Русия укрепва югозападния си фланг заради НАТО

Шойгу: От 2013 г. формирахме 4 дивизии, 9 бригади и 22 полка
27 юли 2016 20:51, Красимир Ангелов
137
Русия укрепва югозападния си фланг заради НАТО
Сергей Шойгу. Снимка: Reuters

Русия укрепва югозападния си фланг, заради засиленото присъствие на НАТО край границите си и все така нестабилната обстановка в съседна Украйна, заяви руският министър на отбраната Сергей Шойгу, цитиран от Ройтерс.

"Руското министерство на отбраната предприема адекватни мерки за реагиране във връзка с изострянето на военно-политическата обстановка на югозападния фланг в резултат на засиленото военно присъствие на НАТО в Източна Европа, ситуацията в Украйна и дейността на международни терористични групировки, включително в Северен Кавказ", каза Шойгу, цитиран от агенция Интерфакс, на заседание в министерството.

"От 2013 г. насам формирахме 4 дивизии, 9 бригади и 22 полка, включително 2 ракетни бригади, въоръжени с ракетни комплекси "Искандер", което ни позволи да увеличим огневата си мощ за унищожаването на потенциален противник", допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Към 44 който пише:"Идат избори в Русия и некадърника Путин трябва да се оправдава за провала си като обвинява външните сили -НАТО,САЩ,ЕС....Русия ако няма враг няма да съществува...ха..ха ще го ударят на пиене алкохолиците и уруспиите -рускини ептен ще са..." Май Иосиф Станиславски пак се активизира,и хвърли л....на срещу вентилатора. Но му е простено , май вече е прехвърлил 100 години.))) Да си жив и здрав, бай Иосифе!
73
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 82,който пише:"Ние с хилядите манафислямски навлеци по границата някак ще се справим, ама какво ще правим с МИЛИОНИТЕ озверели от глад рашъни от север. като се юрнат да преплуват Дунава." Виж какво,човече, споко, Русия просто ще престане да експортира жито (след Канада тя заема 2 място по експорта на жито) и опасността от преплуване на Дунава ще се сведе до О! )))) ***!
72
0
 
0
 
! Отговори
Свако преди 7 години
До ком . 88 "САМО ПИТАМ" "...Дъщерите на Путин да не би да са се преместили в Крим? .Виж какво, трагедията на България е в емигриралите почти 2 млн. българи след 91 г. Биха могли да се заселят по изоставените български села и да помогнат за съживяването им, нали?Защо са тръгнали и дали ще се върнат?Така че дали са дъщерите на Путин, които между другото живеят в Русия, или децата на Пенка и Славчо, няма значение - всеки има право на избор. Ето ти защо не отидеш да живееш някъде в Долно ***?
71
0
 
1
 
! Отговори
Свако преди 7 години
До мнениеДо 99 , който пише : "....русия е изкуствена държава с двадесет и две официално уж автономни републики...." Русия си е Русия и никога не е била "изкуствена" държава. Въпросните авт.републики са били от векове в рамките на Русия. Имат свои президенти, законодателни органи и не са оплакват от липса на свобода.Ти май съвсем си се объркал, май си имал впредвид САЩ?)))
70
0
 
0
 
! Отговори
Свако преди 7 години
До 105 "Анонимен""... Аман от некачествена водка.." Не я пий! Съзнанието ти е замъглено от метила и като резултат са "метиловите" ти коментари. "....Това да ти се привиждат постоянно заплахи...." Те изобщо не се привиждат, те са налице. Ами като ти се настани *** катун пред вилата ти, тогава ще можеш да прецениш дали съседството му представлява поне някакъв дискомфорт за теб или радост.Така че гледай собствената си паница и пази главицата си. По всичко личи , че тя ти е слабото място
69
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Путинофилите пишат купища простотия , но никой от тях и дума не отронва да отиде да живее в джуджеландия! Направих справка и какво открих защо:В Руската федерация, престъпленията са с 30% повече от у нас! Данните са приведени към 1000 души!Руснаците ги е страх да ходят нощем сами по улиците с 59% по-често отколкото българите. Изнасилванията са с 61% повече. Убийствата са 6 пъти повече! Нападенията с цел грабеж са 7 пъти повече!Употребата на наркотици са с 40% повече! И това по офиц. данни!
68
2
 
3
 
! Отговори
коци преди 7 години
А да мислиме за нашето си ДЕРЕДЖЕ и празна кошница па да оставиме РУСИЯТА ! Она си пуща космически кораби и ни скива отгоре еврогейската дермокрация с нейните ценности !
67
2
 
5
 
! Отговори
Пиночет преди 7 години
Хвала!!!Това е крепост на славянството и трябва да бъде добре пазена.Жалко за нас защото вече 26 години сме разграден двор.Западните ни партньори с помощта на демокрацията и на управляващите ни гъ.олизципостепенно ни водят към пълно унищожение
66
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много е хубаво е русия. За това всяка година близо 300 000 млади руснаци кандидастват за зелена карта.......
65
0
 
13
 
! Отговори
Кукловодът преди 7 години
Не ви разбирам защо изобщо някой му обръща внимание на селяка от ахилесово ... Мислите ли че на някой изобщо в русия му дреме за България и изобщо какво някой си мисли за тях ? Истините вече се виждат все по-добре живеем в света на Интернет и свободните медии . Тук номерата на железните завеси вече не минават , нито номерата на дезинформация . Отваряш , четеш и си информиран . Не е нужно някой да казва кой какво е искал да каже . А относно селяка - Русия не е СССР това е основният ви проблем ;)
64
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това да ти се привиждат постоянно заплахи, .......... и т.н. Аман от некачествена водка.
63
23
 
8
 
! Отговори
Иван преди 7 години
НАТО е отбранителен съюз !!! Гледахме русия как мачка Грузия , Молдова , Украина , анексирането на Крим и бомбардирането на мирни сириици с цел дестабилизация на Европа с бежанци !!! Никои няма да напада русия , но няма да бъде оставенa да заплашва страните от НАТО !!!
62
6
 
17
 
! Отговори
до Мнение 104 преди 7 години
ЕС е изкуствена сбирщина от двадесет и осем официално уж суверенни държави, рано или късно ще се разпадне като югославия и всяка държава ще си върне свободата
61
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Станой от Ахелой това не е за теб.Стой си на село и дой кравата а не мисли за политика.
60
23
 
7
 
! Отговори
мнение преди 7 години
русия е изкуствена държава с двадесет и две официално уж автономни републики рано или късно ще се разпаднат като югославия и всяка република ще си върне свободата
59
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименКрим е бил БЪЛГАРСКИ и пак ще бъде такъв.Има ли още такава държава България?
58
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименСтандарта на живот в Русия е няколко пъти по-висок от България и постоянно се подобрява докато в евроатлантическа България населението обеднява с всяка изминала година.
57
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Крим е бил БЪЛГАРСКИ и пак ще бъде такъв.
56
16
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ние с хилядите манафислямски навлеци по границата някак ще се справим, ама какво ще правим с МИЛИОНИТЕ озверели от глад рашъни от север. като се юрнат да преплуват Дунава.
55
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Русия се разпада и фалира. Китай ще я глътне на един залък. А някои в Бг. пак драпат към тоталитар-фаш режими.