IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec Megavselena.bg
BGONAIR Live

Експерти: Българите не знаят да затварят компоти и консерви


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

48
Симеон Дянков
преди 14 години
Харесвам 11 Не харесвам 2
Мисля, че е крайно време да се обложат с акциз компотите и домашните консерви!!!
отговор Сигнализирай
47
John Smith
преди 14 години
Харесвам 20 Не харесвам 0
Ако аз разсъждавах като сдухан американец,още веднага след почита на статията щях да изхвърля в контейнера всички компоти,лютеници и сладка правени от мама,баба или леля, защото те не знаели как се прави зимнина и моментално щях да ида в супера и да си купя лютеница (правена от тикви и моркови) или компот от праскови,донесени от някоя малка съмнителна фабрика в Гърция...където само Господ знае как,кой и с какво ги е приготвял.Не, благодаря ! Ще заложа на 'часпрома'.Всичко друго са реклами и PR
отговор Сигнализирай
46
Анонимен
преди 14 години
Харесвам 9 Не харесвам 3
След като рецептата на баба ти и жената ти е хит, защо не я патентираш _?Аз знам рецепта как се лъскат обувки най добре . С плюнка.
отговор Сигнализирай
45
MURDOC
преди 14 години
Харесвам 16 Не харесвам 1
Хайде каня доц. Данка Луднева (само по фамилията ми става ясно колко тая е с акъла си) да ми направи бурканите щом толкова разбира ,нали с доценти не се спори . Хайде Луднева чакам те да видим дали си добра по практика както си по теория.
отговор Сигнализирай
44
Sw.
преди 14 години
Харесвам 4 Не харесвам 12
Явно е, че вие живеете на село. В Европа обаче, в най - централна Европа, никой не затваря зимнина, нито в миналото, нито пък сега. Българите са находчиви, ние не сме богати, но нещата се променят.
отговор Сигнализирай
43
Мехаджията
преди 14 години
Харесвам 9 Не харесвам 0
"Ако някоя консерва се консумира развалена, може да доведе човек до летален изход", предупреждава доц. Луднева. предупреждава доц. Луднева.От там нататък спирам да пишас....
отговор Сигнализирай
42
Чвор
преди 14 години
Харесвам 35 Не харесвам 1
Баба ми, Бог да я прости, се е научила да консервира зеленчуци и плодове някъде между 1920-1930 година. Майка ми ги слага по същата рецепта, жена ми и тя! Вкусът им няма нищо общо с тия дето са по магазините! За киселите краставички да не говорим...Както казва един пич по-надолу, доцентката да обърне внимание на производителите на салами, щото изтровиха народа...
отговор Сигнализирай
41
sas
преди 14 години
Харесвам 6 Не харесвам 0
След твоя коментар , каквото и да се каже е излишно.
отговор Сигнализирай
40
Анонимен
преди 14 години
Харесвам 4 Не харесвам 12
Ние българите уж много знаем как се затварят буркани , но не можем да го ПАТЕНТИРАМЕ в Европа ..... Ние сме най големите всезнайковци... Яде се според сезона !
отговор Сигнализирай
39
Анонимен
преди 14 години
Харесвам 8 Не харесвам 0
Какво неправилно отнешение към храната. Хранят ни с "дупета" какво са виновни хората?
отговор Сигнализирай
Новини