IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec Megavselena.bg
BGONAIR Live

Експерти: Българите не знаят да затварят компоти и консерви


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

18
Людо
преди 14 години
Харесвам 28 Не харесвам 1
ПРАВ СИ. АМА ЗА ЩАТИТЕ.НИЕ ОТ КОНСЕРВИ НЕ МРЕМ, ЩОТО ГИ ПРАВИМ ОТ ДЕСЕТИЛЕТИЯ ПО ИЗПИТАНИ РЕЦЕПТИ ОТ МНОГО ХОРА, А НЕ ГИ КУПУВАМЕ ОТ МАГАЗИНИТЕ.
отговор Сигнализирай
17
Анонимен
преди 14 години
Харесвам 59 Не харесвам 2
От "експерти", които измислиха сирене от тебешир и салам без месо, акъл не искам !
отговор Сигнализирай
16
Анонимен
преди 14 години
Харесвам 40 Не харесвам 4
Е по-*** статия не бях чел. Майка ми затваря буркани вече 40 години и да не знае как се правят консерви. Такива тъпотий можете да прочетете само на адрес dnes.bg
отговор Сигнализирай
15
ай стига идиотизъм
преди 14 години
Харесвам 38 Не харесвам 1
Баси тъпотията - българите са правили по 500-100 буркана зимнина преди 89 год. но тогава зеленцучите и плодовете бяха хубави качествени не като днешните пластмасови и скъпи - тЯх и да ги направим на зимнина няма да изтраят и 2 месеца - НЕ ПИШЕТЕ ПРОСТОТИИ - БЪЛГАРИТЕ НЕ ЗНАЯЛИ ДА ПРАВЯТ ЗИМНИНА - НЕ ПРАВЯТ ВЕЧЕ ЗАРАДИ СКЪПОТИЯТА И НЕКАЧЕСТВЕНИЯ МАТ,РИЯЛ. ЯЖТЕ СИ ЛАЙНЕНИТЕ ПЛПДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ
отговор Сигнализирай
14
Анонимен
преди 14 години
Харесвам 42 Не харесвам 0
"Когато се подготвя един компот, хората не знаят, че не трябва да се сипва суха захар върху плода, да се налива студена вода, да се затваря и стерилизира, а трябва плода да се залее с горещ захарен сироп."..каза ЛудневаЛуда си е жената ,какво е виновна тя? Ние все с горещ сироп ги заливахме,затова сме здрави ...откачалка такава.Още малко и ще ни казват и кога да спим, ядем и къпем.
отговор Сигнализирай
13
toni
преди 14 години
Харесвам 7 Не харесвам 0
mnogo galko,izduha se naroda i oshte kakvo ni 4aka.....
отговор Сигнализирай
12
без коментар
преди 14 години
Харесвам 15 Не харесвам 1
доведе човек...!!! до летален изход и смърт....!!!", предупреждава доц. Луднева.Къде е разликата??
отговор Сигнализирай
11
Анонимен
преди 14 години
Харесвам 24 Не харесвам 3
В консервираните храни е възможно да се появи ботулотоксин от анаеробни бактерии. Това е най-смъртоносната позната отрова - 1 милиграм може да убие 16 000 човека (Dr Zdenek Jezek). В САЩ годишно умират двама-трима, ако си спомням правилно; обикновено от закупени консерви.
отговор Сигнализирай
10
Prof.Ludneva
преди 14 години
Харесвам 13 Не харесвам 0
Tazi sigurno e napisala disertazija na tazi tema....i parichna nagrada za otkritieto..i e prevedeno na 10 ezika...e taka se stava profesor u nas ..i posle dogivotno mjasto v BAN !!!i!!!
отговор Сигнализирай
9
uk
преди 14 години
Харесвам 29 Не харесвам 1
letalen izhod i smurt???? daeba i jurnalistite ili uchenite ne znam koi e vinoven. lethalen idva ot angliiskata duma "lethal" - "smurtonosen". kak moje da ima smurtonosen izhod i posle i smurt???? ili napishi letalen izhod ili napishi smurt, no da pishesh i dvete triabva da si maloumen
отговор Сигнализирай
Новини