Деми Мур показа официално гаджето си – готвача Даниел Хъм

Двамата присъстваха на финала на "Ролан Гарос"
11
Деми Мур показа официално гаджето си – готвача Даниел Хъм
Снимка: Getty

Деми Мур се сгуши до своя приятел – готвача Даниел Хъм, докато двамата присъстваха заедно на мач от Откритото първенство по тенис на Франция в Париж. Холивудската звезда за първи път се появява официално на обществено събитие с последното си гадже. 59-годишната актриса и Даниел се гушкаха и се държаха за ръце на трибуните, докато се наслаждаваха на мача за финала между Рафаел Надал и Каспер Рууд на „Ролан Гарос“.

Деми изглеждаше фантастично – със свежо лице, допълнено от чифт слънчеви очила и красив шал на щампа в зелени, сини и оранжеви нюанси. Звездата от хита „Призрак“ държеше в скута си и малко кученце, докато наблюдаваше вълнуващия двубой. Даниел пък излъчваше непринудено спортно настроение със светлосиния си костюм, облечен върху обикновена бяла тениска, съчетан с тъмносиня бейзболна шапка.

Появата на влюбената двойка идва няколко месеца, след като Page Six написа, че Деми се среща с швейцарския топшеф. Новината за нейната нова връзка дойде само един ден, след като бившият ѝ съпруг и баща на трите ѝ дъщери – Брус Уилис обяви, че се оттегля от актьорството, след като е диагностициран с афазия.

Цялата статия можете да прочетете, както и да разгледате снимки на влюбените в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: деми мур
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Феликс преди 1 година
Надявам се, че кулинарният вкус на готвача е по-взискателен от сексуалния, никой не обича да яде развалена риба...
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сега е хванала готвач, другият път ще е шлосер. Занаятчийте ставаме модни!
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До До 2 Хубави старини си е изкарал катарския шейх на 75 години, или Джонсън пак на толкова. Просто си беден като църковна мишка във всяко отношение.
3
0
 
10
 
! Отговори
Магелан преди 1 година
Шок и ужас.Тя горката Деми в лицето прилича като препарирана кукла от опъване на кожата.А долу между краката трябва да е станало чудо и сигурно е дестеница защото нямала никакво желание секс????
2
2
 
8
 
! Отговори
До 2 преди 1 година
Хвани ми 60г. риба и тогава ми говори за старо и младо ! Доста изчанчено ми изглежда 60г баби любовчийки ! Може да се събере със някои да си кара старините ,ама трепетите на младостта и красотата на любовта на един етап от третата възраст ми изглеждат и леко извратено !
1
1
 
14
 
! Отговори
Иван преди 1 година
Това ми напомня, че преди време толкова обичах математиката, че събрах целия клас и го извадих!