Доколко ставате за съпруга според мъжете?

Тяхната преценка се ръководи от някои специфични критерии
16 юни 2018 17:00, Михаела Лазарова
14
Доколко ставате за съпруга според мъжете?
Снимка: pixabay

Мъжете и жените имат своите различни критерии, по които преценяват дали половинката им става за брак или не. Жените обикновено търсят стабилност, любов, единност, отдаденост, рамо, на което могат да се опрат.

При мъжете е малко по-различно. Тяхната преценка се ръководи от някои специфични критерии. Ето кои са те:

Жената трябва да умее да отстъпва

По време на спор, например, желанието за вземане на надмощие надделява над феърплея и отстъпването в името на консенсуса. За мъжете е от голямо значение бъдещата им жена да умее да води спор по честен начин и да знае кога трябва да отстъпи. Никой мъж не иска мъжкото му его да бъде постоянно потъпквано.

Да притежава интелектуално любопитство

Интелигентните жени проявяват любопитство от този вид, който подсказва за желание за развитие, а не онзи, който показва клюкарско отношение. Мъжете искат да се гордеят със съпругите си, не да се срамуват от тях.

Да приема мъжа си безрезервно 

Тук отново се намесва егото на мъжете, което се нуждае от одобрение, не от безкрайна критика. Ако приемате половинката си безрезервно, вие ще сте най-обичаната съпруга.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
При мен всяка жена става идеална съпруга. В началото малко се дърпат, но това е за кратко.
12
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всяка жена, която обича и слуша мъжът си и му ражда деца, става за съпруга.
11
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ааа свекървището ще каже какво да готвиш,колко деца да родиш,да се къпеш само в събота и да пускаш пералнята само на нощна тарифа в неделя,да готвиш по рецептите на Дънов защото деменцията чете книгите му в момента и ти преразказва всички турски и индийски сериали..особено сцените как се трови снахата!
10
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Забрави "слугиня в кухнята"
9
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това са съвети от типа бъдете нормални и се събирайте с нормални хора. Колкото до какво искат мъжете, аз бих го обобщим така - мъжете искат непрекъснато да се наслаждават от жената до себе си по най-различни начини. Предполагам, че същото искат и жените от мъжа. Как жената ходи, как говори, как се облича, как го гледа в очите, какво знае и може и т.н. За леглото е ясно.
8
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много *** съвети. За мамините синченца може и да е така. Но аз съм мъж и с жената до мен постигаме нещата с любов и разбирателство. Няма сръдни и ултиматоми кой какво трябвало да прави. И така на човек му е добре. Иначе като имаш големи претенции към другия виж първо себе си. А и никой не е машина за желания, че да се съобразява непрекъснато с чуждите желания и капризи.
7
3
 
25
 
! Отговори
FUCK OFF преди 5 години
СКЪПИ ДАМИ....МЪЖЪТ ТРЯБВА ДА СЕ ОБИЧА...ПРОСТО ДА СЕ ОБИЧА...АКО ИСКАТЕ ДА ВЪЗПИТАВАТЕ НЯКОЙ....КУПЕТЕ СИ КУЧЕ...
6
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това са съвети какви хора да са в обкръжението ти. От години се знае каква съпруга искат мъжете - Дама в обществото и *** в леглото.
5
1
 
23
 
! Отговори
Жокер преди 5 години
Ако разбере, че баща ти е решил да подари скъп джип на бъдещия си зет ида го назначи в просперираща фирма, веднага ще реши, че точно ти си най-подходяща за булка сред всичките му познати.
4
11
 
6
 
! Отговори
Кльопачката? Ами да! преди 5 години
Не случайно е казано, че любовта на мъжа минава през стомаха :)
3
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да го предизвиква да се развива. Жените интуитивно усещат, че трябва да предизвикват мъжкото му самолюбие и така да го тласкат към постъпки, чрез които той мисли, че се доказва.
2
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всяка хитруша знае, че трябва да се представи като отстъпчива.Много момичета са научени още от малки да бъдат хем отстъпчиви, хем да са ловки манипулаторки и така да постигат своето. Обикновено на такова поведение ги учи майка им, баба им или някоя от лелите.Сред шопкините обаче е разпространено убеждението, че трябва да сложат ръце на кръста си /поза "Ф"/ и с крясъци да принудят мъжа си да отстъпи.
1
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само че всеки мъж си има свое разбиране относно това, кои действия на жена му биха го изложили пред неговите приятели.Жената да си има свой собствен живот. Добре, но ако мъжът е болезнено ревнив? Ами ако свекървата е заядлива, консервативна и с много по-ниска степен на образование от снаха си, но се наложи да живее заедно с младите?Хипотезата за такава свекърва ме кара мисля, че статията е по материали от чуждия печат.