Джей Ло с изповед за паник атаките

Звездата спала по 3-5 часа на денонощие
12 юли 2022 16:10, Ивета Иванова
5
Джей Ло с изповед за паник атаките
Снимка: БГНЕС

Дженифър Лопес проговори за психичното си здраве.

Звездата призна, че е работила прекалено много и усилено, което е довело до изтощение, когато била в 20-те си години. Тя получавала паник атаки и се чувствала "физически парализирана".
 
51-годишната певица и актриса разкрива, че се е чувствала непобедима в началото на кариерата си. Тя си давала много малко време за почивка и това повлияло зле на нейното психично здраве.
 
"Имаше период в живота ми, в който спях по 3-5 часа на денонощие. Бях на снимачната площадка цял ден, в студиото цяла нощ, пътувах и снимах видеа през уикендите. Бях в края на 20-те си и мислех, че съм непобедима", пише тя в "On the JLo".
 
Но после всичко това ѝ се е отразило.
 
"Открих, че се чувствам физически парализирана. Не можех да виждам ясно и после физическите симптоми, които имах, започнаха да ме плашат и страхът се смеси с това. Сега знам, че това е било класическа паник атака, предизвикана от изтощение, но никога не бях чувала този термин тогава.", обяснява тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
3, 'Поработи малко на морето това лято да видиш живота отдолу' ---- живота 'долу' е за лазещите и прегърбените
2
0
 
1
 
! Отговори
до 1 преди 1 година
Поработи малко на морето това лято да видиш живота отдолу. Ако можеш да плуваш изкарай курс за спасител, ще научиш много.Ако не работиш поне малко, няма да разбереш колко са жалки повечето хора.А ако само харчиш с приятели които само харчат, това не са отношения.Общата борба сплотява хора , а не общите удобства.
1
8
 
3
 
! Отговори
зАз преди 1 година
Който я кара през просото на младини ( безконтролно, нон-стоп натоварване на организма по "вечеринки" с алкохол и наркотици) плаща цената на стари години!