IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec Megavselena.bg
BGONAIR Live

Експерти: Българите не знаят да затварят компоти и консерви


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

28
стерилизирана краста
преди 14 години
Харесвам 14 Не харесвам 2
...тя и доцентката е Луднева...Лудна ни с прозренията си...
отговор Сигнализирай
27
буркана
преди 14 години
Харесвам 31 Не харесвам 1
Сега и акциз на зимнината ще сложат
отговор Сигнализирай
26
Кирето
преди 14 години
Харесвам 18 Не харесвам 2
Айде нема нужда,аз си правя сам зимнината от 25 години и ще съм жив - ЛОЛ!Луднева за лудницата !
отговор Сигнализирай
25
консевата на баба
преди 14 години
Харесвам 12 Не харесвам 1
Най-смешното на тази статия е че е МНОГО закъсняла !Вече никой почти не затваря нищо, защото излиза по-скъпо от купеното, а и продуктите са "мутанти" !Е, все пак за единия хонорар...
отговор Сигнализирай
24
срок на годност
преди 14 години
Харесвам 22 Не харесвам 1
Като си направя домашните консерви знам какъв срок на годност имат.Преди консумация ги тествам дали са годни.Това е много елементарно защото не слагам консерванти.Ето това е разликата на домашните от търговските храни.
отговор Сигнализирай
23
Анонимен
преди 14 години
Харесвам 23 Не харесвам 2
Гениално прозрение.Колко ли интелектуален труд е вложила тази госпожа, за да стигне да този извод.Нашите баби и дядовци доживяха до 90 години, защото са яли само домашна храна, без да се окачествява от експерти.
отговор Сигнализирай
22
ЛЕЛЕ
преди 14 години
Харесвам 20 Не харесвам 3
Като знам че такива експерти измислиха стандарта Стара Планина,горко ни.Консумираите само домашна приготвена храна,защото стандартната бъка от химия и обслужва корпоративни интереси.
отговор Сигнализирай
21
Брей
преди 14 години
Харесвам 30 Не харесвам 2
Ей не бъдете толкова строги към "учените". Откакто Дянков отрече БАН, и оряза бюджета, тези хорица трябва с нещо да се препитават. И ето шанс. Някой плаща на учените да "докажат" че Българите не умеят да се справят с най-българският спорт - приготвяне на зимнина. Следващото "докаателство" ще бъде, че домашноотгледаните зеленчуци са опасни за дравето, и негодни за храна.Все пак оцеляването в кризата изисква своите жертви и компромиси. Даже и със собствената си съвест и репутация.
отговор Сигнализирай
20
H2N1(A)
преди 14 години
Харесвам 30 Не харесвам 0
Цял живот всеки един от нас яде домашно консервирани храни. Поколение след поколение зимнината се е приготвяла по една и съща технология....Никой не е пострадвал /освен ако не се нареже,докато затваря бурканите/...Когато си подготвил материалите за зимнината правилно и когато си спазил технологията -- няма проблем.
отговор Сигнализирай
19
недоучен
преди 14 години
Харесвам 36 Не харесвам 1
"Ако някоя консерва се консумира развалена, може да доведе човек до летален изход и смърт.", предупреждава доц. ЛудневаА при други случаи - на смърт, но без летален изход
отговор Сигнализирай
Новини