IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Заведенията в стачна готовност, 2,5 метра разстояние било абсурд


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

377
Въпрос
преди 5 години
Харесвам 11 Не харесвам 5
На колко метра ще са курсиста и инструктора в учебния автомобил?
отговор Сигнализирай
376
Край
преди 5 години
Харесвам 6 Не харесвам 4
А колко пари внасяше българския туризъм в БВП на страната ще разберете съвсем скоро по джобчетата си. И повярвайте ми няма да са собствениците на хотели най-пострадали. До 380 Всички кръчми в източна Сърбия пригодиха кухнята си към българите. И качеството и цените и менютата. Същото стана и по Халкидики. От себе си не можем да избягаме.
отговор Сигнализирай
375
морски
преди 5 години
Харесвам 23 Не харесвам 1
до Бивш студентДоброто старо време мина и замина.На мутробизнесмените не им се дават пари,затова качествения персонал им избяга навън.След това, избягаха платежоспособните туристи ... клиенти ...
отговор Сигнализирай
374
До 378
преди 5 години
Харесвам 7 Не харесвам 2
За пореден път си личи не само елементарното поведение, но и комплексарщината в българското общество, защото ти си показател за него. Не работя на такива места каквито описа, но ти пък за сметка на това, си точно такъв и моето мнение за пореден път се затвърди , че дори и в изискан ресторант да седнеш, поведението ти няма да е по различно от това в кварталната кръчма.
отговор Сигнализирай
373
Vvv
преди 5 години
Харесвам 14 Не харесвам 1
А хич?Все стачки и бунтове, да го измислят тогава те: отговорността е на заведенията - как те ще гарантират сигурността на пациентите си (ъъ, пардон.. клиентите)
отговор Сигнализирай
372
Край
преди 5 години
Харесвам 14 Не харесвам 5
Това че в чужбина храната е с по-различни от обичайните подправки съответно ви е по екзотична не прави кръчмите им по-добри. Ако беше така в България нямаше да стъпи един чужд турист.Чужденците идват тук основно на алкохолно-кулинарен-секс туризъм. Не идват нито заради "високата" ни култура нито заради "страшните" ни исторически паметници или мръсноватото ни море или да се редят на опашка на лифта.
отговор Сигнализирай
371
Мдаа
преди 5 години
Харесвам 12 Не харесвам 1
До сега ходих 1~2 пъти на ресторант годишно, от тази година по-рядко.
отговор Сигнализирай
370
Конспиратор
преди 5 години
Харесвам 22 Не харесвам 1
Като гледам предаванията на Шеф Манчев,започвам да си мисля,че е възможно поне бащата или дядото на съвременния корона вирус,да се е самопръкнал в някое от тези ужасни кухнески катакомби!
отговор Сигнализирай
369
българин
преди 5 години
Харесвам 2 Не харесвам 1
До: номер 377 (Край)Хайде сега! Караш ме да не вярвам на езика си, очите си и ушите си, а на тебе? И на какво основание?Буквално преди една година, на 24-ти май, бях в Ниш.Не всичко им е хубаво, но пък попадна ли на нещо хубаво - пръстите да си оближеш!А по-миналата година бях в Зайчар. Там сервитьора от едно заведение го познавам по физиономия, няколко пъти все там ходя!Угажда ти на всички капризи и е много вкусно!Плескавица ядох в една закусвалня и наистина както казваш не струваше.
отговор Сигнализирай
368
българин
преди 5 години
Харесвам 4 Не харесвам 1
Искам още нещо да кажа за ресторантите. Бил съм в САЩ преди години.Там в сравнение с Европа цените са чувствително по-ниски. А порциите им са огромни.Изключвам заведенията като "Макдоналдс".В Ню Мексико ходих на мексикански ресторант. Останах очарован!Обслужването е такова, че дори мама не готви и не сервира толкова хубаво като испаноезичната "мамасита"!Непретенциозни, среден клас подобни на нашите "Хепи бар и грил".Дори по-неформални са от "Хепи" на маса сядат по много!
отговор Сигнализирай
Новини