IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec Megavselena.bg
BGONAIR Live

Шеф Петров за пържолите за 500 лв.: Цената е ниска, много глупаци около нас


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

248
Алибег Бръснаров
преди 2 години
Харесвам 8 Не харесвам 3
До Ричард Алибегов.....По-просто е да не влизаме в такива "ресторанти".Тогава ние ще сме сити(понеже ще ядем другаде) а ти и *** от такива "ресторантьори" ще чакате доходи от казаните за смет!
отговор Сигнализирай
247
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 17 Не харесвам 2
Черпакът как се издаде какво мислят той и колегите му за клиентите си. Според него е напълно нормално да ни прекарват по всякакви начини, щото видиш ли имало много глупави хора. Обаче май той е глупавият и не усеща какъв автогол и антиреклама прави на себе си и не само.
отговор Сигнализирай
246
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 6 Не харесвам 3
Заложете на класиката, за да не ви се случи подобно нещо - таратор и боб с наденица!
отговор Сигнализирай
245
ddd
преди 2 години
Харесвам 4 Не харесвам 1
Тоя пък *** да не се обажда и да умува,че как мирише ако знаете.....Незнам кой му е дал титлата "Шеф".Виждал е рибай стек на снимка само!
отговор Сигнализирай
244
xfh
преди 2 години
Харесвам 8 Не харесвам 14
Прав е човекът в Италия, в ресторант подобна пържола е с цена от около 350 евро за килограм!!! В Бг народът е масово зомбиран и със селски манталитет!!! Седнали са селяците в хубав ресторант и даже не са гледали меню и цени, мислейки си че са в хоремака на село!!! После-кой ми а.ка в слиповете?!!?!
отговор Сигнализирай
243
Сенеката
преди 2 години
Харесвам 27 Не харесвам 3
Аз пък не мога да разбера докога ще се превъзнасят и рекламират тия готвачи на някакви изчанчени манджи дето служат не за нахранване а за снобизъм на комплексарите....някой да ми каже каква е хранителната стойност на това месо и другото гледано в някое българско село на поляната....ми убеден съм че разликата е нулева като хранителна стойност...спрете ги тия предавания за готвещи и.ди.оти...
отговор Сигнализирай
242
Ричард Алибегов.
преди 2 години
Харесвам 6 Не харесвам 14
Ако ви е скъпо в ресторанта, отидете зад ресторанта и яжте от казаните за смет.
отговор Сигнализирай
241
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 15 Не харесвам 2
След няколко години когато роботите навлязат мощно (в Япония вече показаха машина която с висока прецизност може да сготви над 1000 рецепти) та тогава ще ги видя тия оядени истерици шеф-готвачи които във всичките предавания от гордън рамзи до виктор ангелов изглеждат и се държат като бесно-диви и гнусни селяци от дълбоките гета на южна америка какво ще правят. Ще имат късмет ако ги вземат в някоя баничарница. А иначе да. Нормалните хора разбраха да не ходят в тоя ресторант.
отговор Сигнализирай
240
Анонимен 11
преди 2 години
Харесвам 11 Не харесвам 6
Какъв шеф,е този мияч на чинии,той 3нае ли,че 1кг.крокодилско месо е 240евро.
отговор Сигнализирай
239
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 4 Не харесвам 1
До Тъжно, но факт...Е да де, ама пък Възраждане много добре си плащат, щото имат парички, хехехе, Що да ги гоним? Значи Пепи може да приема евро, пък ни е не можем, а сега де?!
отговор Сигнализирай
Новини