IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Заведенията в стачна готовност, 2,5 метра разстояние било абсурд


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

387
Пациент
преди 5 години
Харесвам 28 Не харесвам 2
Нормално, Г-н Алибегов няма да яде в ресторантите, ще си яде вкъщи. Даже ако може и един в друг да сядаме та да стигнат местата, че народа няма търпение да яде кюфтета от неизвестен произход в заведение.
отговор Сигнализирай
386
Петър
преди 5 години
Харесвам 24 Не харесвам 4
Още малко и данъци ще ги накарат да плащат. Аман от ресторантьорите и техните оплаквания
отговор Сигнализирай
385
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 36 Не харесвам 5
Те по-добре да помислят как да си подобрят кухнята и обслужването, че са пълна скръб. Толкова лоши ресторанти няма никъде в Европа. Особено в София е ужас. Кьораво и сакато стана ресторантьор. Някакви момиченца от провинцията без грам познания станали сервитьорки, готвачи-пълни мамтьори... Не става така. Преди да искаш, трябва да предложиш нещо, а не само топла бира и спаружени бланширани картофи на четворни цени.
отговор Сигнализирай
384
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 25 Не харесвам 3
Ричард Алибегович? Този да не би да го е внедрила албанската ресторантьорско-шкембеджийска мафия!
отговор Сигнализирай
383
11
преди 5 години
Харесвам 22 Не харесвам 3
Не.. те изобщо не са алчни ... ама хич...
отговор Сигнализирай
382
нямам думи
преди 5 години
Харесвам 21 Не харесвам 4
"Заведенията в стачна готовност", а до сега какво правеха 2 месеца.
отговор Сигнализирай
381
Бивш студент
преди 5 години
Харесвам 15 Не харесвам 3
До българинЗа Японския хотел няма какво да говорим-там си беше истинска класа.Но поне 70 % от сервитьорити в повечето ресторанти бяха шлифовани в занаята и вярно,че лъжеха в сметките,но знаеха какво е обслужвани и как да го направят.Преди няколко години в едно заведение,чийто представител е този дългокосия,видимо пила сервитьорка,отвърна на клиент поръчал си качествена ракия,която беше объркана с друга: Пий бе,кво ти пука!
отговор Сигнализирай
380
българин
преди 5 години
Харесвам 5 Не харесвам 3
Сега разбрах, че от 4-ти май отварят кръчмите и ресторантите в Сърбия.Мерките са горе-долу същите като у нас, няма разлика.Само не разбрах, но май разрешават и навън и вътре да се сервира.Разстоянието е 2 метра между масите, но там, където не може да се спази това разстояние да се изградят плексигласови кабини които ги изолират. Може би това само е разликата.И освен това сервитьорите които имат пряк контакт с клиентите трябва освен маски да носят и визьори (от ония като прозрачни шлемове).
отговор Сигнализирай
379
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 34 Не харесвам 7
"Ричард Алибегов".. що за име е това???? Ами визията му???На някакъв кръстник ли го играе.... Имам чувството че се надпреварват кой по-абсурден председател да се избере и като го видиш и му чуеш плещенето още повече да ти се догади...
отговор Сигнализирай
378
българин
преди 5 години
Харесвам 15 Не харесвам 1
До: Бивш студент (номер 376)Явно е било пак по същото време, преди 27 години точно, мой приятел американец ми беше на гости. То тогава много ресторанти нямаше, но все пак. Отиваме в бившия Японски хотел.Там влязохме в италиански ресторант. Сметката не съм плащал аз, но както казваш, сервитьорът ме порази! Движи се като сянка, не ти гледа в чинията дали си изял всичко.Просто приборите изчезват в точния момент и се появяват нови поръчани ястия също в точния момент. Не навсякъде го виждаме.
отговор Сигнализирай
Новини