IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Заведенията в стачна готовност, 2,5 метра разстояние било абсурд


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

397
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 31 Не харесвам 3
Ричард , име отиващо на фамилята му. Като не искате да работите с намален капацитет не отваряйте. Някой кара ли ви насила да си отворите кръчмите?
отговор Сигнализирай
396
Байкето
преди 5 години
Харесвам 29 Не харесвам 1
Държавата да помогне на ресторантьора милионер, а това че хора губят работа и гладуват, няма значение. И в допълнение на каква заплата си осигурява работниците този човечец и защо веднага ги прати на борсата, а иска и да му ги плащат.
отговор Сигнализирай
395
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 31 Не харесвам 4
Тоя Ричард не го знам какъв е, но в нашенски "ресторант" скоро няма да стъпя, ако ще и на 10 метра да са им масите. Да си ядат сами гадостите, които готвят.
отговор Сигнализирай
394
Vai
преди 5 години
Харесвам 6 Не харесвам 16
Ричард има много пари заедно със съдружниците му,така,че недейте да ревете на чужд гроб.Повечето от вас са некадърници и безделници,без пукната пара
отговор Сигнализирай
393
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 7 Не харесвам 1
До Анонимен 403Да,вярно е че съм от провинцията,но не виждам какво общо има тук обслужването на клиентите,с това кой на кави служби е слугувал и какво е било криминалното му минало или настояще,към онзи момент? Говорим за качество на обслужване тогава и липсата на такова сега!Между другото,в Гамбринус-София сме си поръчвали 1 салата от маслини/ не повече от десетина/ с лук и няколко мастики,обаче сервитьора ги поднасяше все едно е бутилка отлежало уиски с най-скъпото мезе!
отговор Сигнализирай
392
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 35 Не харесвам 4
Тоя бранш от десетилетия лъже първо държавата, второ клиентите, трето работниците си
отговор Сигнализирай
391
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 29 Не харесвам 3
На кръчма в БГ се ходи само в краен случай. В близкия месец-два не планирам.
отговор Сигнализирай
390
93250
преди 5 години
Харесвам 37 Не харесвам 2
Те щото хората са се юрнали по заведения да ходят да 2,5 м разстояние са ви малко. Отворете първо, вижте ще има ли посетители. Ако има наплив тогава ревете за промяна. За момента много хора останаха без пари, други биха ги насочили на други места, жизненонеобходими, но не и хранене в ресторант.
отговор Сигнализирай
389
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 31 Не харесвам 7
Българските ресторанти са мноооого, ама много далеч от европейските. Не може някакви прекъснали студентчета да сервират. Че те не знаят от коя страна се слага вилицата и от коя ножа, как се поднася чиния, кое кога се сервира... Навремето за сервитьор се учеше 4 години и се получаваше диплом за средно-специолно образование. Сега, тия мошеници хващат всичко живо от улицата да им работи за без пари и резултатът е трагичен. А да не говорим за готвачите...
отговор Сигнализирай
388
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 25 Не харесвам 3
Моите 5 цента по темата Дори и утре да отворят аз лично ще се въздържа да седна на заведени, пък било то и на тераса .Не знам кой е седял на стола преди мен .Силно се съмнявам , че дезинфекцират маси столове , менюта , пепелници , чаши и тн след всеки посетител . Сервитьорката пипа касов апарат , издава бележки , взема пари , после пак от същите пари връща ресто, подава меню на всеки клиент и др.
отговор Сигнализирай
Новини