Атентаторът от Ница имал психологически проблеми

Получил нервен срив, станал агресивен, крещял,чупил
Обновена: 16 юли 2016 20:04 | 16 юли 2016 20:03, Камелия Цветанова
28
Атентаторът от Ница имал психологически проблеми
Снимка: Reuters, архив

Преди да замине за Франция през 2005 г., 31-годишният тунизиец Мохамед Лауайеж-Булел, който отне живота на 84 души при атентат с камион в Ница, години наред посещавал психолози, каза сестра му, цитирана от Ройтерс.

Още по темата

"Брат ми имаше психологически проблеми и ние дадохме на полицията документи, които показват, че в течение на няколко години той е посещавал психолози", каза Ребаб Булел.

Бащата на Булел разказа пред френска телевизия, че семейството е потърсило специализирана помощ, след като сина му изживял психически срив.

"Синът ми имаше психологически проблеми, които причиниха нервен срив. Той стана гневен, крещеше, чупеше всичко наоколо. Трябваше да го заведем на лекар", каза бащата пред телевизии ТФ1 и "Франс 2".

Мохамед Лауайеж-Булел, който беше застрелян от полицията, бил от град Мсакен, на около 120 км южно от столицата Тунис. За последен път той посетил родния си град преди четири години.

Негови роднини и съседи казаха, че са шокирани от атентата в Ница и описаха Булел като спортуващ млад човек, който не се интересувал от религията, от обикновено семейство.

Ребаб Булел сподели, че брат й нямал навика да се обажда често на семейството.
"В последните месеци обаче той ни звънеше всеки ден и ни изпращаше пари. Обаждаше се по няколко пъти на ден", каза тя.

Негов племенник - Ибрахим - каза, че Мохамед никога не е имал проблеми с парите и тази седмица казал на роднините си, че планира пътуване до Тунис за семеен празник.

Според Ребаб и Ибрахим не е имало признаци на необичайно държание или ислямистка радикализация, когато им се обаждал. /БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До балък 21Напротив, главанак, започва обработката на баламите като теб че е терорист а не е обикновен изтрещелник каквито почти всяка седмица вземат пушките в САЩ и изибиват 20-30 човека ''за добро утро''.
18
2
 
3
 
! Отговори
балък преди 7 години
Започва толерастка психологическа обработка на балъците, че тай не е терорист а е жертва на западната цивилизация.
17
1
 
0
 
! Отговори
22 преди 7 години
До Анонимен 20''Той имаше седем братя и три сестри, но само той беше болен. Вземаше много наркотици и пиеше всичко, което му попадне, макар да съзнаваше, че е психично болен", казва Амими. Според него, бившата му съпруга знаела, че е болен.''Това как ти звучи бе празноглавец смотан?!На "вторият етаж" при теб има само ...........тишина и въздух!
16
0
 
1
 
! Отговори
Румбо преди 7 години
Не повече полиция,а по-малко тарамбуки е решението!А окончателно може да се преодолее проблема с една нова,общоевропейска Реконкиста!Който не се откаже от исляма-обратно в дупката,от която е изпълзял!За тая дивашка религия няма място в Европа!Естествено,по време на тоя процес ще има засилване на терористичната активност,но жертвите ще бъдат само десетки хиляди,докато ако не бъде спрян исляма в Европа ще загинат десетки милиони и то бели хора!!!!Война ще има,помирение вече не е възможно!
15
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре едно не разбирам защо всички станаха махленски клюкарки.При нас човек като се напие и вика на бул."Черни Връх" и полицията дойде и го видяха че е пиян нищо не му направиха.Съседът в трезво състояние си тряска врата и пак не е с отклонения....Не знаят кое е вход и изход на метростанциите.Не стоят от страни на вратите на вагоните когато влакът е спрял.Вчера колездач се излага на "Симеоноско шосе" да кара по тротоара при празна улица и то в посока обратна на движението.Май се гледате другаде.
14
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименСравнението между двата инцидента е дебилско. Някой пое ли отговорност за този инцидент, за който ти говориш? Виновника опита ли се да бяга от местопрестъплението, стреляйки безразборно по хората? 2 гънки на втория етаж имаш ли?
13
0
 
8
 
! Отговори
Теодора преди 7 години
Психологически или психически......Или екстремистки проблеми.
12
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе пишман разбирачите, а защо не обявиха за терорист оня ненормалник от Стрелбище койтосе беше качил в колата си и тръгнал да се самоубива ама не мирно и тихо ами се блъсна челно в един автобус с хора на пътя за Калотина.Автобуса е изгорял за минути и е чудо че няма жертви.И той ли е терорист?Може ама .........друг път.Тзакива случаи ще стават ЕЖЕДНЕВИЕ!!Това че не го разбирате няма да промени ситуацията.Плебса ИЗПУШВА и става много агресивен.Тази тенденция я наблюдавам от 1995-98.
11
2
 
9
 
! Отговори
Ddd преди 7 години
Брей, ми то момчето не било виновно бе, имало си проблеми. Виновни са тези дето без предупреждение изкачат пред камиона и не му оставят никакъв избор. Ми я дай да подпомогнем семейството му финансово, че разбрах че има брат и сестра. Те могат да довършат започнатото от него.
10
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гневен, агресивен, нервен, а пък чакал търпеливо 9 часа в камиона. Обаче пък филмът "Полицаят от Сен Тропе" не е художествена измислица. Истина е. Да кара уж сладолед, с ТИР, насред тълпи хора и реална опасност от атентат, и полицията да го пусне ... това си полицейски гаф
9
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА ДАДЕМ ОТГОВОР НА ВЪПРОСА:"ЗАЩО ТОЛКОВА МНОГО ХОРА ПО СВЕТА ИМАТ ПСИХИЧЕСКИ ПРОБЛЕМИ,ВОДЕЩИ ЧОВЕКА ДО УБИЙСТВО,САМОУБИЙСТВО И ВСИЧКИ ВИДОВЕ ПРЕСТЪПНОСТ"?! НЕ Е ЛИ ВЕЧЕ"ИЗТЪРКАНО"ОБЯСНЕНИЕТО/оправданието/"ПСИХИЧЕСКИ ПРОБЛЕМИ"/заболявания/И КАКВО СЕ ПРАВИ ПО ВЪПРОСА "ЛЕЧЕНИЕ"НА ПСИХИЧЕСКИ ЗАБОЛЯВАНИЯ?! А ПРЕДОТВРАТЯВАНЕ НА ПСИХИЧЕСКИ ЗАБОЛЯВАНИЯ?! НЕ СЕ ЛИ ПРИКРИВАТ ЗАД ТОВА"ОБЯСНЕНИЕ" ВИНОВНИЦИТЕ ЗА ЧОВЕШКОТО САМОУНИЩОЖЕНИЕ И КОЙ РУШИ ПСИХИКАТА НИ?! ОТГОВОРЪТ Е ЕДИНВРАГЪТ! АМИН!
8
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз още веднага след като стана и се обзаложих, че ще го изкарат психо, единак, с проблеми и т.н. Само и само да не кажат истината. Също като афганистанеца в Америка, дето го изкараха, че основният му мотив да изтрепе 50 човека бил хомофобия, а не ислямска дивотия.
7
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Психологически проблеми... Език мой, не са ли проблемите психически?
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
84 заганали, а той преживял нервен срив. Ами ако не беше... Що не пробва някой нормален или трениран в специалните части да направи нещо подобно, да го видим колко ще успее.
5
0
 
9
 
! Отговори
Нервен срив, преди 7 години
в точното място на точното време,ааааиде бееее
4
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В Ница "атентатът" би спретнат :)
3
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Атентаторът от Ница имал психологически проблеми".. тия откриха топлата вода, че той ако е нямал такива проблеми би ли направил такова нещо.
2
31
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя в Ница не е никаквъв терорист а обикновен НЕНОРМАЛНИК с каквито е пълно в Бг.Това са тези които скачат от балконите, ппалят се, хвърлят се под влаковете и т.н.просто *** са страхливи но рано или късно ще започнат и те да ги вършат същите.И всичко това е защото лудите НЕ СА В ЛУДНИЦАТА където им е мястото.Защо в соца нямаше луди ??Ами бяха си на мястото, В ЛУДНИЦАТА въдворени и няма "не искам" и "недей".
1
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сссстига бееее