IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec Megavselena.bg
BGONAIR Live

И България се ядоса: Няма да ядем боклука на Европа!


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

280
До БАЙ Киро
преди 8 години
Харесвам 18 Не харесвам 1
Бай КироАбсолютно право имаш. По точно от тебе, никой до сега не е определил членството ни в ЕС. Браво!! Точно така е. Ние сме едно семейство ама живеем в задния двор, хвърлят ни по една коричка, и все ни се карат и подритват. А нашите политици, точно като кучета ги гледат в очите и гък не смеят да им кажат, всичко за лични облаги. На хората пробутват теориите за това че сме били, уважаван член на ЕС с тежка дума. Направо звучи като виц. Специален поздрав имаш от мен за точното изказване
отговор Сигнализирай
279
Шоп
преди 8 години
Харесвам 1 Не харесвам 12
Да, сигурно не знам какъв е вкусаПонеже всяка година не пътувам по два пъти из Европа за харчене на пари. Всичко е бошлаф и измишльотини на рузките ***. В *** ядат ла ина и искат и тука да стане същото. Никой не ви кара насила да ядете вносни продукти. Пазарувайте си ла ината от Берьозка.
отговор Сигнализирай
278
Анонимен
преди 8 години
Харесвам 10 Не харесвам 2
Естествено, че е ще се продава в Сомалия съвсем друго в Европа. Тоя където защитава сигурно е в бранша и брани своите.*** се продават и това е повече от ясно. После се чудим защо ни болят стави. Не ще ни болят, ами и ще крещят. Трябва да има директива само за храните и стандарт утвърден от всички членки на Европа.Само и единствено тогава ще се храним здравословно. Иначе ще си продължава да ни тъпчат с ГМО.
отговор Сигнализирай
277
БАЙ Киро
преди 8 години
Харесвам 23 Не харесвам 2
Ние сме в европейското семейство.....само ,че ние сме като кучето в семейството...стойм си на двора на студа,хапят ни бълхите ,само джафкаме за някои пържола а те ни подхвърлят от време навреме по някой развален кренвирши...
отговор Сигнализирай
276
Бивш съдия
преди 8 години
Харесвам 19 Не харесвам 3
15г извън София,къщичка,двор домашно правя неща.Не продавам.Подарявам на приятели само.Ни чушка корен лук мед месо мляко естествено можеш купи вече.Тея дето продават торят зеленчука с отрова Животните хранят с отрова и личи по кравите и гнойните им вимета.За мед естествен,чистбез захар-мечтайте.Може да вадя малко,но е за лек.Суров прополис восък пчелно млеч. извара мляко сирене кашкавал билки и спокойствие.Животните ми пасат трева и билки.Вие,младите му мислете.Няма да ви стигнат пари за здраве
отговор Сигнализирай
275
Софиянец
преди 8 години
Харесвам 17 Не харесвам 2
Вчера на пазара имаше БГ спанак и ГРЪЦКИ спанак. БГ беше 2,80лв.кг. а ГРЪЦКИЯ 1,80 лв.кг. Как става тая работа не знам, но дори гръция беше по едър и по свеж и взех от него едно кило. Все пак спестих 1 лв.
отговор Сигнализирай
274
Хора
преди 8 години
Харесвам 20 Не харесвам 1
втора ръка с чисто нови смартфони на изплащане. Струваше ли си да се продадем?
отговор Сигнализирай
273
ДО ШОП
преди 8 години
Харесвам 25 Не харесвам 1
Понеже страшно много обичам Сос Песто в Италия Пестото се прави от Пресен Босилек ,Зехтин,Пармезан ,Счукани Кедрови Ядки , малко чесън и сол.Идвам тук в България и Търся от същото песто.Намерих на същата фирма и чета съставките.Кедровите ядки бяха заменени с кашу ,пармезан само 2% вместо 14%.На опаковката не пише Зехтин а растителна мазнина тоест може да е олио .Разбирасе вкуса напълно различен !!!
отговор Сигнализирай
272
Анонимен
преди 8 години
Харесвам 7 Не харесвам 5
Е как качеството да е същото като тука немският салам струва 10лв за 1кг а в Германия същият салам е 20? за 1кг. Вие немците за балъци ли ги мислите? - каквото плащаш това получаваш или иначе казано нов Мерцедес за 5000лв има само на снимка.
отговор Сигнализирай
271
до ШОП
преди 8 години
Харесвам 11 Не харесвам 3
Ти дори не знаеш какъв в вкуса на Пармезана ,Бри,Ементал ,Прошутото в западна Европа че да сравняваш на същите продукти в България.Нали хората са ти направили Изследване.100% са включели много видове Сирена ,Меса и какво ли още не а ти си тръгнал да философстваш.Обичам Пармезан .Нашия няма нищо общо с Италянския!!! А за прошутото трябва консервант Е250 (канцирогенен).Намазва се св.бут с Е250 .Съхне.Изрезките които са с много по високо съд.на Е250 се пращат в БГ Вътрешното месо от Бута за запада!
отговор Сигнализирай
Новини