Мишел Обама и малката Паркър: Дружба от пръв поглед

Момиченцето беше безмълвно пред портрета на бившата първа дама
7 мар 2018 20:09,
6

Мишел Обама сбъдна мечтите на едно 2-годишно дете. Бившата първа дама на САЩ се срещна с Паркър Къри, която се превърна в истинска интернет сензация, след като бурно изрази възхищението си от портрета ѝ, окачен в Националната портретна галерия във Вашингтон.

Момиченцето бе заснето да наблюдава безмълвно и с огромни ококорени очи портрета на Мишел Обама, виждайки го за пръв път.

Паркър бе интервюирана от оказали се в галерията репортери, пред които заяви, че иска да се срещне с бившата първа дама и да ѝ каже, че прилича на кралица.

Детето споделило, че най-много харесало роклята на Мишел, която изглеждала наистина ослепително. Мишел Обама публикува видео от срещата си с Паркър, на което се вижда как двете танцуват на песен на Тейлър Суифт.

Вижте още във видеото на Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дружба м/у Майкъл Обама и едно невръстно дете! Възхитително.Ха сега и една статийка за оплюване на Мелания, та да си дойде всичко на мястото.
5
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бившата първа дама на САЩ друса някакъв вид гюбек с малко чавенце.Шейк ит офф шейк ит офф..Верно нямаме нищо общо с тия.Мен би ме било срам да покажа такова нещо.Добре и кво ?Тва благородна ли я прави?В Африка по джунглите и саваните жените с препаски и копия правят същото.Някаква еволюция за тия милиони години?
4
4
 
7
 
! Отговори
наивен преди 6 години
Аз пък гледах по Нат Гео интересно клипче за горила пред огледало в джунглата. Отначало застина, ококори се изплашено, но после много се хареса и правеше муцки. Не че има някаква връзка с темата, но реших да споделя.
3
6
 
8
 
! Отговори
Антрополог преди 6 години
Черните са много древен вид, много са интересни, но просто са друг вид, може би имаме общ прародител, но това е спорен въпрос и доста неясен. В този смисъл не отричам, че са хора, не ме разбирайте погрешно. Просто друг вид. Последните 2 мил. години белият човек се формира като отделен вид и е много далеч еволюционно от тях. Не сме равни, различни сме! Смесването е престъпление спрямо 2 мил. години еволюция!
2
4
 
16
 
! Отговори
k преди 6 години
"мечтите на едно 2-годишно дете" !!!???от 5 кладенеца вода ще донесете жалки толерасти само и само да ни набутате гадната си пропаганда какви мечти на 2 години бре !черните не са и никога няма да станат като нас, а ние няма да живеем с животни пражете си пропагандата в гетата - ние ги мразим тези черни маймуни
1
3
 
11
 
! Отговори
брей преди 6 години
тез двегодишните колко разбирали от "първи дами", "тоалети" и кралици.