Какво ви очаква в любовта през тази седмица?

Трудности пред Овните, романтика за Близнаците
27 ное 2018 22:37, Eкип на Teenproblem
4
Какво ви очаква в любовта през тази седмица?
Снимка: Pexels

Овен

Ще се наложи да се справите с непредвидени затруднения през тази седмица. По финансови причини няма да осъществите някакво свое желание, а може да е и повече от едно. Прекалено сте спонтанни и, когато сте в лошо настроение, сте склонни да говорите по-бързо, отколкото да мислите. Срещайте се с половинката си само, ако изпитвате непреодолима нужда да сте заедно и сте сигурни, че няма да навредите на отношенията си. Изпълнявайте обещанията, които сте дали. 

Телец
 
Някои проблеми, свързани с учебните ви занимания или грижи на семейството за известно време ще ви принудят да отклоните вниманието си от романтичния живот. Няма да разполагате с достатъчно време и половинката ви ще остане на заден план. Не е изключено той/тя да се разсърди, усещайки изолацията. За да не се стига до там е добре да споделите тревогите, макар и виртуално. Няма да получите готово решение, но и съчувствието ще е достатъчно, за да ви окуражи.
 
Близнаци
 
Романтичните емоции ще са повече от всички останали и ще ви тонизират, ще поддържат доброто ви настроение. В същото време и контактите ви ще са доста интензивни. Когато сте весели сте особено привлекателни и желаещите да се сближат с вас ще са повече от обикновено. Преценявайте внимателно поведението си, независимо дали вече си имате приятел/ка или не. И в двата случая може да ви спретнат интрига, която със сигурност ще ви накара да се чувствате виновни.
 
Рак
 
Първоначалните ви планове ще претърпят рязка промяна, за която не сте готови. Ще се отрази на настроението и на поведението ви. Няма да имате проблеми с текущите си задължения, а по-скоро с комуникацията. Опитайте се повече да слушате, включително да изслушвате събеседниците си и по-малко да критикувате. Препоръката е валидна в много по-голяма степен за онези от вас, които вече са във връзка. Невъздържаните забележки ще създадат необратими последствия.
 

4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
е преди 2 години
Вярват ,защото се оказа,че така наречената свобода на словото е медийна диктатура ,а науката е псевдо от 40 г насам .Така астрологията се явява не по -лоша идея .Щом ежедневно те облъчват разни манипулатори и псевдо учени и интелектуалци от ефира що пък да не си видиш и звездите-все тая.
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Невероятно е как хората още вярват в астрологията... просто невероятно.
2
1
 
1
 
! Отговори
м даа преди 2 години
Вчера ми пратиха хороскопа от ЧЕЗ, и ми предвещава яко секс на сухо.
Тръпна в очакване на деня когато от Топлофикация ще ми пратят зимния любовен хороскоп, направо се подмокрям.
1
2
 
0
 
! Отговори
цру фбр кгб преди 2 години
не съм зодия