Гага - модният Франкенщайн

Певицата влиза в поредното си уникално превъплъщение за "Vogue"
Обновена: 7 яну 2012 12:58 | 7 яну 2012 12:58,
45
Гага - модният Франкенщайн
Снимка: L’Uomo Vogue.

Още веднъж звездният тим Лейди Гага и Инез Винууд се събира заедно за фотосесията на L’Uomo Vogue.

Сесията е черно-бяла, а в нея певицата прилича на нещо като модернизиран Франкенщайн. Към аксесоарите й са задължителните големи очила и шантава шапка тип капела.

Освен дрехи и метал Гага показва и голяма доза плът. Звездата позира по-скоро с мъжествени стойки и от снимките лъха агресия и провокация, които винаги са били част от имиджа й.

За пореден път Гага показва, че е феномен, които умело влиза в различни превъплъщения. Въпреки откачените си фотосесии певицата твърди, че в живота е съвсем обикновена жена, която се радва на семейството и на гаджето си Тайлър Кини и обича да готви и да се забавлява с приятели.

Разгледайте цялата фотосесия в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
1
 
5
 
! Отговори
dimm преди 12 години
О, Боже... Лейди Гага е номер едно, хора. Тя разбива всички класации, има милиони фенове. Щом не я харесвате, защо влизате и гледате неща свързани с нея, хейтърчета? Човек, който не се интересува, не би чел и коментирал. Запазете си коментарите за вас, защото предполагам, че половината от вас ходят облечени като клошари, пък тръгнали те да коментират Гага и модата й. А пък и понеже не знаете какво друго да кажете, започвате да говорите за грамотността на хората... хаха. :-D
42
6
 
0
 
! Отговори
Gossip Girl преди 12 години
da be gre6ka izwestna e i obi4ana samo v na6ata strana takali zatova li ima6e gost u4astie v Gossip Girl beee za6tot samo bylgarite q slu6at taka li ?????!!! :P :@
41
1
 
3
 
! Отговори
Fann преди 12 години
4ui nqkolko neini pesni i izgledai turneto i The Monster Ball i togava govori
40
9
 
1
 
! Отговори
грешка преди 12 години
"Виж вече.." е ново изречение. Не пиша с речник на собствения си език. Лейди Гага е музикален инвалид, който е "световно известен" само и единствено в България. Основно в крайно провинциалната и полу-грамотна част на страната. Никой не коментира вокалните качества на "певицата" - средно ниво, но има къде къде по-гласовити и музикантски звучащи изпълнители. Простотията и неграмотността са тези, които въздигат в култ "геният" на Гага. Щото един певец не може да е "интересен" само с външен вид.
39
2
 
4
 
! Отговори
Fannn преди 12 години
i az tova ne moga da razbera Veronika !!!
38
1
 
11
 
! Отговори
Veronika преди 12 години
Ако някой не оценява вокалните качества на лейди ГаГа, това дава ли му право да я обижда и отрича? И защо въобще трябва да я коментира, щом не разбира музиката, която тя прави?
37
4
 
2
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 12 години
Защо всички противници на това поп-глем-псевдо-арт отроче на комерсиалната култура са заклеймявани като чалгари??? ЗАЩО??? Има някои попадения момичето, например, глади потниците на Брус Дикинсън, но на моменти просто дразни с неспирните си "превъплащения"! Да видим до кога ще издържи.P.S. Aз съм върло "метълистче" и много ме израдва парчето с д-р Брайън Мей!
36
10
 
1
 
! Отговори
@35 преди 12 години
:) ако се кандидатираш на конкурс по тъпота, със сигурност ще го спечелиш!
35
9
 
2
 
! Отговори
до спорещите преди 12 години
Странното е, че според речника "току-виж" се пише полуслято, освен това, който може никога не го мързи да пише правилно, виж вече, ако не може и трябва да се чуди и мъчи коя дума как се пише, къде се слага запетая и т.н., да, трудно е. А за тинейджърите, че не могат да пишат - това също го знаем, вероятно, защото в училище никога не са се старали кой знае колко много да ги научат, а им преподават някакви изсмукани от пръстите глупости.
34
6
 
6
 
! Отговори
Lady Gaga FANN :* преди 12 години
Lady Gaga si znae rabotata tq spored men si e ikona i v muzikata i v modata puk koito kvoto iska da si kazva az si q slu6am ako se mislite za po talantlivi haide da vi vidim kakvo mojete :P :P :D
33
11
 
3
 
! Отговори
CraZзy преди 12 години
Първо това не е форум и повечето от тийновете ги мързи да пишат правилно а не че не могат :D схвана ли
32
12
 
0
 
! Отговори
грешка преди 12 години
Благодаря за поправката, господине (или госпожо). Прав сте, бостан се пише, а не бустан. Съжалявам, за 15 години живот в чужбина и говоренето на 6 езика, понякога се случва да направя грешка. Ще се постарая да не допускам правописни грешки повече. А относно "неграмотността".. хм, по-добре да не захващам темата, че току виж повечето пишещи от собствената си страна българи (в този форум), ще се окажат не просто необразовани, а и крайно неграмотни. За жив резил ;)
31
8
 
2
 
! Отговори
до спорещите преди 12 години
да не говорим, че се пише "бостанче".
30
9
 
1
 
! Отговори
до спорещите преди 12 години
И двамата сте неграмотни, освен пунктуационните и правописни за думите грешки се забелязват и такива на синтаксиса и последователността на думите,
29
12
 
1
 
! Отговори
ЧУДОВИЩЕТО преди 12 години
NE MISLQ DA SE ZANIMAVAM S TEB GRE6KA POVE4E BBBBBBBB :p :p :@@@
28
14
 
0
 
! Отговори
! преди 12 години
Китайско!
27
14
 
0
 
! Отговори
! преди 12 години
Евтино!
26
0
 
5
 
! Отговори
ЧУДОВИЩЕТО преди 12 години
Значи без теореми , а "грешка" значи аз не пиша образовано защото ме изкарваш извън нерви с тия HATE-ърски коментари ,а колкото до QUEEN може да се каже ,че аз ги обичам повече от Гага и знам как се пише ,но просто започва да ми писва от теб ....!!! Не мисля ,че всички коментирали са писали кой знае колко добре ...!!! Не мислиш ли !? :D
25
6
 
5
 
! Отговори
ЧУДОВИЩЕ преди 12 години
Не знам дали съм селянин, но ти определено си необразован, -а. Не можеш да пишеш без пунктуационни грешки на собствения си език, което ме навежда на мисълта, че и общата ти култура ще да е леко бедна. Това е типично за феновете на "лейди Гарга". Несправяне с родния език при публично изказване - поставя те наравно с интелектуалното развитие на всеки средностатистически чалгаджия. 7 изпуснати запетайки и 1 неуместно поставена. Освен това се пише QUEEN :) Спри с изказванията, а?
24
1
 
7
 
! Отговори
ЧУДОВИЩЕ преди 12 години
Хо Хо Хо грешка падни от дървото на което си се покатерил защото ще останеш разочарован от това което ще се случва в следващите години .Казах ти и в предишният си коментар ти си селянин спрямо Лейди Гага .Добре щом има толкова добра музика какво да слушаме разни Кейти Перитааа , или какво в което грам талант няма ,а !Щом музиканти като тези от QUENN казват ,че тя е толкова голям професионалист аЗ ТВОЕТО ЛИ МНЕНИЕ ЩЕ СЛУШАМ ??!!! :D