Зловещи, мъчителни, сатанински... човешките страсти

Канадец се самоизмъчва с инквизиционни инструменти
28 мар 2017 21:34,
8

Снимка: Facebook

Канадецът Стив Сантини редовно изпробва върху себе си колекцията от 220 старинни инквизиционни инструмента, като се самоизмъчва, пише в. "Метро", цитира БТА.

В нея са включени камшици, легла с пирони, преса за пръсти и други средства за мъчения.

Кантини наскоро сложил пръста си в пресата за пръсти и без да иска го счупил, като изпитал неистова болка. Това било едно от предупрежденията много да внимава, когато използва някои от уникатите в колекцията си. В нея били включени и няколко гилотини.

Най-болезненият инструмент безспорно бил трошачът на пищялки. Това е винтов механизъм, който бавно троши костите на пищяла.

"Пробвах само половин навъртване и това ми докара нечовешка болка и тръпки по гърба!", доверява колекционерът.

Разполагал с три различни модела на трошача. Интересното в случая е, че Сантини не обичал инструментите от колекцията си, въпреки че отделял много грижи за тях.

"Мисля че тези машинки са отблъскващи, но ги събирам, защото съм обсебен от темата за инквизиторите и техните жертви!", признава канадецът.

Господин Сантини се надява да влезе в Книгата на рекордите на Гинес за човек, притежаващ най-голям брой инквизиционни инструменти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Умирате си да ни занимавате с ненормални хора.
6
0
 
22
 
! Отговори
Webley revolver преди 7 години
Да влезе в Гинес?! Трябва да влезе в психиатрия, там му е мястото. Освен ако, разбира се, не реши да дари цялата си колекция за да я изпробва българският народ върху всичките маскари, дето греят от билбордове и плакати в последните седмици.
5
2
 
15
 
! Отговори
БЪЛГАРСКИЙ преди 7 години
Ей тия секти трябва да се унищожават... Тия свидетели на Айхова, разни сатанисти и тн.... вредят на народа....
4
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Така е , човека е за лечение.
3
0
 
18
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 7 години
Напълно споделям мнението, че този човек не е с всичкия си.Не искам да правя аналотии, но у нас такива даже могат да станат народни представители.Законово няма никакви пречки за това. Няма психотестове, тестове за интелегентност, не се изисква даже образование.Въобще, съдбата на държавата, е поверена на хора, които или добре и изразително лъжат, или имат добра покупателна способност.
2
0
 
13
 
! Отговори
Хистори ченъл преди 7 години
В Прага има музей на средновековните инструменти за мъчения. Доста е интересен с креативни идеи. И на този не му липсва креативност. Освен това има и много оръжия, които, ако са оригинални са истинско богатство, не само материално, но и като исторически артефакти. Все пак Инквизицията е исторически факт и следователно е обект на изследвания. Така че защо да не си спретне една частна музейна сбирка, хем и парици ще спечели.Това за самоизмъчването е малко смущаващо, но то си е негова рабОта.
1
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е човек със сериозни психически проблеми. Има остра нужда от специализирана помощ в комбинация с хапчета.