IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec Megavselena.bg
BGONAIR Live

Шеф Петров за пържолите за 500 лв.: Цената е ниска, много глупаци около нас


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

238
Чиновник
преди 2 години
Харесвам 14 Не харесвам 4
Тия ceляндypи голямо плюскане са си устроили- калмари, миди, стриди, пилешки хапки и накрая прословутите пържоли по 1,4 кг. Ceляндupския търбух винаги е огромен.
отговор Сигнализирай
237
Тъжно, но факт...
преди 2 години
Харесвам 9 Не харесвам 18
Ресторантите не са място за бедняци, гласуващи за Възраждане. Трябва да се сложи табела на всеки ресторант - "Забранено за симпатизанти на Възраждане" и да се гонят като мpъсни кyчета още на входа.
отговор Сигнализирай
236
Жалък
преди 2 години
Харесвам 12 Не харесвам 4
Не знам за коя държава ставаше въпрос, някъде където се отглежда какао в Африка. Работят малки деца, берат и събират продукта. Без никакви правила и законодателност. Оказва се че тези деца никога не са опитвали шоколад. Те не познават шоколада, труда им отива директно към известните марки. На този тъжен фон, един безпардонен наш Пази боже сляпо да прогледа се подиграва и обижда. Калко той е жалък.
отговор Сигнализирай
235
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 22 Не харесвам 2
До Исторически парк, ако в менюто пише 100 гр. 35 лв. порцията, се сервира 100 гр. и се маркира 35 лв. а това какво е било теглото на суровината в суров вид никой не го интересува, ТОВА Е!
отговор Сигнализирай
234
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 25 Не харесвам 2
Къв шеф ве, *** чирпак..тоя не може една боб чорба да забърка
отговор Сигнализирай
233
:)
преди 2 години
Харесвам 16 Не харесвам 2
Че кой ще купи такова месо на родното море. Няма кой да го поръча умишлено, ще му изтече срока на годност :)
отговор Сигнализирай
232
А, ся де!?
преди 2 години
Харесвам 21 Не харесвам 5
Е, по-голем г.лупак от този пишман "готвач" немъ"!!! Първу: откъде да знам кво месо съм консумирал, бе? Че, то могат да ми сервират 20 годшно замръзено ирландско говеждо и да ми поискат цена като за прясно "Блек Ангъс"! И Второ: У Менюто требва да пише колку струва една тъкваз "пържолъ", а Сервитьоръ допълнително да ми каже за кво ставъ дума, а не да ми "сервират"Касов бон" след кът съм консумирал нещу непонятно кво!
отговор Сигнализирай
231
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 17 Не харесвам 1
тва месо сигруно е минало покрай рибай стека , сигруно е бг телешка пръжола хаха
отговор Сигнализирай
230
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 22 Не харесвам 3
Чшшш чирпак, не се пра'и на уллав, проблема не е в това дали е скъпо или евтино, а че човека си е поръчал 3 бр. по менюто, а сметката са му маркирали 14 бр. с обяснението че видиш ли в сурово състояние пържолите били много големи:) то по тая логика може и 50 да ми маркира, като искат да продават на грамаж в суров вид да продават в супермаркета или да си направят отделно меню за " сурови мерки и теглилки"
отговор Сигнализирай
229
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 10 Не харесвам 3
До Исторически парк - Сефте виждам в ресторант, в който ти сервират, да ти пишат "на 100 грама" цената на нещо, което като го поръчаш, ти го носят на 300-400 грама, но както и да е - мже би е разумно, да съобщават на лиентите си тази малка подроност... Не мсилиш ли?
отговор Сигнализирай
Новини