Носът на Мис Тамара: Фотографът не е крив, снимките не са пипани!

Аз бих изпратила Тамара на пластичен хирург, заяви Калканджиева
Обновена: 22 ное 2017 10:47 | 22 ное 2017 10:45, Петя Славова
118

Снимките на фотографа Валери Захов на Mис България 2017 Тамара Георгиева взривиха социалните мрежи. Самата тя посочи след конкурса, че фотографите са я снимали лошо и не са я представили в най-добрата ѝ светлина.

"Снимките изобщо не са манипулирани, просто ги публикувах съвсем естествено. Колега дори предложи да я снима с fisheye - широкоъгълен обектив, който страшно много изкривява", обясни Захов в студиото на Bulgaria ON AIR.

Тамара Георгиева отказа участие в "България сутрин", тъй като по думите ѝ била пренаситена от телевизонни участия.

Още по темата

Валери Захов бе категоричен е, че няма целенасочена атака към новата Мис България и няма никакви допълнителни обработки на снимката, която скандализира обществеността.

"Снимам от 8-и клас. Може би съм от първите, който е снимал всичките конкурси от появяването им. Работя сам за себе си, подавам информация към медиите и те публикуват. Снимал съм редица светски личности", каза в своя защита фотографът.

Валери Захов призна, че като визия от всички участнички само Тамара и още няколко момичета са имали съвършено тяло. "Но тя не излиза гола да я снимат, търси се лице", уточни той.

"Ако конкурсът е купен, тези неща стават на 4 очи и никой не може да докаже дали е купен или не", завърши гостът в студиото на Лора Инджова и Златимир Йочев.

"Лично аз бих изпратила Тамара Георгиева на пластичен хирург за носа. Или не бих я допуснала", коментира междувременно Жени Калканджиева избора на Мис България пред Нова тв.

Тя обясни, че носът й е малко по-голям, отколкото трябва. "Цял живот този нос ще я преследва", допълни шестата по красота в света през 1995-а.

Жени все пак призна, че не е виждала Тамара Георгиева на живо. По нейно мнение, на конкурса младата жена не е била добре гримирана и е била натруфена.

"Не смятам, че момичето е напълно естествено. Виждам, че има филър в устните си. Като е започнала, не знам защо не е продължила", заяви Мис България 2009 Антония Петрова. И уточни, че нейният избор на фаворитка не е бил този.

Тя посъветва Тамара Георгиева да се възползва от създалия се шум и да го обърне в своя полза. "Тя може да се спаси с много силна благотворителна дейност", заяви на свой ред Калканджиева.

"Българите обичаме силно да любим и мразим. Ние обичаме да мразим. Ако се роди гений в България, това ще е гений на омразата", смята Петрова, която преди години също стана жертва на остри нападки, след като беше избрана за Мис България.  Двете уточниха, че Тамара Георгиева няма да представя страната ни на Мис Свят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
1
 
0
 
! Отговори
Росенчо преди 6 години
Много си е хубаво момичето. 23 годишна, да дойде да ми пристане, пък вие се радвайте на носа й!
107
0
 
1
 
! Отговори
ИМПЕРИАЛИСТ преди 6 години
До АнонименТези конкурси помагат на мутрите да не губят време в търсене на красавици за себе си из навалицата, а да могат наготово да ги получат и да продължат БИЗНЕС ДЕЛАТА СИ без да губят време.
106
0
 
19
 
! Отговори
Баба Яга преди 6 години
Най-накрая станах Мис България
105
0
 
11
 
! Отговори
Авера преди 6 години
Е на това му викат " насила хубост не бива" стига тя да разбере.
104
0
 
10
 
! Отговори
Авера преди 6 години
Магаре позирало, магаре излезнало. Милиони снимки да се направят винаги излиза това което е пред обектива.
103
0
 
14
 
! Отговори
Тамарината сестра преди 6 години
На плажа едно дете крещи към майка си: - Мамо, мамо, акула!-Не е, маме, акула, новата мис България плува по гръб...
102
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая Тамара е едно към едно с Ангелкова(министърката на туризма),направо са си като братя:)
101
0
 
16
 
! Отговори
на баба ти фърчилото преди 6 години
Абе какво ви пречи носа й? При едно спринт-състезание какво предимство е такъв нос. Завиждате значи...
100
0
 
23
 
! Отговори
Просто български мъж преди 6 години
То не е до мразене, но при условие, че има толкова хубави българки, точно този кълвач ли избраха? Тя пък,толкова ли не се усеща, че с визия на дърт Пинокио, не е редно да се явяваш на конкурс за женска красота?
99
0
 
19
 
! Отговори
nina преди 6 години
Тогава кой я избра? Ами...спонсорите и организаторите, както може да видите...ОБНОВЕНО: След публикуването на материала ни, част от представителите на спонсорите в журито (виж таблицата) се свързаха с нас, за да уточнят, че те също НЕ са гласували за Тамара.Така че, проблемът става още по-голям, защото - БРОЯТ НА ГЛАСУВАЛИТЕ С НЕ (13) СЕ ОКАЗВА ПО-ГОЛЯМ ОТ БРОЯ НА ГЛАСУВАЛИТЕ С ДА (7) ЗА НОВАТА МИС БЪЛГАРИЯ 2017.
98
0
 
23
 
! Отговори
nina преди 6 години
ЕКСКЛУЗИВНО РАЗСЛЕДВАНЕ НА ЛЕНТАТА: Гласовете НЕ за Мис България 2017 са повече от ДА!АктуалноСлед огромното социално възмущение от избора на новата Мис България 2017 - Тамара Георгиева, lentata реши да провери - кой точно избра Тамара? Проучването на екипа ни сред журито на конкурса даде следните резултати...Изводите: нито един публично известен член на журито не е гласувал за новата Мис България (освен организаторката на конкурса). Тогава кой я избра?
97
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами господана като си я харесват да си я взимат у тях , ние си имаме мнение и то не се покрива с тяхното.
96
0
 
12
 
! Отговори
Без име преди 6 години
До П.Петров:Що бе пич?Промиването на мозъци/който го има/тече с пълна сила?!Нали това иска народа-хляб и зрелища?!Дори и другарят Нидал Алгафари се е изходил по-въпроса във фейса,естественно в защита на момата,като,че ли не може да се мръкне или съмне без мнението на едни и същи стари и досадни муцуни-Алгафари,Халваджиян и още някой други?!Те са хлябът и солта на земята,както и маята на нацията?!?!?!
95
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тя си мисли че и завиждат ,как аджаба пък всички.
94
0
 
11
 
! Отговори
Само мнение преди 6 години
До Анонимен 83:Виж,харесва ми идеята ти!На следващият конкурс,миските да бъдат с бради и мустаци?!?!?!По-еврогейско ще е?!?!?!
93
0
 
23
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
Хайде стига стига сте ни занимавали с тази мома! Учила е в Италианския лицей за деца на финансово надарени родители, гадже на сина на собственичката на някаква снобарска модна къща. С този хобот, помпани джуки и скули е очевадно, че "титлата" е купена.В тяло и очи изглежда добре, но заради хобота и устата на по-сумрачно осветление е направо плашеща! Като и видях снимката, първата асоциация ми беше злата мащеха на Снежанка. Сигурно си пие кафето със сламка, иначе носът и ще влиза в чашата ...
92
0
 
10
 
! Отговори
CriminalMoney преди 6 години
*** Травестита
91
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Момичето си има самочувствие само че ние трябва да загубим самоуважение за да кажем "да достойна си за Мис".
90
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе голЕма работа-още един Пинокио.
89
0
 
17
 
! Отговори
бай Митю с кофата преди 6 години
Не знам защо постоянно тук обиждат крокодилите. Ако не бяха опасни, може да се каже че са симпатични дори. Съгласен съм обаче,ако чуя два крокодила да коментират някоя леко закривена крокодилка "Виж я оная тамара!"

Спонсорирани публикации