канада наистина мисли за народа си и ме учудват минусите , които някои неудачници са ви сложили. Здравеопазването и лекарствата в Кнада са безплатни.Само фокт.
88
3
 
3
 
! Отговори
до #86 преди 11 години
Ти се приготви за посещение на психиатрията.