IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec Megavselena.bg
BGONAIR Live

Експерти: Българите не знаят да затварят компоти и консерви


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

38
акциз компот
преди 14 години
Харесвам 25 Не харесвам 0
Доц. Луднева да не иска да каже че купешкото е по-добро от домашното или някой просто го е яд че народа оцелява и без да внася ддс и без да се отчита на "държавата"?
отговор Сигнализирай
37
Apollon
преди 14 години
Харесвам 9 Не харесвам 1
Доцент Луднева явно не знае, че българина е изразъл с компоти
отговор Сигнализирай
36
Dr :
преди 14 години
Харесвам 4 Не харесвам 17
В Европа никой не затваря зимнина. Хората в Европа са научени да ядат според сезона. Българите са на едно от първите места по диабет и др. заболявания, също и затлъстяването, в детска възраст, от неправилно отношение на възрастните към храната.
отговор Сигнализирай
35
Анонимен
преди 14 години
Харесвам 19 Не харесвам 1
Айде ве влошено здраве. Влошеното здраве почна да се появява от както внесоха всякви храни ***, ГМО-та и т.н. От години българина знае как да си прави зимнина и не е имал проблеми.
отговор Сигнализирай
34
Анонимен
преди 14 години
Харесвам 13 Не харесвам 1
мерси от зелена тиква семе не искам както казваше един възрастен мой познат който иска нека си дава парите за плодове и зеленчуци без никакъв вкус аз си ям само отгледани в къщи
отговор Сигнализирай
33
re
преди 14 години
Харесвам 4 Не харесвам 19
*** може да затваря буркани от 40 години и пак да не знае как се прави. Също както и ти пишеш сигурно от 20 години, но не знаеш как се пише "тъпотиЙ". Ама тя крушата не пада по-далеч от дървото. Неграмотна ***!
отговор Сигнализирай
32
дедо Мирко Троянов
преди 14 години
Харесвам 27 Не харесвам 2
доц. Луднева се опитва да ни учи как се консервират плодове и зеленчуци в домашни условия. И тя е израснала с бабините консерви , че дори и доцентка е станала. Ако някоя консерва се консумира развалена, може да доведе човек до летален изход - казва доц. Луднева на медицински език. Аз съм възрастен човек и не съм чул до сега от попа в нашето голямо село някой да е умрял от домашна консерва, освен че общинското куче Пешо се гътна от салам правен от обрезки- дупета.
отговор Сигнализирай
31
па да знаете
преди 14 години
Харесвам 16 Не харесвам 1
Че само електората яде пласмасови плодове и зеленцучи и меса и колбаси с безкраен срок на годност от всякакви животинки и 20 години и птици човки и копитца и кучета и слонско и маймунско и плъхско и от екарисажите - нищо зяна не става НО ЗА Т.Н ЕЛИТ СИ ИМАТ СПЕЦИАЛНИ СТОПАНСТВА ЗА ПРОИВОДСТВО НА КАЧЕСТВЕНИ ЗЕЛЕНЧУЦИ И МЕСА - САМО АБОРИГЕНИТЕ ---ЯДАТ ОТПАДЪЦИТЕ НА ЕВРОПАТА - ЕЙ, ЧУКУНДУРИ, СЪБУДЕТЕ СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ - ЗА НИЩО ВИ НЕ БИВАААААААААААААААААААА!
отговор Сигнализирай
30
velko
преди 14 години
Харесвам 5 Не харесвам 3
dozent ludneva da doide da i sipia edna doma6na s edna tru6ia i da ia pusna na dedovzite da ia opnat da vidi dali ne stava
отговор Сигнализирай
29
Анонимен
преди 14 години
Харесвам 5 Не харесвам 1
И обикновенно от консервирано месо, най-често се развиват на такава хранителна среда.
отговор Сигнализирай
Новини