IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec Megavselena.bg
BGONAIR Live

Шеф Петров за пържолите за 500 лв.: Цената е ниска, много глупаци около нас


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

198
ВрЕмЕ е ЗаВъЗраЖдаНЕ
преди 2 години
Харесвам 2 Не харесвам 8
Сега ще ви издам един трик, как да ядете Рибай стек ЗА БЕЗ ПАРИ и да не ви крадат от ресторантите. Отивате на кофите зад ресторанта и чакате да изхвърлян някой неизяден рибай. После го носите на жена си и можете да си направите стори за социалните мрежи. Ние с моята жена го правим редовно това. И винаги гласуваме за Възраждане.
отговор Сигнализирай
197
Стоко
преди 2 години
Харесвам 18 Не харесвам 0
Нека ползваме българската дума 'готвач'
отговор Сигнализирай
196
Anonimen
преди 2 години
Харесвам 10 Не харесвам 1
Аз от АНГЛИЯ си взех 6 дена почивка в Тренто Италия което е туристическа дестинация за 170 евро в центъра хотелска стая със закуска и вечеря ЗА 170 ЕВРО тая пържола в Дубай да бяха щеше да е по евтина
отговор Сигнализирай
195
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 1 Не харесвам 1
пали и изпезвай бе умник,
отговор Сигнализирай
194
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 6 Не харесвам 1
Видяли са ги че имат пари и са ги метнали. Сервирали са им всичкият Блек Ангъс
отговор Сигнализирай
193
Калин ореля
преди 2 години
Харесвам 3 Не харесвам 1
До АнонименТипичен българин-ние сме най-големите ***-целия свят ни се присмива-българин е събирателно за *** човек, ***, рая
отговор Сигнализирай
192
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 13 Не харесвам 4
Не го знам какъв шеф е изобщо този, но като му слушам мръсната уста, не смея и да си помислям колко ще му е "чиста" храната на този... Поредната еднодневка дето 80 лева за час от маса са му много и смята, че заслужава по 1000 евро на час.
отговор Сигнализирай
191
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 11 Не харесвам 4
Нагъл гнусен изнудвач!И това бил българин!!!!!!!!!!!
отговор Сигнализирай
190
Столовата е добре!
преди 2 години
Харесвам 13 Не харесвам 5
Ами, наистина, който е бил на "столова" е имал добри работодатели. И е работил в добра епоха. Само да вметна че някои столови от миналото приличаха и бяха по-добри от ресторанти. Имаха обслужване и добър интериор. Така че, скъпи шеф, света не започва от вас и новозакланото ви теле.
отговор Сигнализирай
189
Бакшиш
преди 2 години
Харесвам 6 Не харесвам 1
Да ли са оставили бакшиш?!
отговор Сигнализирай
Новини