Американка закъсня за полет, обяви, че на борда има бомба

Жената е арестувана и пусната под гаранция от 10 000 долара
11 сеп 2021 14:30, Петя Славова
12
Американка закъсня за полет, обяви, че на борда има бомба
Снимка: БГНЕС

Поради което Вербицка казала на служители на авиокомпанията, че в чекирания й багаж, който вече бил на борда на заминаващия самолет, има бомба, съобщава БГНЕС, позовавайки се на в. "Вашингтон пост".

Първоначално Вербицка започнала да обяснява на служител на авиокомпанията, че трябва да се качи на самолета, защото синът й трябва да ходи на училище, съобщи в. "Чикаго Сън Таймс". След отговора, че е дошла твърде късно, пътничката започнала да атакува служителите на JetBlue с нецензурни думи. И когато разбрала, че багажът й вече е на борда, тя побесняла и казала, че в багажа има бомба.

Вербицка била арестувана, а полетът временно забавен за претърсване дали наистина на борда има взривно устройство. Не било открито нищо.

Вербицка е пусната под гаранция от 10 000 долара. Съдия е наредил да й бъде направен психиатричен преглед. Тя ще се изправи пред съда по обвинения за фалшиво информиране за поставяне на бомба, взрив или оръжие за масово унищожение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Намирисва на полска еврейка... Или?
9
7
 
1
 
! Отговори
Звучи преди 2 години
Някак руско име....дали е случайно?
8
0
 
3
 
! Отговори
До 1 преди 2 години
Това да не са самолетите от твойто село горно нанадолнище? Да чакат ***, щото голям баровец, решил да си купи нещо на далавера от дути фрийто, или метрото му закъсняло
7
0
 
3
 
! Отговори
Очевидец преди 2 години
До тия дето викат, че авиокомпаниите чакали - нещо сте в грешка. Особено в щатите, където самолетите са като извънградски транспорт, масова практика е даже да се продават едни и същи места по няколко пъти. Там такова нещо като да закъснееш за полет няма! За всеки полет има опашка от чакащи и в общи линии е първият дошъл - първи се качил. Да не говорим, че за големите летища е абсурд самолет да чака пътник. Полетните слотове са толкова на гъсто и къси, че изпуснеш ли го може и часове да чакаш нов
6
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А дали все пак не са я чакали известно време?
5
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Статията започва някъде от средата. Петенце, пак ли си препула снощи?
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе, Петенце, научи се да пишеш!
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Янките си създадоха демон откойто няма да се отърват!
2
0
 
12
 
! Отговори
Г.Т. преди 2 години
Словоред и какъв език е статията написана?
1
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Значи самолета е бил на летището но не са я пуснли да се качи щото видите ли била закъсняла. Тия кравари са много назад с матреала бе. Компаниите по света изчакват до последно пасажерите си с риск да закъснеят с десетки минути. А краварите секундите цепят щото ще спечелят 10 долара.