Властите в Куба ограничиха достъпа до социалните медии

Хиляди кубинци участваха в неделя в демонстрации в Хавана и Сантяго
14 юли 2021 12:47, Ния Христова
17
Властите в Куба ограничиха достъпа до социалните медии
Снимка: БГНЕС
Властите в Куба ограничиха достъпа до социалните медии и част от платформите за споделяне, съобщи днес глобалната компания за мониторинг на интернет НетБлокс (NetBloks), на фона на масови антиправителствени протести, предаде Ройтерс.
 
Базираната в Лондон НетБлокс обяви на сайта си, че социалните медии и интернет платформи в Куба все още продължават да работят със затруднения, което "вероятно ще ограничи потока от информация, идващ от Куба".
Още по темата
 
Правителството в Хавана не отговори на искане за коментар, отбелязва Ройтерс. От Telegram и от Facebook също не коментираха. Социалната платформа Twitter каза, че нейните услуги не са били блокирани.
 
Хиляди кубинци в неделя взеха участие в демонстрации в Хавана и Сантяго, за да протестират срещу икономическата криза в страната и управлението на пандемията, а някои призоваваха и за край на комунизма, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чудя се Дон Турето дето разруши част от вълнолома в Хавана дали са го ремонтирали?
11
3
 
2
 
! Отговори
До 13 преди 2 години
Абе, ***, я отиди в Куба и виж как живеят там хората..след 60г невероятен комунизъм...и тогава пиши глупости по форумите.Нямат елемвнтарни продукти от първа необходимост, нямат стъкла на прозорците си..а ти ще ми гояориш, кой искал да ги превземе.
10
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И по-добре. ФАЩ искат да превземат пак острова. Ясни сте ни, американски глобалисти.
9
2
 
5
 
! Отговори
1 преди 2 години
До Анонимен 10 Има и някои други дребни разлики: като например, че ковид паспорт се дава за ваксинация, а пък ваксинацията се прави за да пазиш другите. В комунизма пазиш другите, но само ако партията реши. Ако не реши научаваш за Чернобил след седмици и маршируваш под радиокативен въжд на Първи Май :)))) и ядеш радиоактивна зеленийка :))))). А, и забравих, че в демокрацията в магазина всъчщност има нещо. Даже много неща. В Куба рафтовете са празни. За порция пилешко се чака на опашка. :)))
8
6
 
6
 
! Отговори
хилядник преди 2 години
В цялата страна да са били под 5000 хиляди общо оротестиращите от 11 милиона някак намирисва на Цветнистанска работа....особено след иТеглянето от Афганистан и хоп Венецуела и Куба пламнаха ...хмммм Не съм конспиратор ама правейки аналогия и анализ на минали събития все достигам до този извод.
7
4
 
6
 
! Отговори
Гост преди 2 години
Братя кумунисти да съберем някои други тон вазелин за братята кумунисти от Куба че ще им трябва или ще ги оправят с крем кураж ха ха ха
6
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ким Чен Ун се притеснил като разбрал че в Куба искат край на комунизма и си сипал още от пушената сьомга.
5
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някои призовавали за край на комунизма....Е как така, още малко остана до победата, дръжте се братя, стискайте зъби, Путин, Лукашенко и Ким Чен са с вас.
4
2
 
3
 
! Отговори
Тва розовото .. преди 2 години
.. на снимката от кой век е? Тва зад него знам, че е от 80те, макар че е някаква мега рядкост в Куба. А това зад него в далечината го знам само по силуета отпред: що мъки съм имал с моя. Тва най-отпред ме интересува. :))))
3
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кво протести бе? Всички кубинци на тръстиката.
2
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ехааааа. В Куба не са доволни от това, че лекар офталмолог получава 12 долара месечна заплата ли? Е, как така?
1
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хиляди също протестират в подкрепа на правителството. Досега съм видял няколко клипчета с по 100-на човека, които се мъчат да провокират полицията да ги стреля, докато огладнели журналисти от водещи западни медии чакат като лешояди да щракнат момента....