Най-ужасната Нова година: истински истории

Както се казва: човек предполага, Господ разполага
Обновена: 19 дек 2011 07:45 | 19 дек 2011 07:44, Елка Василева
33
Най-ужасната Нова година: истински истории
Снимка: Архив Reuters

За посрещането на Нова година винаги се подготвяме предварително. Но както се казва: човек предполага, Господ разполага. Lady.mail.ru помоли читателите си да разкажат за най-ужасната си Нова година.

Александър (28 години):

Посрещах Нова година с приятели. Час преди полунощ реших да се отбия при познати в съседния блок и да ги изненадам, облечен като Дядо Коледа.

Влязох в блока на познатите ми. Извиках асансьора, натиснах копчето за съответния етаж и ... благополучно заседнах. Нямам мобилен телефон у себе си, а до 12 часа остава все по-малко време. Натискането на бутона с алармата не дава никакъв резултат. Вече се готвех да посрещна Нова година в лифта, но ме спаси щастлива случайност.

Момиче, облечено като Снежанка, влязло във входа и извикало асансьора. Най-интересното е, че той тръгна! Представете си какви бяха физиономиите ни, когато вратата на асансьора се отвори! Снежанка спаси Дядо Коледа в новогодишната нощ!

Пихме шампанско заедно с нейните приятели, при които тя отиваше, а година по-късно се оженихме. 

Лиза (27 години):

Точно преди Нова година направих основно чистене вкъщи. В 9 часа вечерта излязох да изхвърля боклука. Контейнерът беше препълнен и хвърлих торбичката отгоре. Само че с ужас установих, че съм метнала там и ключовете от вкъщи. Проклинайки всичко, започнах да се приближавам. Имаше осветление и слава Богу ключовете се оказаха накрая, виждаха се.

В момента обаче, в който протегнах ръка, нещо остро се заби в ръката ми. С ужас и с отвращение установих, че от мястото на произшествието на скорост се изнася голям сив плъх! Вероятно бях развалила нощния му покой. В новогодишната нощ ме ухапа плъх!

С мъжа ми трябваше спешно да отидем в болница, за да дезинфекцират раната и да ми сложат ваксина. Докато стигнем дотам, докато направят всички процедури и се оказа, че до полунощ няма да можем да се върнем вкъщи. Така и останахме да празнуваме в болницата, още повече, че шампанско така или иначе не можех да пия. Затова пък се сприятелихме с лекаря, който „спаси“ ръката ми и досега поддържаме контакт с него, макар че минаха три години.

Екатерина (24 години):

Преди две години с мъжа ми Андрей решихме да прекараме новогодишната нощ край елхата на централния площад. На улицата беше минус 32 градуса. Замръзнахме и решихме да влезем да се постоплим в един магазин. Андрей предложи заради самата идея да си отмъкнем един шоколад. Аз естествено бях против. Подобни забавления не са за мен!

До Нова година остават 10 минути. С Андрей тръгваме към изхода на магазина и ... ни спира продавачка, която моли охраната да ни претърсят. Тя чула разговора ни и решила, че нещо сме откраднали. Трябваше да си съблека палтото. Останах по пуловер и джинси. От несправедливостта се разплаках. В този вид – разрошена, с размазан грим, посрещнах Нова година. Охраната ни пусна едва след като се убеди, че сме крадци само на думи. Но вече беше минало 12 часа.

Празникът беше безнадеждно  развален, макар че мъжът ми с всички сили се стараеше да изглади вината си. Затова ми подари и чантата, за която отдавна си мечтаех, но Андрей твърдеше, че е много скъпа за семейния ни бюджет. Оказа се, че душевното ми равновесие му е по-скъпо и ми стана много приятно.

Светлана (26 години):

Канехме се да посрещнем Нова година във вила с приятели. Преди празника приятелят ми трябваше да бъде на работа. Затова тръгнахме едва вечерта на 31 декември. Имахме ясни инструкции как да стигнем дотам. ... Трябва ли да казвам, че се объркахме?

Някъде сме пропуснали да свием и се изгубихме окончателно. Какъв е проблемът в 21 век, нали има мобилни телефони? За другите хора нямаше да има проблем. Ние обаче толкова бързахме, че си бяхме оставили телефоните у дома. В дванайсет без петнайсет разбрах, че няма да открием вилата преди настъпването на Новата година.

Добре, че на света все още има добри хора! Почукахме на вратата на най-близката къща и под празничния звън на камбаните пихме шампанско с напълно непознати хора. Те ни обясниха как да продължим пътя си.


33
Още по темата: нова година
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
1
 
! Отговори
нн преди 11 години
То си пише в самото начало. Lady.mail.ru, което не само предполага, но и обяснява, че сайта е руски.
25
2
 
14
 
! Отговори
К преди 11 години
Миналата Нова година посрещнах сам навън, край едни скали в Гърция. Бяхме отишли с гаджето ми, която вече не ме обичаше и се държаше ужасно с мен да катерим там (на този обект за скално катерене в Гърция) и да празнуваме нова година. Спането ставаше в една беседка насред планината. Вечерта си запалихме огън, понапихме се и вместо да си говорим приятни неща се започнаха куп обвинения и обиди, тя си легна да спи в 21 ч., а аз си танцувах сам на паркинга под звуците на уредбата от колата цяла нощ
24
1
 
17
 
! Отговори
SP преди 11 години
А пък на мен веднъж ми дадоха 6 лева коледен бонус, а тази година 0 лева.
23
5
 
14
 
! Отговори
прасчо преди 11 години
Общо взето става ясно,че действието се развива в Русия......и всичките са леко тъповати и незанимателни.....явно днес.бг си смуче от пръстите новинките
22
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Преди две години с мъжа ми Андрей решихме да прекараме новогодишната нощ край елхата на централния площад. На улицата беше минус 32 градуса. "
21
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Последната историйка е малко "Барабар Петко с мъжете". Първата е най-приятна :)
20
3
 
111
 
! Отговори
Авторска история преди 11 години
1918-та беше добра година!Войната беше свършила, но все още върлуваше епидемията от Испанската инфлуенца! Поизмряха около 50 млн души, но понеже все още нямаше Фейсбук и Туитър никой не разбра за това и производителите на Тамифлу трябваше да почакат до 2009-та за да направят Големия удар!Най-прецакани се оказаха американците - произведоха 200-300 хил миникартечници Томпсън ама заради края на войната нямаше на кого да ги продадат! За това ги пласираха на черно на ... Ал Капоне и компания!
19
4
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А един мормот .....
18
1
 
21
 
! Отговори
чел преди 11 години
По-късно го добавиха. Първоначално беше написано като лична статия, ама от имената си личеше че е руска статията.
17
5
 
21
 
! Отговори
dan4o преди 11 години
статията е ужасно ***, приказки от 1001 нощ
16
12
 
13
 
! Отговори
онбашията преди 11 години
малко е нагло да се твърди че това са най-ужасните нови години, не се знае кои ще са късметлиите, но и тая година едно две семейства ще получат "честитка" от полицията да дойдат да си разпознаят труповете на децата.
15
1
 
52
 
! Отговори
Иво преди 11 години
кво им е ужасното на тея истории,че не разбрах
14
17
 
4
 
! Отговори
ххахахаха преди 11 години
ДЯДО МРАЗ В УЖАС КРЕСНА:*** OFF КУПЧИНА ЛАЙНАДИСКОТО ЩЕ Е ПРЕЗРЯНО ВЕЧНО В МОЯТА ДУШАSIEG HEIL
13
10
 
49
 
! Отговори
Възмутена преди 11 години
Що за *** статия!
12
4
 
23
 
! Отговори
г преди 11 години
Пише си, че е от руски сайт, ама сигурно в бързината да прочетете "ужасните" истории сте го пропусналиLady.mail.ru помоли читателите си да разкажат
11
1
 
29
 
! Отговори
шошо преди 11 години
велики измислици - премислици . ..
10
5
 
88
 
! Отговори
Иван преди 11 години
Това българин да се облече като дядо Коледа в полунощ, за да зарадва комшиите си е абсолютна фантастика. За Снежанката да не говорим. Най-вероятно това е история от Русия, те са способни на такива изпълнения.
9
4
 
83
 
! Отговори
дяд Омраз преди 11 години
Пропуснали сте онази история, дето един мармот завиваше елхата в гирлянди ;)
8
1
 
17
 
! Отговори
до 9, хахахахахаха преди 11 години
Добро утро, и на теб!
7
7
 
125
 
! Отговори
дед мороз преди 11 години
Първата история може да се разработи като добър сценарий за порно. Хо Хо Хо