Развод ми дай... Индийка се разведе, нямало в дома й WC

Жената търпяла 5 години, а мъжът й все обещавал
21 авг 2017 21:00, Мария Захариева
12
Развод ми дай... Индийка се разведе, нямало в дома й WC
Снимка: Flickr

Съд в Индия даде развод на местна жена заради липсата на тоалетна в дома на мъжа й, предаде Франс прес.

Семейният същ на щата Раджастан се е произнесъл в полза на неназованата ищца, завела молба за разтрогване на 5-годишния й брак заради невъзможността на съпруга й да осигури вътрешно помещение за задоволяване на физиологичните нужди.

Съдия Раджендра Кумар Шарма подчертава, че жените в провинциалните райони понасят физически страдания в очакване да падне мрак, за да се облекчат на открито. Според съдебното решение липсата на вътрешна тоалетна е срамна и граничеща с мъчение.

В Индия развод се дава само ако пред съда бъдат представени доказателства за жестокост, насилие или неоправдани финансови разходи. 

(БТА)


12
Още по темата: тоалетнаИндия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
3
 
! Отговори
До 9: преди 3 години
Ами точно така е както си го представяш. Има много статии по интернет и клипове в ЮТюб.
Виждал съм как просто хората отиват малко встрани от къщата си - видеото беше, че отиват около железопътните релси и просто клякат. И това са 600 милиона човека в Индия. За много хора от Индия, Китай и Африка всеки ден е ад. В никакъв случай не може да се каже, че ние сме по-умни и по-работливи от тях, повярвай ми, просто сме късметлии.
9
0
 
3
 
! Отговори
тъпи жени преди 3 години
ми да беше си я направила сама
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимна преди 3 години
Не мога да повярвам! Ма как навън се облекчават?! Боже, Боже! В 21 век акаt и пiкaяt, където им падне. Ми не мирише ли? Еgati вуньошnicite. Добре, тя чакала да се мръкне, ами "мъжкарят" къде се е облекчавал по светло, голямата нужда де? Може би си пожелават добро утро по съседски, или лека нощ, докато serat.
7
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ето така живеят милиони, а вие се оплаквате, нямало тва, нямало онова...
6
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
60% от хората в Индия нямат достъп до тоалетни и извършват биологичните си нужди на открито.
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе човеко е щел да и направи тоалетна на двора ама не е имал лопата да изкопа септичната яма. А и не е само ямата ами тухли ами покрив ами врата?! Като знам какава мизерия е и беднотия нищо чудно че човека не е можал да реализира тоалатната! Ако сега някой български бедняк реше да построи тоалетна на село ще е голем смех. За ямата ще я изкопа ама матреалите за реализиране на стените покрива и вратата ще му се опънат!
4
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ми да си построи тоалетна ...защо все чакат на мъжете?
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 1:
Това е друга тема,аз говорех за тоалетната на снимката.В много страни жените не се третират добре и за това трябва да следят властите,полицията,прокуратурата,правните организации.
2
1
 
15
 
! Отговори
До 1: преди 3 години
Ти прочете ли статията?
Става въпрос, че жените в селските райони извършват физиологичните си нужди само по тъмно. Ти можеш ли да си представиш да не можеш да ходиш по нужда през деня - това значи от 12-14 часа мъчение на ден.
1
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Птичките пеят,зелена природа,да ти е кеф да си четеш в такава тоалетна при отворена врата.