Преди сватбата: Софи Търнър се разделила с Джо Джонас

Имахме най-кошмарните 24 часа в живота си, споделя тя
Обновена: 26 май 2019 17:29 | 26 май 2019 17:20, Теодора Драгоева
6
Преди сватбата: Софи Търнър се разделила с Джо Джонас
Снимка: Reuters

Софи Търнър разкри, че със съпруга ѝ Джо Джонас са скъсали точно ден преди сватбата им. Двамата се ожениха на изненадваща церемония в Лас Вегас на 1 май, същата вечер след като групата на Джо Jonas Brothers участва на наградите Billboard Awards.

23-годишната актриса сподели пред вестник The Sunday Times, че с 29-годишния ѝ любим са се разделили тайно 24 часа преди да се врекат един на друг във вечна вярност
 
Говорейки с изданието Софи призна: „Това беше най-кошмарният ден в нашия живот. За секунда и двамата изпитахме предбрачна паника.“
 
В интервюто Търнър споделя съвсем честно, че връзката ѝ с Джо е имала своите възходи и падения. Звездата на сериала „Игра на тронове“ казва, че мъжът ѝ я е окуражил да има по-голямо самочувствие.
 
„През 2016-та година преминавах през тежка психологическа фаза и тогава Джо ми каза, че не може да бъде с мен, докато самата аз не започна да се обичам повече. В известен смисъл той спаси живота ми“, спомня си тя.
 
В предишно интервю Софи призна, че по това време се е подлагала на драстични диети, в резултат на които месечният ѝ цикъл спрял за цяла една година. Причината за това била, че самата Търнър не смятала, че отговаря на критериите за красота в Холивуд.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тая татуирана с тоя за пари
5
0
 
3
 
! Отговори
Anonimen преди 4 години
Това е нормално за Америка, хората там си правят партита преди брака.
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Удри, удри , удри.......русото
3
0
 
18
 
! Отговори
Евакуация преди 4 години
Странен феномен е това. Плющят си се хората години наред, живеят щастливо, а когато работата опре до сватба, се изнасят от църквата като от горящ автомобил и никой не поглежда назад. Думата отговорност стана най-страшната дума в този 21век.
2
0
 
22
 
! Отговори
Опс преди 4 години
Разделили се ден преди сватбата, но на 1.05 се оженили. Изпитали пред сватбена треска. Четете ли какво пишете?
1
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кои,кои???Кои са се разделили???