IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec Megavselena.bg
BGONAIR Live

Не само черният, и белият хляб се оказва… боядисан!


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

48
Бай Петко
преди 6 години
Харесвам 10 Не харесвам 1
в къщи ама брашното което купуваш е фрашс химии
отговор Сигнализирай
47
Бай Петко
преди 6 години
Харесвам 4 Не харесвам 4
В германие е малко по добре но и там е пълно с отрови по рафтовете гемео,консерванти единствените оазиси са био магазините
отговор Сигнализирай
46
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 8 Не харесвам 0
Ето затова си правим хляба в къщи- има превъзходни хлебопекарни.
отговор Сигнализирай
45
Бай Петко
преди 6 години
Харесвам 8 Не харесвам 5
Така е при капитализма кво ривете нали помните Койт не скача е Хетеро
отговор Сигнализирай
44
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 14 Не харесвам 0
В Германия фурните са частни 99.9%. И а е направил хляба менте и на другия ден фурната ще е затворена.
отговор Сигнализирай
43
Борислав
преди 6 години
Харесвам 16 Не харесвам 4
Не е до демокрация, не е до комунизъм.И демокрация има почти навсякъде, и комунизъм имаше и още има,Никъде го няма това чудо.Просто българският ген е прокажен!Каквото пипнем, скапвааме го!Срам ме е, че съм българин!
отговор Сигнализирай
42
Ум
преди 6 години
Харесвам 17 Не харесвам 3
БГ е Сомалия на Балканите и Европа. Факт. Всичко е фълшиво и повърхностно, народа беден и завистлив, тъпчат ни с ... *** точно като в Третия Свят. Сомалия!Блатото на Европа!
отговор Сигнализирай
41
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 15 Не харесвам 2
Да не се чудим защо в България живеем по-кратко. Ядем ***, пием ***, дишаме смог, правителството ни прави живота труден и дори невъзможен, което ни струва много нерви и т.н.
отговор Сигнализирай
40
opetkov
преди 6 години
Харесвам 7 Не харесвам 2
От години си правя сам хляба в машина. Ползвам бяло брашно и такова със слънчогледови семки от Лидл. Добавям и шарена сол. След три дни хлябът става като камък, но никога не хваща мухъл и може да се яде като сухар поне още седмица.
отговор Сигнализирай
39
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 5 Не харесвам 2
Купувам брашно от с.Галиче Врачанско. Там още не му слагат нищо. Купих от Софийска мелница. По лошо е, но на опаковката поне пише,че има ензми.
отговор Сигнализирай
Новини