IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Заведенията в стачна готовност, 2,5 метра разстояние било абсурд


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

427
аз-ът
преди 5 години
Харесвам 20 Не харесвам 10
5 пари не давам за собствениците на заведения, които на 80 процента са тарикати и долни мутри, но ако погледнем спокойно и студено фактите - те са прави. Каква площ трябва да имаш че да осигуриш радиус от 2.5 метра? Реално или заведения трябва да се отварят само във физкултурни салони или реално цялото заведение ше обслужва 4 маси .
отговор Сигнализирай
426
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 21 Не харесвам 7
1метър разстояние е преди появата на коронавируса!Тия чорбаджии защо си мислят ,че някой ще седне да яде и пие на метър разстояние от непознат за който няма никаква гаранция ,че не е заразен!
отговор Сигнализирай
425
Крал
преди 5 години
Харесвам 18 Не харесвам 7
До КралицаВиж сега Кралице, рядко ходя на заведения но искам, когато отида да не се налага по няколко пъти да подсещам сервитьора какво съм поръчал , защото е забравил от масата до кухнята. Не поставям всички сервитьори под една черта, но и ти не поставяй всички клиенти на едно ниво. Незнам дали и къде си ходила , но в нормалните страни обслужването е в пъти над това в България. Тук все едно отиваш да ти дава пари , а не да му даваш ти.
отговор Сигнализирай
424
Оппаа
преди 5 години
Харесвам 26 Не харесвам 5
Ами да не отварят тогава! Голям праз!
отговор Сигнализирай
423
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 11 Не харесвам 3
Е който го е страх да не ходи на заведение. Това е решението. Кеф цена няма.
отговор Сигнализирай
422
Ха-ха
преди 5 години
Харесвам 21 Не харесвам 3
По-голямата част от заведенията декларират по-малко от 10% от приходите си. Айде нема нужда ...
отговор Сигнализирай
421
София
преди 5 години
Харесвам 21 Не харесвам 6
Да си стачкуват, даже ако искате да се катерят по прозорците на министерски съвет, кой ще гарантира, че готвача дето готви вътре е здрав, че ще спазват още по добра хигиена, че сервитьора е здрав или че някой ще дезинфектира нон стоп маси, столове, мивката в тоалетната, никой, няма да стъпя в никакво заведение
отговор Сигнализирай
420
До Гуфу
преди 5 години
Харесвам 7 Не харесвам 6
Не казвам, че персонала в българските ресторанти е перфектен, далеч съм от тази мисъл, но има и хора които полагат усилия и държанието им не както ти го описваш, но зависи много и от клиента, не може аз да те посрещам вежливо, а ти дори да не ми отвръщаш и със сядането на масата да започваш с претенциите, българите трябва да се научат, че има разлика между слуга и обслужващ персонал.
отговор Сигнализирай
419
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 9 Не харесвам 1
До Ивайло СтоименовДаже може да ти напълни салатата спърхут!
отговор Сигнализирай
418
Гуфу
преди 5 години
Харесвам 15 Не харесвам 3
До 435Добре де, ако не е за нашето левче за кое? А хората са такива защото действително няма обслужване, поне в по-голяма част от заведенията, некомпетентни и намръщени сервитьори и т.н. да не изброявам. Обратно трябва да е за всяко левче. Когато разберат, че един лев е един лев тогава ще се получат нещата. Не става с трици маймуни. От всяка мярка са недоволни. А 2 метра разстояние трябва да е минимума. И ако сме народ дори няма да е необходимо да е със закон а ще се наложи от само себе си.
отговор Сигнализирай
Новини