IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec Megavselena.bg
BGONAIR Live

Шеф Петров за пържолите за 500 лв.: Цената е ниска, много глупаци около нас


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

188
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 7 Не харесвам 10
Вярно е, че месото е около 200 лв. килото. Вярно е, че заведения по принцип слагат такава надценка и е нормално, не е магазин това. Не виждам какъв ви е проблемът, освен че пак искате безплатно да ви се дава, щот НЯМАТЕ ПУКНАТ ЛЕВ В ДЖОБА, БЕДНЯЦИ! ХАХАХАХА яжте си тъпата цаца
отговор Сигнализирай
187
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 8 Не харесвам 0
абе...всеки да ходи където си иска, и където си може ;)
отговор Сигнализирай
186
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 9 Не харесвам 2
Основният въпрос тук е - наистина ли месото е селектиран рибай от телета хранени със злато, или стандартен рибай, който струва 100лв на ПЪРЖОЛА и от заведението лъжат за всичко останало. Отново - 3 пържоли които излизат килограм и половина и 600лв, трябва да бъдат обяснени на клиента много сериозно преди да ги поръча. А не после - ама вие изядохте 14 пържоли. Е как пък не разбраха, че са изяли 14 пържоли? Пълна измама.
отговор Сигнализирай
185
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 2 Не харесвам 0
Аз съм ги праих тези измамнически работи, но ощетявах шефа си, клиентите никога, каквото пише в цената това плащат, не съм ги лъгал клиентите никога :)
отговор Сигнализирай
184
Готвачите
преди 2 години
Харесвам 8 Не харесвам 3
Се изучиха от политиците ,те те прецакват с 200 и ако не дай си боже почнеш да си търсиш правата или изразиш мнение, почват да те заливат че ти видиш ли: си беден ,не разбираш,нямаш право на мнение,нищо не си видял ,нищо не си разбрал, не си евро атлантически ориентиран и си русофил. Ай си кю то бе ей...
отговор Сигнализирай
183
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 27 Не харесвам 2
Виж сега шефЧе, в основно карт-меню на ресторантите, което е задължително по закон, следва да бъде посочена цената и грамажа на ястието в готов вид, не теглото на вложените суровини, а теглото на вече приготвеното ястие, дали е много или малко нема значение в случая, и когато клиента поръчва 3 бр. порции х100 гр х35 лв, се срвират и маркират 3 бр порции х100 гр. х35 лв, и всякакви обяснения че видиш ли пържолите били големи и затова са ти маркирали не 3, а 14 са смешни и неоснователни ТОВА Е!
отговор Сигнализирай
182
:)
преди 2 години
Харесвам 12 Не харесвам 2
*** са хората, които мислят, че най-важното е да знаеш колко струва някакво месо. Аз не ям месо. Но не обичам да лъжа или да заблуждавам. В случая за това става дума. Цените в магазините са на килограм, а в ресторантите - на порция. Отделен е въпросът дали това е било рибай или най-обикновено месо :)
отговор Сигнализирай
181
шефче
преди 2 години
Харесвам 10 Не харесвам 0
известен ли? тоя за пръв път сега го чувам... до довечера пак няма да си спомням за него, безличен снобар с претенции, а сигурно готвя по- добре от него... ***... и той като Рут Колева е нереазбрах и недоволен от българите, ми чий го дири тук? айде, в Украйна и Русия има глад за кадри вече...очевидно Европата не го искат, след като е при тесногледите и тесногръди... хората се излагат зверски за няколко лайка...
отговор Сигнализирай
180
селянин
преди 2 години
Харесвам 8 Не харесвам 1
аз длъжен ли съм да знам всички префърцунени готварски специалитети и кое коко струва ако питам тука големите специалисти коя манджа от какво се прави особено тези от френските ке мълчите кат риби гледах едно кулинарно предаване с един французин и френска кухня и той каза каква френска нанджа искате за 10 евро та и вие така
отговор Сигнализирай
179
И. Петров
преди 2 години
Харесвам 22 Не харесвам 0
Този готвач се прави на луд. Въпросът не е в това, че действително месото е специално и струва скъпо, а че е налице изтънчена измама. Нормално човек в ресторант си поръчва порция а не грамаж и цената е очевидна. Тук умишлено клиента се въвежда в заблуждение и се поставя пред свършен факт. Ако продаваш не порция а по 100гр. задължително на всяка маса трябва да поставиш кантар, нали така?
отговор Сигнализирай
Новини